Cafea cu aroma de femei-*89*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Multumesc de , multumesc de voturi!

Ha-ha, cum va spuneam, Josepa a iesit vopsita "rosie" din spital. A intrat verde...acum e rosie cu albastru!

Fetelor, cine vrea sa aiba grija o saptamana sa-mi plimbe papagala?

Eu plec de maine seara pana joia viitoare si nu am acces la internet...dau de baut, de mancat ce vreti voi, promit!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Salut,gagici!Azi v-am votat animaloaiele la care am gasit link.Ieri mai mult am zacut ca am facut o cadere de calciu si nu mi-a mai ars de nimic.
Marule,in locul tau mi-as lua ceva shic la botez,o toaleta pe care s-o mai porti la ocazii de genul asta.
Marule,iti trag un sut in q de nu te vezi!!!E f. adevarat ca e multa tevatura si bataie de cap dar nu uita ca ti-ai realizat un mare vis,acela de a avea CASA TA!Ai multe lucruri de care sa te bucuri:job-ul sotului,casa,crestinarea unui micutz,concerte.Sa fii sanatoasa si numai 'necazuri' din astea sa ai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

iahim, nu te supara pe mine, eu am glumit cand te-am luat la rost

ultima veste de pe frontul mutarii: avocatul a inregistrat ca data a inchiderii vanzarii 28 august!
joi adica, pe la 4 o sa ne dea cheia
vineri nu stiu ce o sa facem prima data: inscris plod la scoala, schimbat acte, curatat mocheta, varuit, impachetat habar n-am....
stiu ca o sa o scoatem la capat dar Victor pluteste ca intotdeauna, el e convisn ca toate or sa fie ok, nu are nici o grija...

Citat:
citat din mesajul lui wonderful

Salut,gagici!Azi v-am votat animaloaiele la care am gasit link.Ieri mai mult am zacut ca am facut o cadere de calciu si nu mi-a mai ars de nimic.
Marule,in locul tau mi-as lua ceva shic la botez,o toaleta pe care s-o mai porti la ocazii de genul asta.
Marule,iti trag un sut in q de nu te vezi!!!E f. adevarat ca e multa tevatura si bataie de cap dar nu uita ca ti-ai realizat un mare vis,acela de a avea CASA TA!Ai multe lucruri de care sa te bucuri:job-ul sotului,casa,crestinarea unui micutz,concerte.Sa fii sanatoasa si numai 'necazuri' din astea sa ai!

W

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

salutare
Ora de baut cafea a cam trecut, asa ca un ceai nu strica...
Votat lichioanele.Mona, draga, facusi vraji?Am intrat sa-l votez pe, Pipu si...surpriza, a albit .Era mai frumos celalalt.

Impreuna pentru Emma

Mergi la inceput

Marule,normal ca Victor e calm,ca altfel ar iesi scantei.Intai o sa-l inscrii pe baiat la scoala,actele si tot asa,in ordinea prioritatii.Lasa la o patre panica si gandul treburilor multe care te asteapta ca nu-ti faci decat rau tie si alor tai.Bucura-te de realizari,asta-i cel mai important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Mai fetelor,unde sunt link-urile alea cu animalute????

Mergi la inceput

Cauta la Alik,MsLara,Aida,sunt scrise cu albastru.Ce,te-ai molipsit si tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

pai copilul ca sa il inscriu imi trebuie un act pe care sa arat ca locuiesc acolo
asa ca o sa trebuiasca sa merg cu contractul de vanzare cumparare
apoi va trebui sa merg sa schimb permisul

votati, votati, votati, ca o sa va ploua cu carnati

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui MsLara

Multumesc de , multumesc de voturi!

Ha-ha, cum va spuneam, Josepa a iesit vopsita "rosie" din spital. A intrat verde...acum e rosie cu albastru!

Fetelor, cine vrea sa aiba grija o saptamana sa-mi plimbe papagala?

Eu plec de maine seara pana joia viitoare si nu am acces la internet...dau de baut, de mancat ce vreti voi, promit!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali www.TickerFactory.com/weight-loss/wgHai3T/] br / " target="_blank">In fiecare zi mai
http://www.tamagochi.ro/pet-Josepa

Marule, ma ofer, ca oricum ma-nvart pe-acolo...nuam ca-mi trebuie parola...sa mi-o dai pe pm; dealfel, incerc s-o fac si pentru Ramy ( fara sa stie ea) ca saraca...nu mai are net
asa ca te astept sa-mi zici..la ce mod vrei s-o intretin pe "aia mica"

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

stiu ca o sa o scoatem la capat dar Victor pluteste ca intotdeauna, el e convisn ca toate or sa fie ok, nu are nici o grija...

Maru, in Victor al tau il vad fix pe al meu sot....poate asa-s barbatii! sau poate suntem mai nebunele, eu stiu?

O votati pe www.tamagochi.ro/pet-alika" target="_blank">ALIKA?
please!
ALICe
eu

Mergi la inceput