Condica Salajencelor (51)
Raspunsuri - Pagina 13
silvana_salajan spune:
Adriana, nu stiu ce sa zic... Mai astept un pic, poate, poate s-a ivi soarele si pe starda mea.Diana o sa imi fac cont acolo ca altfel nu se poate vota.
Fetelor ia uite ce am la congi:http://savalaura.blogspot.com/2007/08/inghetata-de-mure.html

Abia astept sa inghete.....
dianaiulie2009 spune:
Poftiti la cafelutza !
Yo-s harnica k saptamana asta bag 3 in 1 ... mno ... lume multa , personal putin ... ce sa-i faci ???
Dar lasa k de sambata ma relaxez , dupa cum v-am spus si la intalnire mergem la Felix sa sarbatorim 10 ani de la nunta , dor noi 2 , adika eu si colegu .
Va doresc o zi minunata !
" Carpe diem ! "
mihaela_s spune:
Ziua buna si de la mine!
Otilia, cum fu inghetata? Io am colindat azi putin la intoarcere acasa, dupa ce am dus-o pe Silvia la camin, prin paduricea de langa drum si am vazut ca pe langa cirese, care inca sunt in pomi, e pliiiin de mure si de afine, coapte deja. Am cules un pumn de mure cu gandul la inghetata ta, apoi le-am mancat...si mi-am pus in gand sa merg maine la cules, am sa iau ceva vas cu mine, ca azi eram cu mainile goale.
Bia ati plecat deja?
adriana, spor la treaba! Hai ca nu mai e mult si se termina concediile, nu?
Distractie placuta in we si muuuuulti ani inainte fericiti!!!! 
Noi am vrea sa mergem sambata la Stockholm la zoo, nu stiu daca reusim sambata asta...mai vedem. Daca nu, poate urmatoarea, ne mai uitam la prognoza, ca nu m-as duce sa ne ploua pe acolo...
Hai va pup, merg ca iar sunt bucatareasa azi! 
vorbe de copil...
Hobby
diplodocus spune:
Salutareeeeeee si de la mine
Am citit, asa, mai in viteza...
Am vazut lume "noua" ,DIANA 
Si inca nu mi-am dat seama despre ce oala minune povestiti voi, dar ma documentez cand ajung la Zalau...
N-am "descoperit" nici de ce a fost suparata bianca, si cine a dezamagit-o...sper ca nu eu
...ca la PM nu raspunde
Altfel, noi... suntem OK...
Si mi-e groaza ce terbuie sa ne intoarcem la munca si camin, la preturi mari si stres...
Evident, mi-am facut "plinul" la poze de vacanta ![]()
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/2754992224/
http://www.flickr.com/photos/7859784@N04/2749330156/in/photostream/

AJUTA 2 surori in lupta cu timpul
silvana_salajan spune:
Buna fetelor!Miha merita sa fci inghetata de mure. E delicioasa! aseara nu era tocmai inghetata ca am faut de 4 ori portia din link,
azi e beton, am gustat-o e buuuuna rau. Azi am mai facut 2 portii: una de lamaie si una de cioco. Avem musafiri deseara asa ca ii voi servi cu inghetata, peste globuri am sa pun un toping de zmerura (ca mi-am pus la congelator
) . Sper sa le placa
. Mie una imi place... mmmIoana, vacanta placuta si sa va simtiti bine! Am vazut pozele, f. f. frumoase.
Biaaaa, ai fost dupa zmeura? Ce ai facut cu ea???Adriana,sper sa ne serbam si noi peste 2 ani tot asa ca si voi
De Sfanta Maria am sa fac 2 praji dupa reteta de parji cu branza si mure, insa m-am gandit sa pun in loc de mure afine...
Nu de alta da sa nu ni se apleca de atatea mure...
A, am zis 2 portii, da una e pt mami, care e Marie
si una pt mine, ca si io is. ![]()
la toate. Ia treceti la raport pana nu pun
pe voi. ![]()
Bimilit spune:
adriana multi ani fericiti impreuna
.sa bei si ptr mine un pahar de sampanie.
eu am fost ieri la ajentie si am stat 4 ceasuri sa gasesc ceva.am facut si pasapoartele , dar pe cand am revenit la agentie, surpriza nu gaseau oferta ptr noi.adica bilet din 18-19 august si hotelui care sa ma accepte cu copilasii mei.asta nu ptr ca-s io pretentioasa ci ptr ca nu mai sunt locuri.lumea s-a gandit din timp, nu ca mine pe ultima 100 de m.deci vrem antalya.acu i-am lasta tema de casa domnisoarei de la agentie si astept sa vad daca gaseste ceva.
daca nu , zau ca nu stiu ce facem.io sper sa gasim ceva.
mihaela, imediat iti vine printesa.
maria, deseara te asteptam cu vesti bune.cum esti azi?
oti, da ce pana mea faci? ce tot stai ascunsa dupa canapea?
ioana, te simti cu musca pe caciula
?auzi soro da ce te gandesti tu la munca si camin? fa bine si te distreaza ca mai ai 2 sapt de conced.
diana, ce face Stefan?io nu pot intra la poaza voastra ca mi se blocheaza PC-ul.
fetelor da cami oare ce mai face? nu a dat de mult pe la noi.
va tzuc da mai viu.....
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
Bimilit spune:
oti, am fost la plimabare duminica.nu am cumparat fructe , ca nu am gasit.
o sun deseara pe tanti sa vad daca are zmeura culeasa.
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
No stiti ce, eu in ziua cea de maine imi duc calculatorul la doftor! Asta e a patra oara cand patesc acelasi lucru! De 3 ori ieri si acum iara! Dupa ce scriu ditamai mesajoiu, ca prin farmec mi se inchide! M-am enervat rau!
Oti, am salivat cu gandul la inghetata ta!
Ioana, ma bucur sa aud ca esti bine!
Stefan doarme acum, am fost cu el azi in oras, de fapt am fost la primarie sa fac o plangere. Hai sa va scriu in alt mesaj de ea, ca altfel iar mi se inchide.
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
dianalaura spune:
Sa va spui ce e cu plangerea...in spatele blocului meu, de fapt intre blocul meu si inca unul e o cladire de la fosta Elco, actualmente (de vreo 2 luni) inchiriata de ceva firma, care cica aduce masini, face mobila, naiba stie! Ideea e ca umbl zi naopte cu masini cu trailere si mai nou cu tiruri! Io nu cred ca e normal si e voie ca pe o alee intre blocuri sa circule tiruri, zi sau noapte. Va dati seama ca e periculos, sunt copii afara, in fata blocului, plus ca fac un zgomot infernal si asfaltul de pe alee e mancat mai de tot, sunt gropi peste gropi si e deja piatra de sub asfalt macinata. Si aseara au pus capac. A venit un tir enorm sa intre la ei, sia inceput sa claxoneze, sa vina oamenii sa isi traga masinile parcate, sa poata trece tirul. S-a dus si Auras, si a auzit-o pe o fufa dintr-un tir zicand: hai sa sunam sa vina sa le ridice masinile, ca nu poate trece tirul!
No, am mai scris inca un mesaj cu ce am facut la primarie, dar normal ca iar mi-a disparut, si amu in prea nervoasa sa mai scriu si sa patesc la fel
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan