noi sagetatoarele (6)
Raspunsuri - Pagina 20
ionela roxana spune:
alison draga mea eu locuiesc la tara, la lanul de orez
; interesant???hmmmmmm, mai nimic; produse internationale nu gasesc mai deloc
, ca sa merg undeva sa ma distrez trebui sa merg vre-o doua ore cu trenul sau masina, f
f. greu ptr. ca stau intr-un judet unde nu ai mai nimik, ni
ci linie directa sa merg spre Tokyo
, tre sa fac mii si mii de legaturi
, dar asta este suntem la Japonia![]()

![]()
lucruri interesante sunt cu gramada, dar la orase mai mari, iar cu doi copii dupa mine nu ma prea incumet
; m-as duuuuuuce, dar....;
cea mica nu merge la gradi, si nici nu va merge deloc, cum nu a mers nici cea mare; eu nu lucrez, ptr. ca nu am unde; de profesie sunt asistenta medicala in tara cu acte, dar aici CASNICA
o seara placuta sagetilor

alison spune:
ionela ,coincidenta face ca si eu sunt as. medicala,profesez de ...peste 20 ani-moama,ce babet!casnica,da ,cred ca e destul de greu,eu sunt in concediu de 3 sapt. si deja nu mai suport...deci stai cu fetele non-stop. asta e partea buna a lucrurilor,zic eu.nu's ce zic ele!
alison,mami de simon
poze
ionela roxana spune:
buna dimineata!
Alison ce coincidenta
;; ce puiut dulce ai

; cati ani are???
ce gandesc fetele ca stau mereu cu ele??? hmmmmmmm, nu le place, da` deloc; in special celei mari
, ar vrea sa fie libera ca pasarea cerului, numai ca eu ma tin scai de ea
; de cand a inceput scoal imi spune ca vrea sa fie "free", ca asa sunt toate fetele din clasa de la ea
, si pe baza asta avem
;
yo, normal ca mis ca scaiul si nu vreau sa-i dau aceasta sansa![]()
; numa` ieri am avut un show time, ca-mi spune domnisoara ca ea de-acum de la scoala se duce direct in parc, ca asa procedeaza cutarica si cu cutarica; nu vreau s-a "scap" din mana acum ca da va fi asa atunci "scapata" va fi pe vecie; hmmmmm cum trebui procedat???; ieri a fost de-o obraznicie crunta, asa ca am "parat-o" lui tata-su
, daca el nu actioneaza in nici un fel, mie imi este din ce in ce mai greu s-o tin in frau, "franele" s-au subrezit
, yo am obosit, neuroni mei o ia razna
; tre` sa ma mai ocup si de cea mica, caci acum copiaza tot ce vede la soru-sa, iar soru-sa copiaza ce vede la scoala
alison spune:
buna dimineata!vestile de la noi sunt ca facem in continuare febra de la maseluta,dar am mers la gradi.micutul are toata gura inflamata,se tine de falci,otita nu pare sa fie...
voi ,sagetutelor,pe unde activati?sunt sigura ca abia va vedeti capul de treburi,sau de burtica(vezi anca).
ionela,puiul meu va avea 3 ani pe 20 noiembrie,multumim de complimente!
in ceea ce priveste un sfat pt. ce atitudine sa ai fata de fata mare,cred ca trebuie sa o ai mereu sub control,asa ca permite-i sa viziteze o amica-pe care o ochesti tu din timp-adu si amica la tine,da-i impresia ca e free,dar nu o scapa din ochi!ca vorba ta,scapata ramine.si trebuie sa aveti multe activitati impreuna,pe cit se poate.my opinion!poate fi gresita,accept critici.
va pup pe toate si va urez numai bine!
alison,mami de simon
poze
nma spune:
Vad ca ati fost harnicute si s-a juns la pag 20 asa ca schimb capitolul.
Deci va stept cu muuult povesti aici
Nico, mami de Andra si Alex