FIV 188

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Doris, un ovul are 100 mg.

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Draga Maria: eu sincer citisem (nu stiu de cand era anuntul postat) de o reusita prin IA la Iasi si tot asa mai auzisem de 3 medici care efectueaza IA, nu stiu daca sunt toti 3 de la acelasi centru. Cat priveste analizele pe care le mai puteti face, nu pot sa-ti spun exact ce altceva mai puteti face, dar am auzit fetele care fac diferite investigatii (inhibina si alte cele, eu nu ma pricep, nici macar nu am reusit sa retin numele; analize ADN etc). Ca si pret, Chisinaul mi se pare ok, mai ales daca e vorba de o clinica privata. Medicamentele pt. o IA normala nu te costa prea mult, pana in 100 ron. Bafta multa.

Mergi la inceput

Doris: . Cuvintele nu-si mai au sensul, important e ca inima noastra bate acuma pt. tine si pt. celelalte fete in asteptarea marelui rezultat pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smoly spune:

Petricia trebuie sa continui cu utrogestan,acid folic,no-spa (la nevoie).Eu ieri am fost la prima eco dupa et sa vad punctuletul si asta a fost tratam pe care mi l-au dat in continuare.Bafta multa!
Doris iti tin pumnii sa fie cu ochisori si sa ne vedem la odisee.
Fetelor care va pregatiti de start multa bafta si DD sa fie langa voi!

Cristina 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

fetelor, am fost la Giulesti, am uat legatura cu doamna doctor si mi-a spus sa opresc aspenterul si sa iau doar utrogestantul si acidul folic.
Dumnezeu sa va ajute pe toate sa aveti bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

diaconumaria acum sunt si eu mai linistita, eu i-au 3/zi dar fiecare are 200 mg, asta ar insemna cat 6/zi utrogestant.

Tabitha, smoly asa sa fie cum zice-ti voi ca eu m-am cam saturat, la mine e FIV 4 asta, ar cam fi momentul sa apara si mult asteptat, chiar daca sansele sunt minime. Eu nu-mi pierd speranta.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput

Doris: stii f. bine ca speranta moare ultima, asa ca Fiecare incercare are sansa ei, asa ca trebuie sa credem in ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

diaconmaria, test postcoital ati facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

crystyna vara-mea vine cu avionul si face o ora iar de la bucuresti la Cta o ora jumate deci in total 2 ore jumate iar mie dr mi-a zis ca pot pe interval atat de scurt sa-l transport ca nu e nimic doar pe perioade mari e problema.

Stiti voi altfel ca o s-o sun pe vara -mea sa ia o geanta termoizolanta sau ceva de genul.

Ma informati si pe mine va rog sa nu dau banii aiurea.PLS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dropsa spune:

Pt. Rubia !
Din suflet te rog sa-mi opresti si mie 30.000 UI Pregnyl indiferent de fiole (500,1500,5000 UI) ; Sunt din Bucuresti si am nevoie de aceasta doza la inceputul lunii septembrie pentru FIV . Daca poti, da-mi te rog un raspuns sigur pt ca sunt maxim interesata si vreau sa stiu ce fac !Iti multumesc si astept raspuns urgent .Te rog
lasa-mi nr.tel la emiliabocioanca@yahoo.com .

Mergi la inceput