FIV 188

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

fetele am si eu o intrebare.
Am trecut prin miliarde de stari fizice la FIV-ul asta pe care incerc sa mi le ignor.
Azi sunt in ziua 2 dupa ET, si am asa o durere e burta ca atunci cand tzii pishu f mult si dupa ce te duci in final la toaleta ramai cu o durere de burta. Cam asa sunt eu. Am senzatia doar ca n-am facut pishu da' cand ma duc la toaleta doar cu stropu' . Ieri am fost ok, n-am avut nimic, e drept ca ma trezesc noaptea de 2 ori sa merg la toaleta. Asta e senzatia care ma enerveaza cel mai tare.

Eu cred ca am facut si o usoara hiperstimulare ca in ziua punctiei am zis ca mor de durere, apoi am fost ok, iar la eco inainte de ET, a vazut dr ca sunt putin marite ovarele. In fine mi-a zis sa nu-mi fac probleme sau daca apar ceva dureri mari sa-l sun.

Da' ma enerveaza starea asta si durerea asta surda de burtica. Masaju usor pe burta o ajuta? Ati trecut prin asa ceva?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Buna dimineata tuturor,iar va innebunesc cu intrebarile mele. In ziua cand am fost la Giulesti sa fac beta HCG-ul, nu am reusit sa iau legatura cu doctora mea , este in concediu ( doamna doctor Codreanu) iar eu nu stiu cum sa fac cu tratamentul, in prezent iau 6 Utrogestant/zi ( 2D, 2P, 2S) ; 1 Aspenter/zi; 1 Acid folic/zi. Acum nu stiu cum sa continui tratamentul ( tot departamentul FIV este in concediu pana la 1 sept).Ma poate ajuta cineva cu un numar de telefon al doamnei asistente Ana( de la dosare FIV si programari) sau a vreunei doamne asistente sau chiar telefonul doamnei doctor Codreanu. Nu stiu ce sa fac si cum sa continui tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

patricia acidu folicc si vitaminele la mine scrie sa le iau permenent, despre utrogestan la mine scrie pana in ziua testului de sarcina cand urmeaza sa il sun pe doctor sa-i spun valorile. dar din cate imi amintesc se continua cu utrogestan si dupa testul de sarcina

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

PETRICIA nu te panica!Ia tratamentul in continuuare daca asa ti-a spus dr. cand i-ai spus valoare bhcg.Nu intrerupe utrogestanul si nici acidul folic,de aspenter nu stiu ce sa zic.Ar fi bine sa iei si vitamine ( prenatal etc,intrebi la farmacie ce vitamine sunt recomandate pe parcursul sarcinii).Sarcina cat mai usoara in continuare.Vezi ca daca te stresezi in faci rau lui bebe!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Fetelor am marea rugaminte sa-mi dati si mie o mana de ajutor. De 2 ani jum incerc sa fac bb si nu reusesc. Analizele mele si ale sotului sunt toate ok...In urma cu o luna mi s-a spus sa incec IA sau FIV deoarece s/ar putea sa nu fiu compatibila cu sotul meu, iar doctorita mi-a recomandat sa merg la Chisinau, deoarece la noi la Iasi nu se fac.
Ma puteti ajuta cu niste informatii? Niste costuri ale procedurii, consultatii sau orice altceva?
Imi puteti lasa PM sau sa-mi scrieti pe diaconmaria@yahoo.com. Va rog din suflet daca puteti sa ma ajutati.

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Citat:
citat din mesajul lui cami30

Eu cred ca am facut si o usoara hiperstimulare ca in ziua punctiei am zis ca mor de durere, apoi am fost ok, iar la eco inainte de ET, a vazut dr ca sunt putin marite ovarele. In fine mi-a zis sa nu-mi fac probleme sau daca apar ceva dureri mari sa-l sun.

Da' ma enerveaza starea asta si durerea asta surda de burtica. Masaju usor pe burta o ajuta? Ati trecut prin asa ceva?

cami

Cami si eu cred ca ai facut o faza usoara de hiperstimulare pt. ca aceasta se declanseaza mai ales dupa punctie.Daca nu poti lua legatura cu dr.-ul imediat incearca sa consumi fff multa apa plata 2-3 l/zi si albus de ou.

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Diaconmaria: imi pare rau ca ti-a fost recomandat asa ceva (IA sau FIV), probabil e de preferat sa incepeti cu cateva IA si in caz de esec sa treceti la FIV, mai ales ca e totul ok la voi. Sau poate ar trebui sa faceti niste analize mai amanuntite, ca sa descoperiti cauza infertilitatii (daca exista cauza). Despre Chisinau nu stiu ce sa-ti spun, nu am auzit de multe fete care sa mearga la Chisinau. Insa stiu ca la Iasi se face IA (probabil insa nu se face prepararea spermei). Incearca sa dai o cautare pe google dupa "inseminare artificiala iasi" si vei gasi ceva informatii. Cat priveste FIV-ul, eu as prefera totusi o clinica despre care sa stiu ceva informatii, sa cunosc cazuri de reusita (chiar si numai de pe forum), cred ca mi-ar fi frica sa merg la Chisinau. Desigur, depinde si de cost, normal. In plus, citisem un articol ca la anul va intra in functiune o clinica de FIV la Iasi. Asa ca, cine stie? Bafta multa multa sa va indepliniti visul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_lolutza spune:

PETRICIA, incearca sa suni la Giulesti la nr. 0213161277 dupa ora 12. Te pup si bafta multa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diaconmaria spune:

Tabitha, multumesc de raspuns.
La Iasi intr/adevar se fac IA-uri intr-un sg loc, insa nu au reusit niciodata. La chisinau m/au trimis cica la un centru renumit...Dar nu stiu costurile...Iar clinica asta de la Iasi este in vizor de mai multi ani, si nu as vrea sa astept sa se hotarasca ei cand o fac...
In ceea ce priveste investigatiile nu stiu ce as mai putea face: am facut dozari, analize la sange, hsg, sonohisterografie, spermograma
Nu stiu ce as mai putea face...eu sau sotul...
M-am mai uitat pe net si o IA la Chisinau fara monitorizare si consultatie doar inseminarea propriu/zisa si prelucrarea spermei ar costa in jur de 210 ron in banii nostri...Astea erau preturile din mai anul acesta. Sa vad si medicamentatia cat e...

...Mereu sperand si visand la un ...

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DORIS_71 spune:

Tabitha sa te auda Bunul Dumnezeu.

Ioanatugs Eu am facut ET la 2 zile. Aici numai asa face, ajungi la 3 zile daca e duminica in mijloc.
Ar fi trebuit sa pun si eu un ovul cu o zi inainte dar nu l-am pus ca sa vad exact valoarea progesteronului si l-am pus a doua zi dimineata dupa ce am facut analiza. Mersi ptr. pumnisori.

lilianaFi in sfarsit mai iesi si tu din barlog, mersi ptr. galerie . Tu ce mai faci?

Nusy[red] asa sa fie.

[red]KoraPop pt. pumnisori si ptr. rabdarea pe care o ai. Am sa fac si cate un progesteron injectabil din cand in cand.

Cine imi spune si mie cat are un ovul de utrogestant ca am dat cautare si nu gasesc, vad ca voi luati cate 6-8 ovule pe zi.

toate FIV-oasele.

Mergi la inceput