* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Catrinele, ii fain acolo unde ati ales sa mergeti in w-e! oricum voi intotteauna gasiti locatii tare interesante! distractie placuta!
multa sanatate lui Oana si tie! pupici!

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Danke, ALINA!! cred ca o sa fie super, abia astept sa mergem... si in plus, acusi vine vacanta MARE!!! (la sf lui august...)

MIHA, am vazut-o pe scumpete, e asa de dulce! si in rochite, si in pampersutzi.

va pup, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Am citit pe sarite la repezeala ce ati scris.Eu azi am ramas fara musafiri si peste 2 ore plec sa-l iau pe mandru de la aeroport;deci vom avea un weekend,....fierbinte

Andreea si Kim ar fi super sa ne vedem si sa petrecem timp impreuna.Sunt super-obosita in momentul asta caci ....mai nou ma culc 3 dimineata ca sa vad gimnastica de la Beijing iar ziua cu musafiri multi in jur nici pomenela de somnicic in timpul zilei.Si ma trezesc la 8 ,deci prind in jur de 4-5 ore de somn pe noapte.Va pup si revin saptamana viitoare.
LA MULTI ANI tuturor Mariilor si Mariutelor de toate varstele din toate colturile lumi!!!Am si eu 2 in familia personala,o sora si o nepoata cu acest nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

La multi ani de Sf. Maria!
Catrinel, distractie placuta! e super locul unde vreti sa mergeti (pacat ca nu inteleg germana). Sunt bai termale? E o zona de vulcani (inactivi banuiesc)? Brr…De ce zici ca vine vacanta mare la sf de august? Din pacate la mine se termina, mai am o saptmana si un pic. Si noi planuim sa iesim in week-end intr-un parc de distractii sa vedem montgolfiere (baloane) si poate ajungem si la un parc safari.
Alinaalex, sper sa gasesti si alta solutie in afara de operatie, si asta cat de repede. Cat despre Marc, si figurantisme de-ale noastre, stai sa-ti spun ca si Alicia are uneori boala descaltatului prin parc, adica are faze si faze, i se « pune pata » sa se descalte si, cu plansete, crize, nu se lasa pana nu isi atinge scopul, cu toate insistentele mele (mi-e frica sa nu se taie/ intepe in ceva… nu poti sa stii…) si n-am ce face, o las putin sa-si faca numarul si apoi cumva o pacalesc sa se incalte.
Azi mi-a facut nervii praf : ne-am petrecut ziua la niste prieteni si mi-a tras crize peste crize. Ei draguti ii gaseau scuze ca e obosita, racita, etc. Intr-adevar nu-si facuse somnul dar nu e o scuza. M-a terminat : imbracatul ne-a luat o ora, acolo inventa ca are buba si se cerea in brate (e grea ca plumbul), nu-i convenea ceva iar se punea pe plans, asa de dragul plansului, ajunsese sa tipe « brate brate » cand ea era in bratele mele. Si pana acum nu am avut probleme, nu am obisnuit-o deloc in brate, nici nu as putea, e prea grea pt muschii mei amarati. Ce zici de iesirile astea? De regula e cuminte si intelegatoare, ii explic si asculta,insa observ ca nu e deloc rezistenta la oboseala, cand e asa nici nu am cui sa-i explic,vorbesc singura, nici nu mai stiu cum sa o calmez, o las in pace ca altfel mai rau fac, dar capaosa cum e nu se calmeaza usor si se epuizeza.
Mihaser, nu te enerva pe bunici, la ce te mai astepti la varsta lor, bine ca mai traiesc, eu nici nu mai am bunici in viata. Sunt obisnuiti sa traiasca in felul lor, tu oricum traiesti asa cum sti. Care poze cu noi 2 ti-au placut, acelea din piscina?
Delia, m-am uitat si eu putin la Jocurile Olimpice, nu mi-a picat bine cand am auzit comentatorii zicand ca scoala romaneasca de gimnastica nu mai e ce-a fost, ca s-a degradat si nu mai reprezinta o concurenta de temut. Imi place sa ma uit la reportajele pe care le arata din China, ceea ce nu am fi putut vedea fara JO. Week-end cat de poate de fierbinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

tuturor Mariilor si Mariucilor! (including mine! )

Fetele noi mergem azi sa lauam bui bui...ca deh e zi festiva!

Alina va astepam cu drag! daca nu...poate venim noi prin sept sau oct la voi!

Kim poza cu tine si cu husband imi place! Incerc sa nu ma enervez, dar tare rautaciosi mai sunt! Sunt sanatosi, Slava Domnului! Doar de rautatea asta nu mai scapa...au facut mare postie parintii mei ca s-au mutat aici...si mai mult ptr mine au facut-o...ma simt ca naiba!

Delia, Catrinel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Scurt de tot,din lipsade timp:La multi ani pentru toate Mariile mici sau mai putin mici!! (stiu ca prin Ardeal sarbatoarea mareepe 8 septembrie,nu?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MARIILOR,MARIANELOR SI MARIANILOR!!SA AVETI PARTE DE SANATATE SI MULTE BUCURII!!!

Revin un pic mai tarziu cu cateva randuri!!V-am pupat pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari78 spune:

La multi ani Mariilor mari si mici , sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati tot timpul de viata ! Va pupa o Marie mica si o Marie mare

Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://www.flickr.com/photos/10472485@N02/
Poze noi aici http://picasaweb.google.com/marianabatrinu/TeodoraBatrinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

La multi ani Mariilor si Mariucilor...sa fiti sanatoase, toata viata voioase si pline de noroc...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

LA MULTI ANI SARBATORITELOR DE ASTAZI!

Mergi la inceput