noi sagetatoarele (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Ionela bine ai venit! Acusica te trec in listuta. Asteptam povesti si poze despre "cele doua cucuiete".
Anca ma bucur ca ai revenit. ma tpot mir ca rezisti in acest ritm. Pup burtica sa te lase sa termin cu aranjatul casei. si mie imi plac mult florile asa ca la noi ele au fost primele in casa.
Elvie vreau sa vad poze cu tine periuta. nici eu nu asi avea curajul asta desi m-a tentat de cateva ori.
Sunt curioasa si care ar fi recatia sotului cand m-ar vedea .

Eu sunt mai bine dar inca mai am mult de lucru. Sper ca de marti sa ma organizez mai bine.
Va pup

Nico, mami de Andra si Alex

Mergi la inceput

Ionela cred ca ai vrut sa scri 02.12.1975. Eu asa te trec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Buna dimineata la Romania!!!
La noi este ora pranzului!

Alison, nma va multumesc de primire printre sageti
Voa cum vi se pare zodia asta?; mie uneori mi se pare ca nu ma inteleg eu personal, sau poate ca nu zodia ii buba, ci mentalitatea;

Nma ca m-ai trecut in listuta!!!
Scuze, abia acim am observat gafa de la data de nastere

La noi ploua, ii racoare si este totul morocanos; vremea asta ma deprima;

eu sunt sagetatoare, cu sot berbec, cucuiata mare balanta si cucuiata mica tot ca mine sagetator
hmmmm, berbec + balanta +sagetator, cum va suna "amestecul" asta???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Uraaaaaaaa, in sfirsit ne-am mai inmultzit cu o sagetutza.
BINE AI VENIT , ionela roxana !
vad ca toate sinteti bine , si eu la fel , noutati nu prea mai am , doar ca la noi este cam frig.
va pe toate.

Mergi la inceput

Buna dimineata la toate sagetile

atelocin74mercic ptr. primire!

La noi ii asa de ceata de nu poti vede la un metru
eu si fuuuuug sa-mi trezesc cucuietele!

azi iar o zi plina!; of, monotonia asta!

Mergi la inceput

Buna dimineta!
Ionela multumim de cafea. Doar acum am remarcat ca locuiesti in Japonia. Cum ai ajuns pe acele meleaguri? Cum te-ai adaptat?
Eu in principiu sunt multumita de zodie si ma cam inteleg cu toata lumea. Sotul e varsator, baiatul rac si fata leu. Dupa unele zodiace nu ar trebui sa ne intelegem dar totul este bine.
La noi azi e frumos afara dar eu iar am mult de lucru. Trebuie sa pregatesc un dosar pt o licitatie.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

!la toata lumea,pina in tara soarelui -rasare!vorba lui nico,cum ai ajuns acolo,ionela?si cum te-ai adaptat unui mod de viata total diferit de cel al nostru?cucuietele cit sunt de mari?scuze de ti-am pus prea multe intrebari!
nico,vorba sotului meu,bagi ca mig-ul(adica muncesti din greu)!spor la cite cele ai de facut!si pupici micutilor!
atelocin,si la noi e destul de frig si ploua...si ploua,hai undeva unde-i cald!
anca,mai poti,mai poti?pupam BB sara ,sa faca fata ritmului!dragaica,obosita?nemhi,pe unde esti?
gata toate,pe curind si o zi buna!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata
Vai ce urat este afara, ploua sii frig, si asa intunecat, de-i crede ca este pe inserat, timp mohorat urasc!

nma, alison in Japonia am ajuns cu contract de munca, dar ii poveste veche; modul de viata ii cu totul diferit fata de noi, m-am adaptat greeeeu, oare m-am adaptat de tot???, nuuuuuu, si de aceea imi este ffff. greu uneori
fetele mele sunt in varsta de 6ani si respectiv 3ani

o zi buna in continoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Alison obosita e prea putin spus astept sa vina duminica sa ma mai relaxez un picut .....dar nu prea mult ca strica.
Duminica am sa pun si muraturile...asa-i cand sunt puturoasa si las totul pe ultima suta de metru, pe 25 si 27 am examenele intra.
Ve pupicesc pe toate

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

goood morning!azi am dus iar kupil la gradi ,dupa 2 zile pauza de boala,care au facut sa-i creasca coarnele maaari,mari de tot...insuportabil de mari.am unele treburi de rezolvat asa ca va salut in graba.
dragaica,iti urez odihna pe cit se poate si multa putere.ce te plingi cu muraturile,noi nu punem deloc,sarea din ele nu e asa benefica,cumparam la o pofta mare...sau deloc,cel putin eu,nu sunt fan muraturi.am pus doar niste ardei copti si vine in congelator si gata.
ionela-roxana,sa-ti traiasca fetele,sunt mari deja,aia mica merge la gradi?in ce domeniu lucrezi?chestia cu adaptarea e fireasca,zic eu,trebuie sa fii rabdatoare.asteptam noutati din tara soarelui -rasare!trebuie ca sunt multe chestii interesante pe acolo!
toate sagetutele,pa!

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput