ce faceti cu catei peste zi?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Nu cunosc nicio solutie minune.
Pe de alta parte, am cunoscut o rotweilleritza care din gelozie (sau antipatie) pentru prietena stapanului ei se razbuna adunandu-i hainele si facand pipi pe ele...si aceea era singura persoana care patea asa ceva cand venea in vizita si ramanea peste noapte! Au si animalutele agenda lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307
Crrinuta usa nu o pot tine inchisa. Nu am fereastra si este umezeala.Acum stam ca la nebuni.Cu ditamai suportu' de pantofi pus pe orizontala.Da nu mi se pare solutia cea mai fericita.
Si deja a inceput sa ma enerveze barbata'miu mai mult decat catelu'.Isi imagineaza ca se crede catelu' destept.

Catalina

Catalina, exact asa e si la noi. Noi am pus niste scaune de vara (sezlonguri) pe canapeaua din living, sa nu se urce pe ea cat suntem plecati. Altfel se urca acolo si cand vine cineva, se trezeste pe haine cu fire de par sau chiar praf .... Si tot asa sotul meu, cand catelusa face cate ceva ce nu ne convine, spune ca face pe "desteapta", pe "smechera", crede ca face intentionat .... Tot timpul avem discutii din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Crinuta eu am rezolvat problema canapelelor. Le acopar cu o buc. de material cand nu suntem acasa.Io am canapele culoarea untului.
Iar pernutele pe masa.Sus. Ca altfel le cotzaie "dansii". Au astia o activitate sexuala de nu ai vazut. Perne, picioare, papuci, cosulet. Nu scapa nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Catalina, dar sunt invatati sa faca afara? Adica fac si afara si in casa? Sau sunt mici si nescosi afara inca din cauza vaccinurilor?

Eu am adoptat o catelusa de la un adapost in decembrie. E o corcitura cu labrador si se autointituleaza Daisy n-am avut treaba cu ea din punct de vedere al latratului. Cat e ziua de lunga sta si zace... eventual mai si sforaie ca sa fie tacamul complet. Cel mai bine e sa fie invatati de mici cu singuratatea si crescute treptat orele cat raman singuri (daca e posibil, normal) - incepi cu una, apoi treci la doua, apoi trei si asa mai departe. Si vezi cum se descurca. Se mai poate sa fie si rasfatul prea mare uneori si d-aia sa protesteze cand raman singuri

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Catalina, dar sunt invatati sa faca afara? Adica fac si afara si in casa? Sau sunt mici si nescosi afara inca din cauza vaccinurilor?

Sunt mari.Trei respectiv 4 ani. Iar de facut ,nu fac in casa.Nici macar in curte.Asteapta cuminti ora de iesit. Sunt scosi de trei ori pe zi. Si numai baietelul are accese de personalitate. Si practic nu pot spune ca lasa baltoaca. Intra in baia sotului meu (singurul loc) si incepe sa marcheze.

Mergi la inceput

Am inteles. S-ar putea sa aiba el vreo disputa "nestiuta" si "neinteleasa" cu sotul tau de simte nevoia sa faca asta . Banuiesc ca alti catei - masculi nu au mai intrat in baia sotului tau ca sa zici ca incearca sa acopere vreo alta urma... e intr-adevar ciudat. Daca il prindeti deasupra faptului, certati-l, pedepsiti-l, nu il mai bagati in seama vreo 10-15 minute chiar daca vine si se gudura pe langa voi. Poate asa pricepe ca nu-i a bine ce face el acolo constiincios

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MadameBovary

Am inteles. S-ar putea sa aiba el vreo disputa "nestiuta" si "neinteleasa" cu sotul tau de simte nevoia sa faca asta . Banuiesc ca alti catei - masculi nu au mai intrat in baia sotului tau ca sa zici ca incearca sa acopere vreo alta urma... e intr-adevar ciudat. Daca il prindeti deasupra faptului, certati-l, pedepsiti-l, nu il mai bagati in seama vreo 10-15 minute chiar daca vine si se gudura pe langa voi. Poate asa pricepe ca nu-i a bine ce face el acolo constiincios

I never fake ... sarcasm

Am facut si asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Catalina, ce varsta au cateii?

http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Catalina sigur i s-a pus pata pe sotul tau ...eu am avut o catea (ciobanesc belgian) pe care am crescut-o de la 3 luni impreuna cu sotul meu,darrrr cand s-a facut de 8-9 luni si-a dat seama de superioritatea ei ...sotul nu mai putea sa ma atinga...nu putea sa se suie cu mine in pat...era un adevarat razbel... din pacate conflictul s-a terminat cand a plecat ea...acum imi pare rau de alegere pentru ca am mai stat cu sotul 5 ani si am divortat ... daca-i iubesti pe amandoi asta e ,te consolezi si stergi dupa catel sau il izolezi de locul respectiv...

Bineinteles ca dupa ce am dat catelul nu am rezistat mult si am luat un pui de boxer(de la cateaua fratelui meu)... in primele luni parca era diavolul tazmanian...nu-i rezista nici un ciorap....cand s-a marit boierul si a ramas singur am amenajat holul de la intrarea in apartament(tv,canapea,covor...) ...deh sa aibe barosanu conditii si sa nu se plictiseasca....dupa cateva zile canapeaua era zdrente ,tocul de la usa de intrare ros....in doua saptamani era casa in renovare ...am placat tocurile de la usi cu metal,iar holul era gol golut ...doar peretii si gresia ....bineinteles bolul de apa si cateva jucarii
Acum are 9 ani ...de 8 ani am schimbat si sotul,iar comportamentul catelului este altul pentru ca stam la curte si are un padoc...

Pana acum un an si 3 luni a avut si un companion (un caniche) pe care l-am luat tot din dorinta de anu ramane singur....din pacate caniche-ul a avut un accident si a murit...sotul nu a mai vrut alt catel pentru ca a suferit mult la moartea acestuia si nu mai vrea sa treaca prin asta

Iulia mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Catalina, se pare ca ai de-aface cu un exemplar TARE incapatanat in situatia asta... baricadeaza locul si... Dumnezeu cu mila sa nu isi gaseasca in alta parte

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput