Mamici fericite cu mai multi copilasi (9)
Raspunsuri - Pagina 16
Somleac spune:

Un barbat era satul de a mai merge la munca in fiecare zi iar sotia luisa stea acasa. Voia sa vada cu ochii lui ce se petrece in timp ce el muncea din greu labirou, zicandastfel:
Doamne eu merg la serviciu in fiecare zi si muncesc 8 ore pe zi,in timp ce sotia mea sta fara nici o grija acasa. Vreau ca si ea sa stieprin ce trec eu zilnic, asa ca, te rog, permite-mi sa facem schimb pt o
zi. Amin! Dumnezeu, in minunata sa intelepciune, i-a indeplinit dorinta. Dimineata urmatoare, destul de sigur pe sine, barbatu se trezi inpielea sotiei sale. S-a ridicat, a gatit micul dejun pt partenerul sau de viata, a trezit
copiii, le-a pregatit hainele, le-a servit micul dejun, le-a facutpachetele pt scoala, i-a dus la scoala, a venit repede acasa, a adunattoate hainele si le-a spalat, s-a dus la banca, s-a dus la cumparaturisi din nou acasa ca sa lase cumparaturile; apoi a plecat sa plateasca
cheltuielile lunare.Revenita acasa a curatat cutia pisicii si a imbaiat cainele. Era dejaora 13. A facut paturile, si a adunat alte rufe, a aspirat in toatacasa, a sters praful si a
spalat bucataria. A fugit apoi la scoala dupa copii cu care, pe drum, a intrat indiscutii contradictorii.Acasa a pregatit din nou laptele si biscuitii pt copii si s-a ocupat deei pt ca sa isi faca temele. Apoi si-a instalat masa de calcat si a
inceput sa calce uitandu-se cu coada ochiului la TV. La ora 16:30 ainceput sa curete cartofii si sa spele legumele pt salata, a gatitcarnea de porc si a pregatit mancarea de cina. Dupa cina, din nou, a spalat toata bucataria, vasele, a adunat din nou
toate hainele, a facut baie copiilor si i-a pregatit pt culcare. La ora9 era deja extenuat datorita treburilor din timpul zilei, dar pt ea ziuanu s-a terminat inca. Era asteptata in pat de sotul sau pentru a face
dragoste, lucru pe care l-a facut cu brio, fara ca sa aiba plangeri dinpartea partenerului. A doua zi barbatul s-a trezit si imediat a venit in genunchi inaintealui Dumnezeu si I-azis:
Doamne, nu stiu la ce m-am gandit cand am cerut sa fiu in pieleasotiei mele. Am gresit asa de mult sa o invidiez pe sotia mea crezand casta degeaba acasa toata ziua. Te rog, te rog mult, dar te rog, faschimbarea la loc cum eram! Amin!
Dumnezeu in infinita Sa intelepciune i-a replicat: Fiule, cred ca aiinvatat o lectie buna si bucuros as face schimbarea inapoi.dar vezi tu,va trebui sa astepti 9 luni, noaptea trecuta tocmai ai ramas gravida si
va trebui sa si nasti..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Daria- 29.01.1999
;Alex - 07.02.2003
;Matia - 31.10.2006
;Victor -28.03.2008
miraklucker spune:
Miha (Mcmiki) "La multi ani" pentru mezinul tau, sa creasca mare sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Miha (somleac) tare bancul![]()
Va doresc o noapte linistita. 
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
hannen spune:
Salutare mamici?
Ce faceti,inca dormiti?
Cuscra,EID MUBARAK!

Mira,scuze ca te-am lasat ieri cu ochii in soare dupa un raspuns.Sincer,nu stiu daca fetele incep postul la 8 ani si baietii la 13.Adica de ce?![]()
Aa,stai asa,uite eu cind eram in egipt ,cumnatul meu avea doua fete si un baiat(cel mai mic).ei,fetele,una de 9 si una de 6 ani nu posteau.Cea mare facea "antrenament" .Adica pina la ce ora rezista.
Asa stim si noi si asa intentionam sa facem.Cind se vor mai mari le vom lua pe rind,bineinteles![]()
Adica vor minca dimineata cu noi si apoi vor posti cit pot.Daca la 10:00 a.m le este sete sau foame,asta e.In timp vor ajunge la ora 12:00,peste un alt an poate vor ajunge la ora 13:00 si tot asa pina vor putea tine tot postul,dar asta probabil in adolescenta.Nu cred ca poti obliga un copil sa rabde de sete sau foame.Alta e un adult,sau macar un adolescent care intelege insemnatatea postului .
Oricum,ideea este ca ei trebuiesc pregatiti in timp.
Dar chestia cu fetele la 8 ani si baietii la 13 chiar n-am auzit-o si nici nu-i inteleg logica.Ce,is baietzii mai cu motz?![]()
Cit despre vecinul tau cu mina taiata,depinde de unde erau.Din cite stiu eu numai in Saudi Arabia se mai aplica aceasta lege.Adica hotului i se taie mina.Nu pot sa dau un verdict.Poate ca omul chiar fusese in razboi!![]()
si sotul meu a fost in golf,era militar!
Slava domnului ca n-a pierdut vreo mina
da a fost pilot.(taica-miu credea ca a fost bucatar cind a vazut cum si ce fel gateste

)
Va pup si va astept la taifas,mai pe seara asa ca de acum muncesc!sunt fata silitoare!![]()
Hannen
mamica de trei printzese Amira
Israa
Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
elyanne spune:
La muuuuuuulti ani, Romana! 
Somleac 

Asa le-ar trebui... daca s-ar putea
hannen acum am priceput si eu 
Adina eu ma gandeam sa dam o fuga in Viena la inceputul lui decembrie... dar sa vedem... inca nu stiu nimic sigur... depinde de concediul sotului... Si tu fugi la mare, la soare 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
marimar spune:
Eliana,
multumim de urari !!!!
la inceputul lui decembrie sintem aici asa ca sigur ne putem vedea ! Noi vrem sa mergem in Tenerife dupa Craciun ...
Sper ca veniti si cu copilasii sau macar cu Elena !!
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
elyanne spune:
Adina am vrea sa venim chiar la inceput de dec., in prima sapt.
Dar am zis sa fugim... dar fugim... de copiii 
Vrem sa plecam doar noi doi... chiar vreau cateva zile fara trupa...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
miraklucker spune:
Romana
, Adina, sati traisca printesa sa fie sanatoasa sa creasca mare si cuminte.
Hannen mersi de lamuriri. Nu stiu nici eu "de ce?, asa mi-a povestit o colega.....tu cum mai esti? ti-ai mai revenit?
Eliana, superr fugiti cat puteti!!![]()
...si noi vrem sa mergem in Austria. Sa vad daca si cand primesc concediu as vrea in saptamana de Craciun sau de Anul nou, intr-un kinderhotel cu de toate
,
...eu am inceput azi serviciul cel nou. Deocamdata este destul de aiurea cu orarul. Incep pe la 8-9 am pauza de pranz 1,5 ore si apoi termin la 6.30-7. Cand ne vom muta acolo va fi bine. sunt dimineata si ajung si la pranz acasa. In rest munca cam la fel, ceva mai multa
, si colege dragute.
Poze noi.....cu noi
hannen spune:
Marimar,la multi ani Romanei!Sa fie sanatoasa ,sa creasca mare si sa va aduca numai bucurii!

Mira,sunt mai bine!Inca nu ne-am revenit cu programul de somn dar in seara asta tre` sa fac cumva sa dorm mai devreme pt ca maine are Amira o "competitie sportiva"(nu stiu cum sa explic cuvintul undo-kai.E o "chestie" care se face in fiecare an incepind de la gradi pina la sfirsitul liceului(unele locuri fac si primavara si toamna,altele doar toamna)."Chestia" asta "arata" cam asa,toti copii/elevii au diferite competitii ,alearga (viteza,cu obstacole,legati cu o "sfoara" de picior cite doi),tot feluri de intreceri sportive.......doamne,nu stiu ce am,dar efectiv nu gasesc cuvintele sa pot explica
(vi s-a intimplat???)
In fine,faza e ca trebuie sa ne ocupam pozitiile de pe la 7:00 a.m(noi,parintii) ,pe la prinz avem pauza de masa(nu stiu cum e la scoala,dar la gradi au si pt. parinti,pe clase/grupe ,alergam ,tragem de sfori ,ne "tavalim" prin praf pe acolo,mai fugim si cu aia mici in carca,vai de zilele noastre
)
Fiecare cu pachetelul ,si-l haleste apoi continuam distractia pina pe la 3:00 p.m.
Ajungem acasa in fiecare an ,rupti in freza!Slava Domnului ca nu ne-a prins in post!!![]()
Anul asta trebuie sa ma strofoc de 2 ori,o data la Amira la scoala,apoi pe 18 la astea mici.
Si asta imi aduce aminte de anul cind am nascut-o pe Amira.A fost o toamna frumoasa!A doua zi dimineata ,un soare caldut imi imi mangia printesa la care eu ma holbam hipnotizata si ascultam la o scoala in apropiere ,glasurile copiilor si ale parintilor (care aveau aceasta competitie sportiva).
Ce repede a trecut timpul!!Acum am si eu domnisoara ,in curind de 7 ani!
Sper sa prind o pozitie acceptabila sa pot face poze si le pun aici spre lamurire a "misterului" pe care nu-l pot explica.![]()
Fetelor,v-as intreba ceva.Mi-e cam rusine,da` ma risc.
Luna trecuta au venit rusii rusinosi pe 5.Azi de la prinz am observat o pata minuscula roz-pal.Mai pe seara ,in acelasi loc ,se marise putin si se inchisese la culoare .Un maroniu dar ciudat,ca o scurgere .
De obicei la mine dau navala ...ca turcii(rusii astia
) dar acum stau si astept ,vine,nu vine?pica ,nu pica??
Nu stiu ce e,dar m-a cam luat un morcov.Voi ce ziceti?Ca eu chiar de banuiesc,ma tem si sa pun pe taste,nicidecum sa o zic!!!![]()
Hannen
Israa
Inas
miraklucker spune:
Hannen, nu stiu ce e la tine dar stiu ca la mine a fost
. doar ca eu am luat-o de buna si nu mi-am facut deloc ganduri. De se intamplase odata si aiai in ziua 9 a CM....pana nu m-a luat un somn de dormeam din picioare si am intrat la banuieli. Poate e din caza oboselii.
..sa fie asa cum iti doresti.
v-am pupat.
Poze noi.....cu noi
hannen spune:
mira, am scapat!!!
Au dat navala musafirii!
Dar am avut emotii de data asta,deja imi faceam planuri cum sa fug de acasa!![]()
Fetelor azi am fost la activitatea aia!Vai de soarele meu,si in situatia asta delicata
,cald,aglomeratie,praaaaaaaaaf ,stat in picioare aproape tot timpul ,alrgat dupa doi cupii pe care ii pierdeam tot la 5 secunde!Am zis ca turbez.Am ajuns acasa la 16:00.
Am pus ceva poze ,asa sa va faceti o idee despre ce vorbeam,cum arata scolile pe aici
...imi pare rau ca n-am reusit sa fac prea multe si nici prea in detaliu pt. ca asa cum am zis,a fost nebunie mare acolo!
Sa vad poate reusesc sa pun link-ul la semnatura.
Hannen
Israa
Inas