Condica Salajencelor (51)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Buna dimineatza !
Va poftesc la cafelutza si la un desert President .
Acum nu k ma laud dar de fiecare data cand v-am recomandat ceva a fost ok , nu-i asa fetelor ??? Ei na sunt si yo modesta , dar papanasi de la Unicum ati papat , desert President ati papat ... data viitoare tre sa ma gandesc iar la ceva bun .
Oricum eu ma bucur foarte mult k le-am cunoscut pe Maria si Diana , sunt niste fete tare faine . Imi pare rau k nu se simte bine Maria , dar dupa cum ii spusei toate trec . Diana are o mandrete de fecior cummmiinntteeeeee de numa-numa ( comparativ cu fetele mele care nu ar sta intr-un loc nici macar 1 minut ) .
Mihaela , cred ca daca vrei , trimite si in strainatate dar , probabil , costa transportul cat oala . Vorba lui Bia , daca Diana mai este in Zalau , deseara ii duc oala mamei tale si o aduce Diana . Numai sa-mi scri pe PM nr. de tf. mobil al mamei sa o pot suna cand ajung oalele ( imi aduce la Zalau mai multe sa am , k tipa care le distribuie e din Cluj si vad k sunt din ce in ce mai multi doritori , asa k nu e nici o problema ). De folosit e simplu , are panou digital pentru programarea meniului si a timpului la care doresti sa fie gata masa , plus k iti mentine mancarea calda ( nici fierbinte , nici rece numai buna de pus in farfurie si de mancat ) . Are 7 sisteme de siguranta , se inchide prin rotire, deci nu exista riscul de a exploda ( dupa cum imi spuneau unii k au avut experiente din astea ) , consuma foarte putin ( programul cel mai scurt e de 7 minute si consuma curent in valoare de 0.12 lei , iar programul cel mai lung e de 30 min . si consuma 0.98 lei ) , totul e gatit la abur , nu emana miros sau apa prin supapa de evacuare , se inchide etans . Mno ... daca mai doresti detalii iti mai spun . Fetelor le-am povestit ieri despre cum functioneaza . Are garantie 2 ani si se asigura service in 48 ore ( acum la tine va fi mai greu cu service-ul dar se rezolva ) . Cu siguranta se vor descurca toate fetele de pe forum sa o foloseasca k e simplu de tot . Veti vedea ce incantate o sa fiti cand nu mai spalati 100 de vase si nu mai e tot felul de miros in casa cand gatiti .

Ma duc sa arunc un oki pe culinar sa vad ce voi gati azi , dar mai trec pe aici !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Aveti mai jos link-ul cu retete :

http://www.ezidri.ro/kukta.php?p=2

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Am mai vazut postari de-ale Elvirei pe site, oare la noi de ce nu mai scrie? Mi-ar fi placut sa o vad in Zalau, dar nu stiam nimic de ea de atata vreme...Elvira daca citesti mai spune-ne si noua ce mai faceti?

vorbe de copil...

Hobby
www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Prezent, crezi tu cumva ca nu va citesc, hehe, s-o crezi tu.
Din pacate nici eu nu mai prea stiu de mine nu prea am timp sa bantui nici pe forum nici in alte parti.
La sfarsitul lui Iunie mi-am permis sa-mi rup din timp si am fost doua saptamani la mare cu smecheria mea. Ea s-a simtit extraordinar, eu insa am venit ca dupa doua saptamani de tras la jug si inca am de tras sa recuperez acele saptamani, e o mica nebunie aici la mine.
Daaaar, sunt aici.
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multzam de cafelutza!
adriana, supeeer, zi-mi te rog si un pret ca nu mai stiu de pe net, sa o anunt pe mama sa-ti dea. Iti trimit pe PM nr.ei de mobil. Diana mai e pana luni in Zalau si oricum trebuie sa ia niste haine de la mama, poate azi sau maine si cred ca va fi OK si cu oala. Mersi mult!
Cu consumul de curent e OK, daca consuma mai putin decat aragazul, care oricum aici e pe curent, e si mai bine. Sincer nu stiu ce inseamna costurile in lei, dar banuiesc ca nu e un consum mare.

Elvira, ce ma bucur ca citesti! Pacat ca nu ai zis prezent la intalnire...dar important e ca sunteti bine. Ce mai face pustoaica ta, merge la gradi, face prostioare, spune cate in luna si in stele? Spor la treaba, imi imaginez ca e greu, dar esti o luptatatoare si le razbesti tu pe toate.
ps E prea mult daca cer niste pozici cu voi?

O sambata faina va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Mihaela , oala e 360 lei , aproximativ 100 euro .
Am primit PM . deseara o voi suna pe mama ta si vom stabili unde ne intalnim , de fapt sa-mi dea adresa k merg eu cu masina pana la bloc .

Mai fetelor , am o durere de ureche dreapta crunta , acum am fost la farmacie si mi-au dat otocalm si nurofen forte ... cred k m-a tras curentul ... merg sa ma intind putin , poate mi-a trece ...

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

adriana, am vb cu mama, asteapta tf tau. Din pacate oala nu va ajunge acum la mine, mama a dus deja hainele la Diana, asa ca oala ramane pe alta data. Nu vreau sa am vorbe ca mi se fac servicii de transport .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

adriana, nu stiu ce e cu mess-ul, poate intri aici si citesti...la mine apare ca scrii si nu mai apare apoi nici un mesaj...dar ramane cum am stabilit. pentru preocupare.

Bia esti o scumpa si o dragutza! Iti raman datoare.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

adriana, bia sunteti grozave! Va ! Si multi !

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Mihaela , nici eu nu stiu ce a fost cu mes-ul . Am scris mult despre fete , apoi am vazut k nu mai primesc nici un raspuns si am scris daca mai esti sau nu si pana la urma mi-ai scris tu k nu mai vezi nimik . Mno ... Bia a fost acum sa duca oala dar cica nu s-au intalnit si incearca din nou in seara asta sau maine dimineata .
Ai in cutie carte , pe site sunt retete , iar daca ai nelamuriri scrie si iti raspund . Prima data sa speli oala interioara teflonata si capacul cu garnitura , le stergi bine . S-ar putea sa iasa miros de cablu ars si ceav fum pe langa capac dar sa nu te sperii e doar la prima utilizare . Sper din suflet sa se descurce Bia si sa ajunga oala la tine !

" Carpe diem ! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

la toate!!!!Eu sunt super obo azi am robotit toata ziua. Am rotit mobila in dormitor, sa facem loc la patut!!! Inca nu am aranjat cartile in biblioteca, asa ca oi mai avea de lucru si maine!!!

Mergi la inceput