Condica Salajencelor (51)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bia, ai scris in timp ce postam eu... Apoi stiu eu de la cine am invatat sa ma ascund deupa canapea... Diana welcome in the club... Io stau la casa si am aci in fata o fabricuta, de fapt un atelier... Si aici se incarca-descarca noaptea... sau la 6-7 dimineata... Cand e iarna, nu le aud ca stau cu geamul inchis dar acum vara... Imi vine sa le crap capul!!! Tocmai am terminat o ciorba sunt si eu terminata... Merg sa ma intind nitel.. Afara sunt 30 grade la umbra la mine pe terasa. Da in bucatarie nu am decat 22. Asta pt ca am gatit afara. la toate. Mai vin!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

diana, nu mi se pare corect ceea ce traiti voi locatarii.dar trebuie sa va uniti toti din blocurile alea, ca ccc cu o floare nu se face primavara.bombardati primaria cu plangeri, nu renuntati.
io-s mai rea di felu meu.iti spun sincer ca eu una nu-mi mutam masina [daca era parcata regulamentar]ca sa poata trece TIR-ul.ce putea sa-mi faca?iar de ridicat nici nu poate fi vorba, atata timp cat masina e parcata regulamentar.

oti, ce harnicuta esti.

mariaaaaaaaaaaaaa, io-s cu candul la tine.te asteptam cu vesti bune bune.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

acum am ajuns acasa. la medic a fost totul bine. bb era asa dragut, dadea din maini si din picioruse. semana cu tata-sau. e si mai mare decat credeam. suntem in 11 sapt si 6 zile dupa ce vin din concediu, prin 1 sept o sa ma programez la TT.
sunt tare happy ca puiu mic e bine.
raul mi-a spus ca va trece abia prin sapt 16, deci mai am cam o luna.si mi-a zis de petele alea de pe piept: inseamna ca o sa ma patez toata si pe fata (sau am mari sanse)
nu am interdictii la nimic in concediu. doar sa nu fac baie in apa termala sau foarte rece.
va pupi pe toate

Maria 11+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Maria,da de sex nu ti-o zis nimic?
bey, de sexul bb-icului nu de .
auzi da daca seamana cu taticu io zic ca-i fetita.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria_K spune:

mai de putza nu mi-o zis nimic. si oricum avea cordonul ombilicat intre picioare. o fi mai pudica nora-ta asta!

Maria 11+

vine bb!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Maria_K

mai de putza nu mi-o zis nimic. si oricum avea cordonul ombilicat intre picioare. o fi mai pudica nora-ta asta!

Maria 11+

vine bb!

Pozele noastre

deci si tu crezi ca-i fetita.
desi nu vreau sa invart cutitul in rana, da io am 2 feciori si-s copia fidela a lui colegu.
important e sa fie sanatos bb.
de pete io zic sa nu te ingrijorezi.cum ai tu pe piept asa am avut si eu, dar aveam si in jurul gurii .nu s-au accentuat mai mult ca la tine si nici nu s-au extins.
acu daca e sa ma iau dupa vorbele din popor daca de patezi mai tare clar e fetita.
tuluai ca te zapacesc.

Mergi la inceput

Maria, ma bucur ca e totul OK.Vad ca ne sincronizam de minune. Suntem mereu in contratimp. Vreau sa va spun ca inghetata e o nebunie. Ma rog combinatia de cele 3. Va pe toate si va doresc noapte buuuna!

Mergi la inceput

Biaaaaaaaaaa, stiu ca nu dormi, treci la raport!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvana_salajan

Biaaaaaaaaaa, stiu ca nu dormi, treci la raport!

bey, tu ai webcam la mine-n casa?

Mergi la inceput

oti,hai sa le facem o surpriza fetelor.
treci la scris.

Mergi la inceput