Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (83)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

E 23:48 si toata lumea.....doarme! Cel putin ai nostrii bunici, matusi/nase, unchi, tati si Benji. Eu am mai revazut odata pozele pe camera (nu am cablu sa le descarc deci pun abia dupa concediu), recitit urarile de bine transmise in scris si rememorat momente ale zilei.
Trebuie sa inchei ziua urandu-i puiului meu mic urmatoarele: sa fie sanatos, destept, cuminte, drept, bland dar hotarat, perseverent, milos, saritor, curajos. Sa isi descopere drumul in viata, sa paseasca hotarat si fara frica inainte. Noi ii vom fi mereu alaturi. E raza noastra de soare, cea mai mare bucurie, speranta noastra. Dumnezeu sa te insoteasca pe drumul pe care ai pasit azi, Benjamin.
Le multumim celor care s-au gandit la noi astazi chiar daca nu au putut fi alaturi de noi sa sarbatoreasca.

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 7 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
citat din mesajul lui gabrittza

iaca ma apuc sa incarc pozele de la fotograf....

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze mami,tati si Daria,poze Daria ,POZE NUNTA SI BOTEZ ,
Primul concediu in 3...luna de miere

daria, zana florilor

Matei-Florin 24.01.2008

MATEI LA 6 LUNI
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Pentru albumul "clopotei la 6 luni" trimiteti pe mailul comun zuzele2008@yahoo.com , o poza bb mic, o poza bb la 6 luni, o poza bb+mami. Mentionati nume+nick mama si nume+data nasterii bb.

Mergi la inceput

Mai e cineva pe aici?

Ceska, mamica de Benji

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello gagici

iaca zilele asta am fost plecati la tara si tare mi-a fost dor de voi, sa stiti!! bitzi s-a balacit in piscina, mami a papat o groaza de prostii .. desi nu trebuia .. a fost bine, in mare. la intoarcere eva a fost tare bazaita in masina, in fine ..

ema da, iaurt i-am pus si le-a lins legumele. azi i-am pus zeama de la ciorba de peste .. ca erau cam groase si nu le vroia .. le-a lins d-onsoara eva. ii place acru, cred ca o sa-i pun bors in legume pana la urma.

ven ca te incap blugii preferati!!!

ceska sa va traiasca micul crestin si sa fie sanatos!!!!! sa fie un om bun si intelept si sa aiba parte numai de bucurii in viata!

gabritza vai ce frumoasa e dariuca!! o printesa superba!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Am ajuns la zi cu acest capitol, nu cred sa pot recupera vreodata capitolele pierdute in vacanta asta. Care incepe si pt mine maine. Plecam la Arpasu intre Sibiu si Brasov. Bagajele sunt pe jumatate facute. Am emotii sa vad cum se trezeste Benji maine dimineata, acuma seara a stranutat de zor si a tusit putin. Ma rog sa nu fi racit. Desi localul era climatizat (sau poate chiar de aia?) a cam transpirat. Ca sa ajungem in camera rezervata trebuia sa iesim intai pe terasa si afara a fost azi pana dupa pranz innabusitor de cald. Apoi a venit o furtuna si a plouat de a racorit orasul. Benji a fost f cuminte a ras si "cantat" cu toata lumea, a dormit in carucior in restaurant de doua ori, a papat si baut bine. I-au placut mult artificiile cand a fost adus tortul. Am facut poze, s-a plimbat pe la toti invitatii. Care sper ca s-au simtit bine. Ceremonia de botez la biserica a fost foarte frumoasa, lui Benjamin i-a stat foarte bine in tinuta aleasa doar ca i-a fost putin cald (intr-o biserica f racoroasa unde in tricou vara dardai-sper sa nu fii racit acolo). Eu am fost foarte emotionata iar in momentul rugaciunii de binecuvantare a mamei si pruncului nu m-am putut abtine sa nu plang nitel. Il iubesc atat de mult pe puiul meu!!! Ceremonia a fost bilingva romano-germana. Imi pare doar f rau ca nu am filmat ( cei care trebuiau sa faca asta uitasera acumulatorul camerei acasa si nu aveau nici cablu-f tare m-a suparat asta). Botezul nostru a fost unul modest fara fotograf angajat insa cu o multime de fotografi de ocazie. Am sarbatorit in familie cu rude si cativa prieteni. Le multumim ca au fost alaturi de noi si ne pare rau pentru cei care din motive obiective nu au putut sarbatori cu noi.
Cred/sper ca vom reveni cu poze in week end-ul viitor.
Mai am putin si ma tarasc in pat, ca nu ma mai duc picioarele deloc (sunt umflate si cu bataturi).

Ceska, mamica de Benji

Poze

Mergi la inceput

Dar.... am inteles eu bine???? Clopotelul Albert de danonique va primi un fratior/surioara????? Va felicitam! Pt curaj. Sa aveti putere sa cresteti acesti copii frumosi si inca altii, atati cat va doriti!!!
Gabritza, repede repede testul nr 2 sa mai avem pe cine felicita.
Jelimoni,
nu promit dar poate ne vedem saptamana asta in Sibiu?????? M-as bucura fffff mult.
Noapte buna.

Ceska, mamica de Benji

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuzici
PATRICIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN

Multumim pentru felicitarile primite cu mare drag de la LauraD Ema Ancab Gabritza
Faceti-ma sa inteleg: Dana e insarcinata? Posibil si Gabritza???? Daca da, muuuulte felicitari pentru sarcina si pentru marele curaj
Angi cred ca-i simpatic foc Pupi cum tzopaie el cu spatele Cum te mai simti?

Azi am fost la Iasi la cumparaturi. Thea e rupta de oboseala ca a dormit doar 1,5 ore. Sper sa nu se trezeasca prea devreme dimineata. Va pup si mai vb maine
Noapte buna.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

STEFAN

CRISTIAN

BIANCA

BIANCA ANTONIA

THEA

PATTI

STEFAN

ANDREEA BIANCA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!

cu intarziere ptr ca am fost plecata ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

ROBERTICU

CRISTIAN

MATEI

BIANCA

LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTEI SI MANCACIOSI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Salutare, zuzici
PATRICIA
ANDREEA BIANCA
STEFAN CRISTIAN

Multumim pentru felicitarile primite cu mare drag de la LauraD Ema Ancab Gabritza
Faceti-ma sa inteleg: Dana e insarcinata? Posibil si Gabritza???? Daca da, muuuulte felicitari pentru sarcina si pentru marele curaj
Angi cred ca-i simpatic foc Pupi cum tzopaie el cu spatele Cum te mai simti?

Azi am fost la Iasi la cumparaturi. Thea e rupta de oboseala ca a dormit doar 1,5 ore. Sper sa nu se trezeasca prea devreme dimineata. Va pup si mai vb maine
Noapte buna.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

pai acum afli tu ... da, danutza e !!!!! e posibil si gabritza sa fie .. are simpotome si in plus a disparut si lapticul. gabi ne mai tii pe jar???

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput