Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

buna,
Ma puteti ajuta si pe mine cu nr. de telef. personal al dr.
Mi-am refacut un ex de secretie din col si am prezenta iarasi ureaplasma,dupa tratament de 10zile de antbiotice acum o luna.
Nu mi-a dat d. dr. sa fac ex de secretii eu le-am facut din propie initiativa, aveti idee daca il sun ma poate ajuta .
A si eu sunt acum dupa ovulatie mai ales ca mi sa confirmat spargerea foliculului si dr, mi-a dat sanse de 100% ca voi ramane insarcinata, ceea ce eu am retineri, nu cred ca este indicat sa iau antibiotice pana la confirmarea sarcinii.
Multumesc sunteti cele mai tari

http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

vezi ca ti-am trimis pmaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Magdi faina ocupatie!Ai o dulceata de nepot.Eram hotarata sa fac fata,acum ce ma fac?Sa-ti traiasca si sa-i aduca barza un verisor de joaca repede repede.
Va pup!

www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Buna dimineata fete dragi,

Va asteptez la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji.

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

neatza fetelor. bun ceiutul felix.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Feli, multumim pentru tratatie .
Lucic, Madutz, multumesc pentru aprecieri si urari ! Doamne ajuta tuturor sa reusim sa traim aceasta implinire . Mie imi umple inima prezenta nepotelului meu in viata mea .

Va pup si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna,
am intrat la subiectul vostru ca am vazut ca stiti foarte multe despre monitorizari.eu azi in Z13 am un folicul de 21.15 si endometru de 7 mm.cam care ar fi dimensiunile foliculului la care se poate face pregnylul?dr-ul a spus ca oricum endometru este subtire si sa nu ne grabim.

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mcrissa, mai lasa-l sa creasca. Daca este obtinut prin stimulare sa stii ca astia, inainte sa se sparga, ajung la dimensiuni mai mari decat cei obtinuti natural... Asa ar avea timp si endometrul sa mai creasca...

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mcrissa eu zic ca valorile sunt bune. dr iti va spune el cand sa faci pregnylul daca va fi nevoie daca nu se va sparge foliculul singur. eu spre exemplu am avut luni in care am ovulat in z17. asa ca nu te grabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

felix76 intr-adevar este obtinut prin stimulare.ce ma ingrijoreaza mai tare este ca dr-ul a zis ca nu are o structura omogena, ca este usor septat.e prima data cand aud denumirea asta si nu inteleg ce inseamna.
rocsy dr-ul a zis ca vrea sa fac pregnyl ca sa nu ratam momentul cand se spargecum eu am Cm mai lung e posibil sa ovulez si eu ca tine mai tarziu, dar nu stiu daca si atunci cand faci stimulare tot tarziu ovulezi.sti cam de la ce grosime e bun endometru?

Cristina, sigur in curand
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia

Mergi la inceput