Aida, am votat Pischotzelu, da vad ca iarasi a ajuns in spital ... poi unde e mobilizarea.
Dorisake, ti-am facut-o, mai un pic si te iei cu mainile de freza aia sexoasa!
Timisoara, sunteti pe receptie???
Aha, Ela, deci dezertezi de dragul adolescentilor cu criza de personalitate...
Nu-i nimic, combate Anda ....
Se vede ca maine e ultima zi la jug ... am chef de party!
In traducere libera, ma bantuie o insomnie si o neliniste cumplita...
Deci, imi e groaza de condusul pe autostrada, ca pe asa cale batuta n-am mai fost, mi-e ca n-am nici macar plan de bagaje facut, cumparaturi, alergaturi ... mey, si cand ma gandesc ca pe vremuri plecam cu geanta pe umar si nu-mi era ca uit ceva.
Si tot din amintiri de baba romantica ... am plecat intr-un an la mare, de pe o zi pe alta, vorba cantecului, fara bani si fara griji ... Adica am prins o chestie de cazare super, si cu 2 zile inainte io vindeam carti politiste vechi iar Calin ceva carpete si blide din zestrea mea, sa facem bani de drum ... Si am plecat in tromba, si pe drum imi pica fisa .. yoi, zic eu... Ce e? intreaba el .. Apoi na, in viteza mi-am uitat "desuurile" de schimb... Nu-i nimic, ma linisteste tot el ... in primul rand ca nu ai nevoie, in al doilea rand ca daca e musai cumparam. Bine ca n-ai uitat costumul de baie, ca ala era mai scump ...
Eh, ce tinerete!
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag