Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71
Raspunsuri - Pagina 15
mada23 spune:
Rocsy..
esti bestiala 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "
lucialu spune:
me lunea nici iarba nu creste si voua va arde di saga...radeti voi,dar nu e rasu' vostru!Eu una va spui la sosi,jur pe cuvant de paionera...
Ia uite domle la ce le fuge mintea...
sarutu' de sfarsit...
ia sa fi fost vorba de un nene dr de fo saizeeeeci de ani
sa va vaz de mai radeati asa la bancu cu vacuta,poate nci ea nu mai cerea![]()
![]()
sau nu mai era bancu?![]()
Felicica stiai bancu dinainte sa-l zica Roxi?![]()
O saptamana frumoasa va doresc!
KISSES
www.flickr.com/photos/14052028@N08/" target="_blank">
nu mor caii cand vor cainii...
felix76 spune:
Lucix, il stiam draguta ca sosuleanu mieu e veterinar si i-au zis si lui fo doua vacute de pupic!
Da tot ma prapadesc de ras, sa il vezi pe mnealui doftoru murdarel de tot felu de rujuri, la ce codalau are la usa de obicei...
Gata cu gluma ca ma doare burta de ras!
Pupacesc,
Felix
lucialu spune:
S-au rezumat dansele la a-i zice sau mi ti l-au trimes acasa
sub un blob de saliva din cap pana in picioare?adeca murat?![]()
Hehehehe domnul doftor e insurat.Si ar cam fi nasol sa se prezintela domiciliu asa...tzucat.Am fost la un alt doftor la control aici la mine si pot sa zic ca era mnealui la varsta cand mai vedea pupeze doar in scopuri profesinale,dar Cerberita lui sedea la intrare pe post de receptionera si dereja tot pe acolo si scotea flacari pe nari, o dihanie de baba care te facea sa te simti ca ca ala cu ratza in gura...te lua cu transpiratii si inghitiri in sec instant
Asa ca nu dat idei.
PS:banuiam eu ca nu esti straina de banc...
![]()
lucialu spune:
Pfuiii!Na ca deveni si balbaita scriptica numa can mi-am amintit de acritura de babaciune.Scuze pt ca.........ca
.Nu mai corectez ca nu mai vreau sa ma loghez.Tocmai ma aruncasem intr-o piersica![]()
lucialu spune:
Razi tu da sa stii ca nu prea iti venea sa razi cand dadeai ochiu cu ea."Ce doriti?" te lua inchizitorial."o pizza quatro stagioni,un frappe si o apa plata cu lamaie"....puiii mei ce credea ca vrem de la mosulica al ei jinecolog?
Plus ca mai era si sora-sa dupa calapod banuiesc,asistenta doftorului la fel de mucegaita si de amara...
Pfuuu ca tot ma logai
georgia_c spune:
luci ..de unde i-ai gasit fata mea pe astia ... scosi asa din cutiuta cu maimute ?... sa te intreb de cate ori ai mers la mosulica , sa-l pupacesti ?![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
lucialu spune:
Georgi moshulica este "legendar" ca doftorel.Asa ma nimerii cu problemele mele.Stii ca a doua oara nu mai m-a prins,nu?Ce pupic?Care pupic?Tu nu auzisi de Cerbarita care facea tocanitza den paciente?Ca altfel saream eu cu desfundatorul pe el
,noroc cu ea,ca eu mi-s neserioasa
Nimerisem in piata de vechiuturi,la muzeul de ceara,ce cutie cu maimutze?
Poate cutia cu mumiutze...![]()
georgia_c spune:
sa inteleg ca nu l-ai tucat pe nenea doctorila .. ai mei lucicuta , cand mai ai tu ocazia sa pupi o mumicuta ![]()
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein