Condica Salajencelor (51)
Raspunsuri - Pagina 17
silvana_salajan spune:
Amu ajunsei si io. Am avut oarisce de lucru. Gata am schimbat bici pe
E mai bine asa?Vaaai ce cald e! Am 28,5 grade in casa!!!Da vorba lui Vald: lasa, nu zi nimic, ca ti-a fi tie dor de caldura asta!!!Dreptate are.Apoi Biaaa, io is envideoasa rau pe tine, ca sunt indragostita lulea de Saturn!!! Noi am fost 3 ani la rand acolo si de ar mai fi sa mergem la mare tot Saturn as alege. E linistita, nu e zbucuimata ca si alte statiuni. Amu e drept ca plaja nu e cea mai cea, da e bine zic eu. Da la ce hotel te cazezi???Vezi ca dincolo de Hora si Balada spre Neptun e o plaja faina cu nisip fin, fin.
mihaela_s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit miha care zalauani? nu veni doar cu tati al ei? ce scumpica e silvia. Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Nuuu, veni si tusica
Fetele, oala e la mine in bucatarie. Musai sa va zic ce "surprinsa" am fost

Noa si acu' am o intrebare legata de oala...mai scrie acolo in cartulie sa invart capacul ala in interior, pana se fixeaza inelul...si io toooot invart si invart si nimic. Ce trebuie sa se intample? Sau nu trebuie nimic?
Noa va tzuk, merg la nani. E asa de bine cu fetele acasa! Sper sa intre intr-o noua etapa si sa nu se mai certe ca inainte, om vedea!
vorbe de copil...
Hobby
diplodocus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bimilit ioana, te simti cu musca pe caciula |
Ba nuuuuuu

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
Bimilit spune:
mihaela ,deci ne-a iesit surpriza
,
vezi ca ccc capacul are lateral o prelungire de plastic.asezi oala pe masa cu cadranul electric spre tine,iar capacul musai cu extremitatea aia de plastic sa fie in partea stinga.rotesti pana face clic.supapa de evacauare de pe capac musai sa fie inchisa[daca rotesti vezi tu cand e deschisa].in interiorul capacului mai ai un capac cu o garnitura pe el.se poate lua jos acel capac ,precum si garnitura.sa ai grija cand pui la loc acel capac,musai cu supapa im sus.
io sper ca ti-am explicat cat de cat.dadaca nu-ti iese treaba .nu=i bai, ca putem sa ne conversam pe web.
pupici fetelor.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Neata'.Poftiti la cafeluta....
Fug si eu la bucaratie. Azi am chef de bucatarit. Am sa fac vinete cu maioneza, ardei umpluti si praji cu branza si mure+afine. La capitolul felul I nu fac nika, ca mai am si nu se trece
Nu fiti lenese la scris ca mai viu...![]()
dianaiulie2009 spune:
Buna diminetaza !
Sunt tare prinsa la munca , tot in mai putin de jumate personalul lucram . Saptamana asta am venit de la 7 la 5 zilnic . Mno ... da mai am putin si ma relaxez . Abia astept ziua de sambata sa evadez , dar mi-e groza un picutz k mergem fara fete si mie k o sa ma apuce dorul . Om trai si om vedea , vorba ceea .
Ioana , concediu placut , profita de zilele care ti-au mai ramas k apoi vei veni in RO si vei fi super dezamagita . Cel putin eu asa am fost dupa ce am venit din Germania.
Maria , sarcina usoara in continuare . Sa dea Domnul sa treci cu bine si peste perioada asta . Astept impresii despre oala minune . Drum bun si concediu placut ! Te asteptam cu pozici .
P.S. Vazut eco ... mumos, mumos ...
Bianca , te-am sunat ieri sa vin sa-ti las uscatorul de fructe si legume dar mi-a intrat mesageria , k de sambata il port dupa mine in mashina . Suna-ma sau haide pe la mine pe la serviciu sa-l iei .
Mihaela , cu oala e simplu de umblat . Dupa cum ti-a explicat si Bianca , trebuie sa ti oala cu cadranul spre tine . In capacul care se inchide exista un alt capacel care are pe el o garnitura alba ( care cu timpul va deveni galbena de la gatit dar exista de schimb si nu e scumpa). Acel capac interior cu garnitura trebuie pus in capacul mare cu tija ( nu stiu cum sa-i spun e o chestie ca si un surub prins in el ) in afara , deci nu inspre capa ci cand inchizi oala sa fie tija indreptata in jos in oala . Apoi , capacul mare are open si close . Acolo te descurci . Buuunnnn .... cand e close , teuiti sus deasupra capacului si o sa vezi ca e jos supapa de aerisire , iar cand presurizeaza se va ridica in sus . In mod normal nu trebuie sa iasa aburi k si la cucta normala , iar daca se intampla sa iasa inseamna k nu e inchis capacul pana in capat . Alegi meniul , alegi timpul ( daca doresti sa gatesti pe loc nu mai alegi timpul ) si apesi START/CANCEL . Si oala incepe sa lucreze singura . Ai grija cata apa pui k nimik nu se evapora , nimik nu se pierde , tot atata va ramane si cand se va termina mancarea . Dupa ce e gata , va trece automat pe Keep Warm ( pastreaza cald ) , iar daca doresti sa servesti masa imediat apesi pe start/cancel si astepti depresurizarea , care o verifici cand vei putea sa misti capacul . Masa e gata , pui in farfurie si POFTA MARE !
Cu programarea timpului : se programeaza din juma in juma de ora si se calculeaza ora la care doresti sa fie gata masa , iar oala incepe sa lucreze cu atata timp inainte cu cat ai programat tu meniul . Sa zicem k ai ales rice , oala incepe sa lucreze , iar de cand e facuta presurizarea dureaza 7 minute , apoi incepe sa depresurizeze daca ai anulat keep warm . Daca nu anulezi iti pastreaza mancarea calda , adica nici fierbinte, nici rece , numai buna de pus in farfurie , garantat 3 ore nu se strica .
Va tzuc k a venit spionul si mno ... da va citesc zilnic .
O zi racoroasa va doresc !
" Carpe diem ! "
Bimilit spune:
neata!
adriana te-oi suna cand ajung in zona ta.
ioi ce lene ma freaca.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
Ioi io is nebuna. V-am zis ca urasc gatitul. Da si cand ma apuca...Am gatat ardeii umpluti, mi-o mai ramas umplutura, asa ca ce sa fca cu ea? Cateva sarmale in foi de vita de vie
ca de asta e in curte
. Apoi am facut chiftele marinate si chiftele normale pt aperitiv..., vinete cu maioneza, 2 prajituri cu branza si mure (astea inca nu sunt umplute, doar blat ) si vreau sa mai fac si niste bulete de branza...Mai vad eu, da si pana luni... nika nu mai fac
Noa, va tzuc, ma duc sa hranesc plodul ca abia amu s-o trezit...A, ca sa ma enervez si mai tare tocmai cand m-am apucat de blatul prajiturilor s-a luat curentul.... Am avut ce invarti cu lingura... ca mixer, ioc!