Timisoara, Impreuna! ( 116 )
Raspunsuri - Pagina 21
aidaciolac spune:
chiar nu am gasit capitolul nou
, nu imi vine sa cred.
Penalizare pentru deschizatoarea dorisescu de capitole 
Aida
Votati un www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotel 

DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Hoooooooo, ssst....acu-l deschid, luati o pauza si voi macar 3 minute...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
aidaciolac spune:
Laura inchide frigiderul ca imi ingheata
... se simte pana aici 
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
anda spune:
n-aaaavem capitoool...na na na na naaanaa
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
aidaciolac spune:
3 minute e cam multe domne. Hai ca pana atunci hranesc si io animalele
ma duc sa le vorbesc sa inghita mai cu spor ![]()
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
eheeeeei lele anda mare belea esti
... apari la trozneala
... hai sa iti dau si tie un
...
am uitat ca ti l-am dat si nu mai vrei sa il dai inapoi ... 
Aida

DISNEYLAND PARIS 2008
Doris-Alina spune:
Gata zuzelor...e deschis barul...faceti-va manga aici
Subiect inchis
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
anda spune:
vreau 22 de pagini...sa stresam cuana dorisake
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Doris-Alina spune:

Nu am font mai mare de 6, beyyyyyy Andooooo, te sparg, treci dincolo......

Subiect inchis si nu ma mai enervati, va rog frumos...eeeeee

POZE CU NOI