Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 71

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragi,

Nu-mi mere netu... Firu lui de net!

N-am doua liniute dar vaz rosu. Nu-i bai, punt si de la capatulescu!

Vine concedu si m-apuca ovuleala chiar la mare! Prestam linistiti si relaxati cand vrea muschiu meu si al lui sosul, fata program...

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Vad ca ati fost foarte active in we . Si eu am fost, dar nu pe forum. Vreau sa va spun ca am primit cea mai frumoasa surpriza din viata mea, cel putin pana acum : vineri cand am ajuns acasa ma astepta nepotelul meu din Italia. Au venit mai devreme cu cateva zile decat ii asteptam si nu mi-au spus absolut nimic. Am crezut ca lesin cand l-am vazut pe nepotelul meu pe hol . Am avut un we minunat . De-abia astept sa termin serviciul azi si sa ajung acasa la el . Sunt indragostita iremediabil de nepotelul meu drag .

Va pup si va urez o zi plina de surprize placute .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

magdita, sa-ti traiasca nepotelul!
feli,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

felix76 - iti doresc din tot sufletul sa te relaxezi si sa prestati oricand si oricum, fara sa va ganditi nici o secunda la ovulatie si altele de genul asta.
Concediu placut!

gianina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

Neata fetele,

In sfarsit am mers la Tutu vineri, este foarte concret si foarte profesionist fata de alti medici. Mi-a zis ca fac 2 luni monitorizare, apoi spermograma sotului si dupa laproscopia.
Eram chiar la ovulatie si am inceput monit. chiar atunci eram in z 13 si aveam un folicul de 19 si endometru de 10,5 am fost si duminica la spital si surpriza deja era spart foliculul noroc ca prestasem cu o sera inainte si mi-a spus ca luna asta voi ramane insarcinata sigur, dar nu prea am sperante avand in vedere ca 6 ani nu am ramas sotul are oligosp severa.
Doamne ajuta sa se prinda luna asta si voua va doresc la fel.

http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielarusu spune:

A, si inca ceva nu prea este comunicativ daca i-l intrebi raspunde la taote intrebarile dar sigur i-si face treaba cum trebuie.
Am avut un dosar plin de analize si nici macar nu sa uitat pe ele decat pe spermog. sotului a si inca ceva mi-a facut bonus consultatia, eu ma dusesem la consult si vazuse foliculul mare si ma intrebat in ce zi a cm sunt si mi-a spus ca incepem de acum monitoriz.

http://tt.lilypie.com/6vJ4p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Felix... sigur in concediu cu relaxare vine bebitzu
Magdita... ma bucur pentru tine, sa-ti traiasca cretzulinul dragalas, priveste-l bine sa furi modelul.
Anaconda....ne gandim la tine
Georgi....si eu am avut dureri de burtica dupa IA, fii increzatoare, fiecare cu sansa lui
Gabriela..facem galerie , presteaza la greu

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Assaaaa, imi repara netu si uite ca poci sa scriu calumea!

Deci, Tutu dicteaza in sala de operatii dar fisa de externare trebuie sa fie de folos si peste catva timp, ori daca acolo sunt scrise balarii si mai este si parafa lui domn doftor care isi asuma responsabilitatea a ceea ce este scris, ai facut degeaba operatia? Tratament dupa ce iti da? Dupa amintiri sau dupa ceea ce scrie in fisa? Noi ce avem de facut? Sa il luam la bani marunti sau sa-i cerem inscrisurile asistentei? Cine o mai fi si aia ca eu cu doftoru am vb dupa ope nu cu tanti Tica... Eu am o eticheta, SUPERFICIALITATE se cheama. Oare o fi scris in foaia me? Alta intrebare intrebatoare...

S-apoi sa nu mai vb de inseminari... Te simti ca Joiana,norocul Joianei este ca are pozitie patrupeda si nu risca sa curga lichidul de inseminare, o solutie ar fi sa plecam si noi in 4 labe de la Tutu, dupa inseminare... MUUUUUUU!

Jorjica, pe tine te ocolesc din bataia pustii! Da tot imi cumpar una, cred ca semiautomata, Bazuka! Poate vii cu ochii la purtator (sper din toata inima) si mi-l ridici pe Tutu si tu in slavi! (glumesc, sa nu dai cu rosii prea coapte ca bulion se fac pe moaca me)

Lilica, demonstrotie cred ca a fost! Tu ce pancarta ai avut? Pup graviduta la cap sper sa fii si la burtici, te suportam cu toate toanele! Sa ne spui si noua simptomatologia!

Tamy, emigrez eu stai linistita dar intai mai stau p-aci sa va mai stresez pe voi si pe mine...

Magdi, ce frumoase sunt surprizele! Sa te bucuri de puiut! Ingerasul cretulin blondulin, seamana cu tine, daca iesit cu el in parc doar voi doi pun pariu ca lumea va zice ca e al vostru!

Geani, multumesc de urari, iti voi asculta sfatul, fara ovulatii semne si numaratori. Fufu la greu!

Gabita, du-l tu de manuta pe sotiorul la Matei, nu mai astepta cele 2 luni de monito, in cazul in care spermograma nu e buna trebuie tratament. Iar rezultatele tratamentului apar dupa cel putin 3 luni pt ca spermatogeneza atat dureaza.

Madutz, relaxarea incepe de vineri dimineata! Abia asteeeept!

Pupacesc toate fetele mele dragi, babatii sau tinerele, burticoase sau burticoase in devenire!

Felix

SPS cuzati intinderea, recuperez si eu cum poci!

Tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

mi-a placut felix faza cu vacutza. stiti bancul cu vaca care merge la inseminare?....va spun eu....merge vaca la inseminare si in timp ce dr ii introducea lichidul seminal vaca se intoarce si zice:"si un pupic doctore" .......asa ca si noi ar trebui sa o luam pe urmele vacutei poate cne stie se prinde si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Multumesc mult fetele mele .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput