* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

cum va spuneam, Marc intra de luni in vacanta. Iar vineri (de sf. Maria) are serbarea de final de an. Si se pregateste intens, caci serbare va face numai grupa mare. Abia astept. Eu mi-am luat concediu 2 saptamani sa stau cu el acasa, dar parca as pleca undeva, mai ales daca va fi vreme frumoasa. O sa vedem.
In alta ordine de idei, luni am fost la dr. ginecolog, avand in vedere problemele pe care le-am avut inainte de sarcina cu Marc (endometrioza) si ca nu am ramas gravi intr-un an si ceva. Totul pare a fi ok. M-a rechemat luna viitoare, prin ziua 11 a CM, sa vada cum stau cu ovulatia. Desi, nu stiu daca n-ar fi mai bine sa ma duc la Debretin, ca aici nu prea am la cine.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Am ceva probleme cu computerul, sa vad cat reusesc sa scriu.
Mihaser, ce mare si scumpa s-a facut deja Eliana, vad ca v-a prins boala rochitelor si funditelor. Lui Cristian pare sa-i placa la bunici, cu amandoi cred ca nu ti-e usor.
Delia,thanks again. Hmm… suna f bine… Si in sezonul cald cate grade aveti? Urmaresti jocurile olimpice?
Noe, sa aveti vacanta placuta si vreme buna pe unde colindati!
Catrinel, inteleg perfect ce a fost in sufletul Oanei din cauza medaliei, si Alicia e sensibila la asa ceva. Nota 10 pt tine ca ai stiut sa repari greseala. La gradinita Aliciei au organizat o serbare generala in iulie (cu toate grupele) si au impartit diplôme de absolvire la toti copii indiferent ca absolv mai devreme sau mai tarziu (Alicia abia in sept. trece la grupa urmatoare, adica… de la Pandas la Bunnies). Acum ma uit la pozele cu colegii de gradi, ce scumpi sunt toti asa blonduti!
Acum citesc ca v-ati intalnit cu japonutele noastre! oai ce faine sunt cum se dau ele pe acelasi leagan sau cum se tin de mana…!
Alinaalex, cum te simti in casa renovata? Tinem pumnii sa fie totul ok cu endometrioza, si sa vina repede bb. Din ce povestesti iar observ ca prichindeii nostri seamana in multe privinte, le plac cantecele, povestioare, la gradi, jucariile, mai putin olita, rasfatati… In schimb ii plac si desenele, pe toate le stie, a mea e o mica devoratoare.
Oanapradatu, felicitari pt reusite, as vrea eu sa-si arunce suzetele(!!!) pe geam, dar ii e prea draga, e sfanta, ce mai. Pana si in magazin o zareste de la o posta, si cere sa-i cumpar « ata noua mai moasa ». Nasol cu muscatul copiilor, trebuie sa stai mereu cu ochii si gura pe el, sa-i explici, pana la urma va intelege.
Stefana, important e ca traiti, cand puteti va asteptam si cu detalii si poze.
Tania, bine ati revenit de la mare! Poate ne aratati si noua. Deja incep sa apara cariile?
Andreea, ‘moasa aventura a avut Thea la Sibiu, pe cand un bebeu? Superbe pozele! La pielicica goala in centrul sibiului? Sa creasca mare samburelu’ de berbecut, sper sa fie mai putin incapatanat de cat berbecuta mea, care vrea sa faca totul singura si numai cum vrea ea, apropo oare asa sunt si ai vostri? Felicitari pt eliminarea pampersului ziua! Cititoarea Thea poate sa dea mana cu Alicia, ar face un excellent club de lectura.
Ciuf, voi pe unde colindati?

Mergi la inceput

Am pus poze noi de aici

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Noe Poate ne mai delectezi si 'mneata cu niscaiva pozute.Cand ne vdm?

Catrinel, uitasem.Nasoala faza cu discriminarea la gradi.Ati semnalat greseala cuiva?

Kim si eu ma gandesc la cum va arata viata noastra cu 2 berbecuti verisori. Si Thea este foarte incapatanata, ea papa singura, merge/sare/fuge singura ( e adevarat, pe strada iti da manuta pt. a invatat ca sunt pericole, Slava Domnului!), "schie" singura si citeste singura. Dar la ora de lectura oricine este langa ea trebuie sa aiba la randul sau o "caticica". Si voi mai aveti suzeta? De la ce are Alicia bubite pe picioruse? Intreb pt. ca Thea ma mosteneste( din nefericire!) la felul in care se raneste de la pantofiori. Inafara de Crocs, mai toate incaltarile ii fac bubite, motiv pt. care a facut mai toata vara incaltata in broscutele Crocs.Foarte faine pozele, mai ales "La diva" , cele cu diferitele "fete" ale Aliciei, foarte expresiva dealtfel si evident, cele cu tine.Iar semanati leit! Bb2 este in plan pt. 2009-2010 dar...nu se stie niciodata. Deocamdata savuram sarcina surorii mele.

Delia, poate chiar se va intampla sa ajungem pe la voi in primavara.

Cam liniste prin zona.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Alinaalex, nu stiu de ce am avut senzatia ca este vorba despre o casa noua. Oricum, urarile raman valabile si poate chiar aduc o surpriza. Mai nimeresc din cand in cand cate-o "profetie".

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Vad ca nu-i nimeni prin zona. Fata imi tuseste iar. Mi-am lasat husband-ul la pescuit 4 zile in State (Long Island), asa ca suntem singurele, ne facem de cap.
Andreea, ma intrebi de bubite pe picioare, Alicia n-are nimic, a avut o "buba" cum s-a lovit (taiat destul de tare, nu pot sa-mi explic cum, era cu taica-sau) intr-un joc de puzzle. Deocamdata n-are probleme cu pantofiorii, sandalutele, le adora, se incalta si decalta toata ziulica, inclusiv cu sutele de pantofi ai mei, umbla pe tocuri fara probleme. Dar de multe ori, ca sa nu o jeneze ii dau soseta sa protejeze chiar daca ar arata mai bine fara. Iar crocsii nu-i suporta la nisip de exemplu (ca si mine). Si ce nu e comod nu poarta, arunca pur si simplu, ca sa vezi cat e de capoasa. La haine nu-ti spun cate mofturi face, si de cate ori se schimba pana sa iesim din casa. Ii place sa-si probeze rochitele (altfel cand crezi ca i-as mai face eu poze) dar sa vezi ce o chinuie talentele cand ne grabim mai tare...
Vad ca te tenteaza si pe tine Florida, ma gandeam ce fain ar fi sa ne vedem toate la Delia, zic si eu asa, adica visez dar cine stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Hallo, fetele!!
Plecam “la deal” in weekend, vad ca s-a indreptat si vremea… a plouat ingrozitor. Si am si racit (eu!) si m-am simtit ca naiba, total cazuta si fara nici o pofta.
Am vazut pozele lui KIM – se vede ca micutza ta e tare dinamica, si cu personalitate puternica! E foarte draguta, si iti seamana intr-adevar!
ANDREEA, am vazut si pozele voastre cu balaceala, Thea e grozava! Tare bine ati prins-o in poze, banuiesc ca tu le faci!
ALINAALEX, bucura-te de vacanta si mai scrie! Poze? (sau am scapat un link, ceva?)
MICAALSA, ce mai faceti? Ma tot gandesc la Sovata, atre mi-au placut pozele.
ROCSANA, ati ajuns inapoi cu bine?
MARI, pe unde bantuiti?

Mai stie careva ceva de Mariana? CIUF, pe unde bantuiti?

NOE, chiar asa, mai pune poze si mai da-ne ceva noutati… cand planuiti evadarea cea mare? Wow, asta da miscare. De ce ati ales chiar NZ? E o tara superba, intr-adevar, peisaje de-ti iau rasuflarea. Si o sa invete Bia Haka

MIHASER, ai pus poze noi? unde... ma duc inapoi sa caut, vad ca v-am scapat!

POLI, ai pus si tu poze?

Sa va zic. Noi am fost la ecografie (pt sist digestiv) si a fost destul de OK, fara intoleranta, numai intestinul subtire este putin iritat, ceea ce poate da o temporara malabsorbtie la fructoza/lactoza. Asa ca stam fara fructe si sucuri 2 saptamani, si apoi vedem. Deja se vede o imbunatatire serioasa… sper sa scapam repede de toata tevatura asta.

Si ne-au iesit (pe jumatate) maselele din spate, de jos!

Deci in weekend mergem www.herbstein.de/stadtinfo/unsere-stadt/bildergalerie/stadt/" target="_blank">aici si facem baie in www.herbstein.de/stadtinfo/unsere-stadt/bildergalerie/therme/" target="_blank">Vulkantherme in apa care vine de la 1000 m adancime.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Am intrat pe la voi ca ma omoara canicula...Mai stam o saptamana aici si mergem acasa. Abia astept! As fi stat mai mult, insa bunicii mei sunt tare nesuferiti...cred ca nici nu mai vin pe aici cu astia mici ca sa nu-i mai deranjez. Asa m-au enervat...ieri ne injura ca ii consumam curentul cu becurile aprinse peste tot...si sa nu credeti ca nu i-am asigurat ca o sa platesc eu factura...dar tot fac scandal. Aaaa probabil va ganditi ca sunt asa ca nu au bani...au 12 mil pensie pe luna si nici 3 mil nu cheltuiesc...Asta e! Sunt trista ca isi bat joc de mama si de tata, in rest mi-e mila de ei...nu au nici un D-zeu...oricat de bisericosi ar fi!

Oana si noi incepem gradi in septembrie...chiar azi a fost tati in vizita la noul sediu si a zis ca e mult mai fain...Sper si eu sa ii placa si pana la ora 16 tot asa mult cum i-a placut pana la 12.

Alina am vazut pozele din Turcia...Ce fain ca v-ati distrat! Abia astept sa mergem si noi in noua formula undeva peste mari! Mi-e dor de voi! Nu mai dai si tu prin Timi pe la Muntean? Ce se mai aude cu fetita? Uite Delia ce hotarata si pusa pe treaba e!

Andreea ce super poze aveti! Nu stiu de ce nu ti-au mers ale mele. Mai pun link spre albume aici.
Cristian e in Cristian vara 2008 si eli in Eli 2 luni.

Noe am vazut si pozele voastre. Bia mi se pare inalta...parca e fotomodel. Ce fain ca va simtiti asa bine impreuna si la munte si la mare...daca ar mai avea si tati nostru concediu...

Kim am vazut si poze cu Alicia...e super dulcica. Si pozele cu voi 2 sunt foarte frumoase.
A crescut mult Eli a mea si e tare dulcica...stiam eu de ce visez sa am fetita. Nu prea suntem noi asa pamponate...insa le-am facut ptr tati pozele...ca nu a mai vazut printesa.

Catrinel am pus link cu albumele mai sus...Ce fain e acolo unde mergeti voi! Sa va distrati!

Fetele si mie mi-e dor de Ciufulet, Mariana, Irina si multe alte mamici.
Acum nu va suparati pe mine, insa am avut norocul sa vad bubulina de Serj...e super draguta! Abia astept sa vad si fratiorul de Mariuc!

Va pup!

Mergi la inceput

Kim, vai ce nesi sunt, am uitat sa-ti spun bine ai revenit, bine ca mai ai si vacanta sa ne mai scrii si noua cate ceva! am vazut multe-multe poze cu Alisuca, e foarte expresiva, frumoasa! si maaareee!
ma simt bine in casa curata, iti dai seama, mai ales ca suntem acasa.
si Marc e fooaarte -fooarte rasfatat si incapatanat, normal, e singur la parinti. Mai nou are prostul obicei sa loveasca copiii mai mari, in special daca se ating de vreo jucarie de-a lui. Ieri un baieten de vreo 4-5 ani a avut tupeul sa-i ia o masinutza, sa vezi ce l-a pocnit pe respectivul, pana nu si-a recuperat-o nu s-a lasat! Apoi s-a enervat pe mine ca am intervenit si-a plans de nervi ca n-a putut sa-l mai loveasca pe baiatul respectiv. Cu copiii mai mici e grijuliu si i-s dragi. In rest, e destul de cuminte si n-am treaba cu el, in afara de iesirile astea.
Cu endo, nu stiu ce sa zic, vad ca iar am probleme...desi n-am simptome, sunt ok, nici ecografic nu s-a vazut sa am ceva. Mi-e groaza sa o iau de la capat, cel mai probabil va trebui sa ma operez din nou.
Andreea, stai linistita ca nu-i nici un bai, sper sa se adevereasca cat de curand "profetiile tale" ,. oricum asta avem in plan sa ne luam in viitorul apropiat, o casa.
Sa stii ca la Marc e exact invers, pe Crocsi nu-i suporta, il jeneaza, abia ii tine in picioare, in schimb a ros deja 3 perechi de sandalutze in vara asta, i-am mai luat inca 2 zilele astea. Oricum are obiceiul sa se descalte in parc si sa defileze descult.

pozele noastre

Mergi la inceput

Mihaser, si mie mi-e dor de voi! daca are sotul drum spre TM astea 2 saptamani cat sunt eu in concediu, s-ar putea sa ai surpriza sa te pomenesi la usa cu noi! mi-e dor si de Timi!
cu fetitza nu stiu ce sa zic...vezi si tu ca la mine iese mai greu...poate daca infiez una (nici asta n-ar fi exclus!) sau daca fac FIV. Oricum sunt mari sanse sa trec iara pe la profu' Munteanu, macar la un consult. Ramane sa ma hotarasc unde merg in toamna: la TM sau Debretin.

pozele noastre

Mergi la inceput