Cand credinta ucide

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Hannen, ce fel de medic a fost Mahomed? Din cate stiu el a fost analfabet, primul coran e complet in poze.
E cam greu sa fi medic cand nu ai nici macar notiunea de a citi si scrie.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Adevarul e ca e intersant cum citeva din afirmatiile Coranului in ce priveste medicina apar a fi adevarate astazi, de ex felul in care creierul barbatului e diferit de cel al femeii si cum o "umoare"-testosteronul ar avea ceva de-a face cu chestia asta.

Altfel bravo lor:
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2008/jul/31/genetics.ethicsofscience

A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Hannen, ce fel de medic a fost Mahomed? Din cate stiu el a fost analfabet, primul coran e complet in poze.
E cam greu sa fi medic cand nu ai nici macar notiunea de a citi si scrie.

Cum sa fie in poze??? Asta e chiar noutate! Am auzit o gramada de calificative la adresa Quran-ului dar asta inca nu am auzit-o..
Muhammad a fost intr-adevar analfabet, Hannen se referea la o medicina empirica, in vremurile alea nu erau tratate de medicina la indemina, multe din cunostintele medicale erau bazate pe observare si tratare hai sa-i zicem homeopata? Cred ca termenul e destul de corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Muhammad a fost intr-adevar analfabet, Hannen se referea la o medicina empirica, in vremurile alea nu erau tratate de medicina la indemina, multe din cunostintele medicale erau bazate pe observare si tratare hai sa-i zicem homeopata? Cred ca termenul e destul de corect.

Cum sa nu fie? grecii aveau deja cele 30 de tratate a lui Celsus si apoi cele 70 ale lui Oribasis, cele ale lui Hipocrit..etc. Se operase deja cancerul de sin, se cunostea forcepsul...etc. Iar homeopatia a aparut 1000 de ani dupa Mohammed si (parere personala) n-are de-a face cu medicina. Cred ca naturist cautai.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andrada

Citat:
citat din mesajul lui dodo

Cum sa nu fie? grecii aveau deja cele 30 de tratate a lui Celsus si apoi cele 70 ale lui Oribasis, cele ale lui Hipocrit..etc. Se operase deja cancerul de sin, se cunostea forcepsul...etc. Iar homeopatia a aparut 1000 de ani dupa Mohammed si (parere personala) n-are de-a face cu medicina. Cred ca naturist cautai.
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle.

Ai dreptate dar nu in zona geografica unde erau triburile de care se vorbeste in Quran. Da, naturist cred ca e termenul cel mai potrivit.

Mergi la inceput