Condica Salajencelor (51)
Raspunsuri - Pagina 11
Bimilit spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaela_s adriana, bia sunteti grozave! Va ! Si multi !vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
ioi, ca nu-s buna de urmaritoare in trafic
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
dianalaura spune:
Buna dimineata la cafea!
Ieri nu am intrat, ca na, am avut de facut curatenie, prajitura, am fost si cu Stefan afara...no, nu imi vin zilnic nasii...
Am facut prajitura Boema, am mai facut-o cu ceva timp in urma si ne-a placut tuturor, asa ca am prestat-o pe aia.
Stefan e cuminte, s-a distrat ieri cu nasa-sa...pe la 2 noaptea ne-am luat portia de nurofwn...mi-e mila saracu cu dintisorii lui... dar toate trec. azi e posibil sa am iar musafiri, ieri au sosit de la mare viitorii fini, asa ca s-ar putea sa treaca azi pe aici.
No, mai pove
diana
de
IANIS STEFAN 14 mai 2007
Asa creste Stefan
Bimilit spune:
misiune indeplinita
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui Bimilit misiune indeplinita![]() Bimilit - soacra cu DOUA nurori !Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea... www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi |
Oi Bia hai incoa sa te tzuk!!!! Or fost probleme? Sper sa nu mi-o dea de cap cand oi prelua-o!
Multi multi

.vorbe de copil...
Hobby
silvana_salajan spune:
tate salajencele!!!Va envidiez un pic pentru oala voasra, astept sa vaz daca zice Bia ca e buna, imi iau si io.
)nu ca nu as avea incredere in Adriana, ci pt ca nu am acum "timp" de cumparat oala.
Ce faceti azi???Ioi, noi am lenevit ca nesimtitii , Andrei s-a trezit la 12,30...
si mai vin.
mihaela_s spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan![]() |
La Olimpiada?
Eu sunt cu pregatirile pentru maine, incepem trezirea de diminaeata, Silvia incepe caminul, eu mai am o saptamana de vacanta.
Diana pleaca in noaptea asta spre Suedia, abia astept sa o strang in brate!
Se linisteste si orasul nostru incet-incet, abia astept sa merg prin oras pe strazi pustii si prin magazine. Asta am sa fac saptamana viitoare!
Va tzuk, o seara faina!
vorbe de copil...
Hobby
Bimilit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mihaela_s
Oi Bia hai incoa sa te tzuk!!!! Or fost probleme? Sper sa nu mi-o dea de cap cand oi prelua-o! Multi multi ![]() ![]() ![]() .vorbe de copil... Hobby www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina |
deci m-am curvit
oala a dormit in masina si colegul a fost delegat s-o duca azi dimineata.el nu recepta toata informatia primita.
orsicum veni colegul suoer incantat la cat de frumoasa e DIANA.
sa aiba drum bun .
cand ajunge?
Bimilit spune:
citat din mesajul lui silvana_salajan tate salajencele!!!Va envidiez un pic pentru oala voasra, astept sa vaz daca zice Bia ca e buna, imi iau si io. Ce faceti azi??? Ioi, noi am lenevit ca nesimtitii , Andrei s-a trezit la 12,30... si mai vin. |
deci DAAAA.
oti ptr un antitalent ca moa, e scula ideala.acu-mi vine sa-mi bag unghia-n glanda.in pana mea de bloda ca dadui averi pe zepteruri , da parol ca alea nu-si merita banii[sau poate nu stiu eu sa le folosesc
].io nu laud oala ca nu castig nik, da parol ca e super de super.si cu scula asta zau ca nu mai avem nevoie decat de 2-3 tigai [ca sa aruncam dupa colegi cu eleam fiert porumb in ea.super de super.nu tu abur , nu tu miros, gata in 10 min.bestial gustul.
am facut ciorba di faole verde.un deliciu.bagat tot la oala, pus apa cu sare, setat si fu gata in 35 de min.
io-s mai comoda din fire si mi cam lene sa cofalesc oalele asa ca-mi mai comandai inca o oala [vasul ce se baga in scula aia bengoasa]si-un cap interior.puturoasa ce sunt.
io va zic drept ca mi-am luat aceasta scula ca sa mai bag si eu cete-un somn de amiaz cu matei.[bine asta cand doarme, ca mai mult nu doarme, decat doarme ].oi baga tuate la oala si uite asa mi-oi face si somnul de frumusete
acu io vreau sa testez uscatorul de fructe si ale alea. de-i OK il iau ca noi suntem devoratori de fructe uscate.

! Si multi
!
!