ce faceti cu catei peste zi?
ca al meu sufera de anxietate de separare si latra ca un apucat si nu e decoloc cuminte
catei vostri stau cumintii?
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Raspunsuri
cristina1974 spune:
Ai mei nu latra ziua, insa noaptea ma termina.Eu cred ca evorba de o forma de protest, cumva, fata de faptul ca trebuie sa stea singuri/.
La mine, asta este. Ziua se mai iau unul cu altul, insa noaptea ,Tara doarme, iar Bullet,de plictiseala,cred, latra de ne scoate din minti.
grodear spune:
Cainele meu probabil ca se crede pisica. Toata ziua doarme si nu se scoala decat la masa. Asa este felul lui, puturos si nu pot sa- l dezvat nicicum.
In rest cand nu suntem acasa ii da de mancare soacra mea, dar daca lipsim mai mult timp cu totii nuse pune problema sa faca galagie. Sta cuminte de tot...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
ramoneloo spune:
al meu ramane cu ...pisica.se umaresc prin casa,se fugaresc,trec rapid peste lipsa noastra.dc il inveti asa de mic,aproape ca nici nu sufera in absenta ta,pt cateva ore cat esti la munca sau pana-ti rezolvi treburile.se schimba placa cand perioada de absentare este mai mare,atunci chem pe cineva sa il scoata afara,sa ii dea mancare si apa,sa se joace cu el,etc.cred ca trebuie sa aiba ocupatie,sa nu planga dupa tine...jucarii,chestii de ros:)
Ramonika spune:
depinde si de firea animalului... unele suporta mai usor singuratatea, altii nu.
bineinteles ca o solutie ar fi sa iti mai iei un caine (daca ai numai unul)...
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
catalina2307 spune:
Eu am doi catei. Pe al doilea l-am luat exact din acest motiv. Sa nu se plictiseasca . Problema mea este alta....si daca aveti sugestii va rog sa ma ajutati. De cateva luni baietelul (am un baiat si o fetita - bichon maltez) urca in baia folosita numai de sotul meu si face pipi.Pt a ajunge acolo trece de baia pt. musafiri, baia mea si urca doua etaje. Deci clar nu este o intamplare.De doua saptamani sotul meu a umplut baia cu piper macinat .Degeaba...ocoleste frumos piperul si lasa cate un pipilica pe covoras. Ajutati-ma cu un sfat o parere ca deja avem razboi in familie.
Multumesc mult.
Ajuta-le si tu pe cele care viseaza sa fie mame.
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
maggda spune:
Catalina unde vrei sa nu mai faca catzelul pipi dai cu otet,sigur nu va mai face acolo.Incearca si spune-ne daca a functionat.
crinuta71 spune:
Pucku am avut si eu o catelusa care plangea si latra cand ramanea singura (imi spuneau vecinii), nu am reusit sa o dezvatam.... Acum am o alta catelusa. Nu plange si nu latra cand ramane singura, cred (acum stam la casa, asa ca vecinii nu mai aud ce face ea, ca sa poata sa-mi spuna, dar eu nu am auzit-o cand plec). In schimb mi-a cam ros mobila (mai ales in partile de unde poate scoate buretele).
Catalina, nu stiu ce sfat sa-ti dau, sa faci cumva sa nu mai poata sa ajunga la acea baie....
catalina2307 spune:
Maggda...am incercat cu piper,otet,clor.Nu functioneaza.
Crrinuta usa nu o pot tine inchisa. Nu am fereastra si este umezeala.Acum stam ca la nebuni.Cu ditamai suportu' de pantofi pus pe orizontala.Da nu mi se pare solutia cea mai fericita.
Si deja a inceput sa ma enerveze barbata'miu mai mult decat catelu'.Isi imagineaza ca se crede catelu' destept.
olympia spune:
Catalina, fa schimb de bai cu sotul tau, adica ofera-i una a carei usa se poate inchide. Eu cred ca toata povestea este un fel de disputa masculina pt spatiu, adica micutul patruped isi marcheaza teritoriul la concurenta cu stapanul casei!
catalina2307 spune:
Olimpya si eu am aceeai problema la baie.Nu fereastra. Iar in ceea ce priveste schimbul de bai ...never .
Am auzit ca exista o "ceva" - praf ,deodorant -care se foloseste in asemenea cazuri.Stiti ceva despre asta?