Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 19
rocsy2007 spune:
mcrissa eu am ovulat cu stimulare in z 17 fara am ovulat mai devreme. foliculul meu ajunsese la 32 mm deci mai ai de asteptat. ma speriasem si eu atunci. eu zic ca e bun endometrul acum in raport cu ziua in care esti si avand un ciclu mai lung sigur vei ovula mai tarziu si endometrul va mai creste.iti tin pumnii si bafta poate vei avea mai mult noroc decat mine.
rocsy2007 spune:
uter septat : Malformatie uterina caracterizata prin prezenta unui sept care poate imparti total sau partial uterul in doua cavitati.
nu te speria asta se poate rezolva. mai sunt persoane in aceeasi situatie. deci nu dispera si ai incredere in medic. nu e ceva grav.asta e parerea mea si sunt convinsa ca si fetele sunt de aceeasi parere cu mine.
felix76 spune:
Mcrisaa, folicolul este ca un balon cu lichid in el in care pluteste ovula... Pana la urma nu conteaza ce forma are, important este sa fie viabila ovula din interior...
Succes,
Felix
mcrissa spune:
rocsy nu uterul este septat.asta stiu sigur ca am facut si HSG si histeroscopie.foliculul nu este omogen, dar o sa incerc sa gandesc cum spune felix, ca nu forma lui exterioara conteaza si sa sper ca ceea ce e in interior e de calitate.offff, dar pana azi nu am mai azuit ca forma foliculului poate fi neomogena
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
rocsy2007 spune:
aaaaaaaaaa scuze . felix are dreptate.
incearca sa te relaxezi nu te mai gandi. cat timp ai de cand incerci? eu am ajuns la concluzia ca ....CEL MAI MARE DUSMAN AL NOSTRU ESTE STRESUL....asa ca nu te mai stresa. fi relaxata. ce o fi o fi. daca iti faci griji nu vei rezolva nimic. daca dumnezeu vrea va fi bebe indiferent cum este ovarul.
mcrissa spune:
exact acum 2 ani am ramas insarcinata din prima luna de incercari , dar l-am pierdut pe bebe la 4 luni si de atunci nu am mai ramas.
Cristina, sigur in curand 
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
maria08 spune:
Buna fetelor,
Am intrat sa va rog sa semnati si voi petitia de mai jos, poate ca se va schimba ceva!!!
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
rocsy2007 spune:
mcrissa ai totusi o speranta pt ca ai ramas o data insarcinata. eu zic sa fi optimista. eu nu am ramas niciodata si am 32 de ani si incerc de 6 ani. nu vreau sa ma plang pentru ca eu totusi sper ca voi reusi. inca nu mi-am pierdut speranta. lumea se uita ciudat la mine ca am o varsta si ei nu inteleg. nu vreau sa iau in seama rautatile lumii . vreau sa merg mai departe si sa reusesc.
ioana_p76 spune:
Pentru ca nu stiu daca cititi si la subiectul "Campanie pt sensibilizarea autoritatilor", redau si aici link-ul catre petitia creata de noi - Sustinere pentru reglementarea legala a reproducerii umane asistate medical si introducerea procedurilor inseminare artificiala si fertilizare in vitro in programele nationale de sanatate.
Fac un apel la voi sa semnati petitia si sa inaintati link-ul cattre ea mai departe in lista voastra de mess, pe mail, etc.
Acesta este link-ul: http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!