* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Eu am inceput scoala, maman a venit saptamana trecuta, copiii sunt innebuniti dupa ea. Vor sa doarma cu ea, sa manance cu ea, sa mearga afara cu ea. Eva ma copiaza la greu, cand vin acasa de la serviciu sau scoala se uita sa vada cum sunt imbracata, daca mi-am schimbat cerceii.
Zilele trecute, la somnul de frumusete, picura lapte din canita ei cu cioc si apoi se ungea pe fata (buna idee sa imi faca o masca de laptic ), apoi isi dadea pe picioare exact cum fac eu.
De trei zile nu mai poarta scutec ziua. Vine repede in casa sa faca pipi sau caca la olica. isi arunca crocsii din picioare cu viteza fulgerului si urca scarile ca se duca in camera ei la olica. La WC nu am insistat. O vad mult mai sigura pe ea sa faca la olica. Cu ea a durat mult mai putin acest proces de educare decat la Luca. Ce e drept, noaptea are scutec ca nu poate sa se tina. Dar eu sunt multumita. Am vrut sa ma conving ca nu e mare lucru sa inveti un copil la oala. Doar ca dureaza mai mult si ca se poate face fara forta, amenintari si vorbit urat cum a procedat mama soacra cu Luca.
Copiii mei ar sta afara cu zilele. Avem multi copii in cartier si se aduna mai ales seara. Asa rau imi pare ca vine vremea urata si adio iesit. O sa incerc sa vorbesc cu celelalte mamici sa ne organizam sa facem cu schimbul la intalniri pentru copii. Intr-un we sa vina la mine, we urmator sa se duca ei la Xulescu si tot asa.
Luca acum este la clasa de preschool unde invata ceva carte. Eu nu il fortez. Mai fac cate ceva cu el, dar lejer. Prefer sa invete cate ceva jucandu-ma cu el. Vreau sa aiba amintiri frumoase despre copilaria lui, sa isi aminteasca cu placere cu cati copii s-a jucat el cand era mic (e raritate sa vezi copii jucandu-se afara, pe aici). Scoala se face ea, cand i-o fi timpul.
Are un fel ciudat de a desena 2 si 3. Ma crucesc la cum le face. Ieri l-am invatat sa faca un gat lung de lebada si apoi trage o linie. Vad ca a prins. Copiii se joaca mult pe trotuar cu creta si se iau la intrecere. Care stie mai multe. Si uite asa invata al meu baietel.
Zilele astea trebuie sa soseasca si fetitele din India, cele despre care v-am povestit ca sunt niste dulcele si cumintele.
Luca, sper, va merge in februarie cu mama in Ro. Am facut o incurcatura cu biletele din cauza companiei aeriene iar astia se spala pe maini intr-una de nu se mai opresc. Nu imi vine sa cred ca se poate intampla asa ceva. Problema este ca Luca va zbura cu insotitor pe zborul transoceanic sau vom pierde vreo $1800. Sotul va merge cu ei pana in Chicago pentru a vorbi cu insotitoarea si a semna hartiile. ca maman ioc engleza. Am emotii cu asta. Bietul Luca de dragul Ro ce nu face .
Am vorbit ca in Ro sa mearga de doua ori pe saptamana la o gradinita. Ai nostri au planuri marete cu al copil. sa il plimbe, sa il inscrie la cursuri de chitara, karate, etc. Fac si ei tot posibilul sa il tina cuplat, sa nu se plictiseasca. La ai mei la bloc sunt o gramada de copii cu care se va juca. Cred ca va fi mai greu pentru el la socrii ac ei sunt un pic mai comozi. Sunt genul de oameni ce stau in pat si se uita la TV.
Evuta e o prezenta nelipsita pe oriunde s-ar duce. Stie tot, se baga in seama si mai prinde cate un cuvintel in engleza. Are o prietena care e mai mica decat ea cu 3 luni si se tot incaiera pe papusi, carucioare sau mai stiu eu ce. Dar sunt tare dragute cand sunt impreuna. Amandoua blondine, cam aceeasi statura, si fiecare vorbeste pe limba ei. Cand le vad cum vin pe alee agale (parca ar fi niste ratuste) fiecare trancanind in limba ei si par asa de serioase de zici ca pun tara la cale.
Cam astea sunt noutatile despre noi.
Catrinel, hai pune poze ca suna tare frumos din ce ne-ai povestit. E ideal sa ai astfel de vacante.
Alina, frumoase pozele. Serbarea s-a tinut afara? Gradinita pare tare cocheta. Si zici ca Marc si-a spus poezioara? Cat a fost de lunga? Eva nu stie decat cantecele. Favoritul este … “Du-ma acasa mai tramvai, du-ma acasa ce mai stai”
Deabia astept sa se duca Luca la gradi, sa faca ceva frumos pentru mamica/mamaita lui de 8 Martie.
Invata sa ii intelegi supararea. El are atacurile astea (sa va bata pe voi si alti copii) pentru ca nu stie cum sa se calmeze. Ceva il enerveaza. Eh, aici trebuie sa lucrezi. Invata-l ca nu toate jucariile sunt pentru el. Eva stie ca un minut se joaca ea, un minut prietena ei. Si ele se cearta si se mai bat, dar noi, mamicile, intervenim imediat si gasim o solutie ca sa nu se mai incaiere.
Marc are o asa suparare in el ca trebuie sa o dea afara prin lovituri.
Felicitari pentru olita! Si Eva are scutec numai noaptea.
Kim, ce fain v-ati distrat!!! Ce fain erau decorate baloanele. Faina de tot poza cu sotul si Alicia intre doua baloane. Zici ca e vedere. Mi se pare grozav ca Alicia sa fie vorbitoare de trei limbi. E mult mai avansata decat alti copii. Eu ador franceza. E limba mea de suflet. Ascult cu mare placere o melodie in franceza, sa fie cat mai raraita sau sa citesc o revista. Chit ca e despre masini … ce mai conteaza, E scrisa in franceza.
Delia, imi pare rau de accident. Exact ce va trebuia acusica. In loc sa va bucurati ca sunteti impreuna si mai puteti iesi,sa mai faceti una-alta, na poftim acusica. Iti incerci talentele de sora medicala .
Am vazut ultimele poze. Office-ul cu acele carti multe e al sotului sau erati la casa bunicii? Acolo cine mai sta?
Faina poza asta: http://good-times.webshots.com/photo/2129235070072337911ldpCEY
Tu ai aratat tare bine la intalnirea din Ro. Mi-a placut mult rochia si coafura.
Wow, cata rabdare ati avut sa faceti asta: http://good-times.webshots.com/photo/2251937710072337911RrCeVN Eva sa fi fost acolo, darama totul cu un zambet pe fata ei pana la urechi.
In poza asta http://good-times.webshots.com/photo/2756996800072337911DzZamo parca este alt copil. Mi se pare mult schimbat la fata.Si freza lui imi place mult. Vreau si eu sa ii las parul mare lui Luca si nu am nici o sansa. Sotul mi l-a prins zilele trecute si mi l-a tuns scurt-scurt. Cica macar o data pe an sa il las sa il tunda pe Luca cum vrea el.
Rudy pare in elementul lui in Florida. Mi se pare ca tot mai are picioruse de bebelus .
Acum cine mai e la tine? Ar fi fain sa ne vedem candva in Florida. Dar nu stiu cand. Parca vad ca nu ajungem nici iarna asta in California ca biletele pentru sot si Luca au costat $3000. Ne-am facut comanda sa ne punem countertop (blat) din granit.
Cred ca Eva ar fi tare incantata sa se joace cu Rudy ca ii cam fug ochisorii dupa baieti. In special sa fie mai mari. LOL.
Ce fain ca nu te stresezi cu ordinea. Eu innebuneam. Pe cuvantul meu. Ma termina psihic sa nu imi vad casa asa cum mi-o doream. Acum cu mama impartim sarcinile si e mult mai lejer.
Miha, am citit despre statul la bunici. Cum ii descrii tu pe ei asa i-as descrie eu pe socri. Am innebunit cat am stat la ei. O economie facuta la sange, data in extrema cealalta. Si nu pot spune ca nu isi permit. Dar strang din fund cat pot de tare ca sa isi puna bani deoparte. Pacat. In loc sa iti traiesti batranetea intr-un mod mai relaxat, sa iti mai faci o pofta, sa te plmbi, ajungi sa te gandesti numai la economii.
Mika, spor la conceput bb doi. Nu dispera. Fii cat mai relaxata si nu te mai gandi ca nu iti iese planul. O sa vina bb pe neasteptate. Luca ne bate la cap “sa faceti si voi un copilas. Dar sa fie baiat” Comanda serioasa.
Du-o pe Iulia la gradi. Nu vei regreta. Mi se pare cel mai bun lucru sa duci un copil la gradi dupa doi ani. E mult mai receptiv, nu mai este asa de atasat de parinti, incepe sa devina mai independent, iar in plus acolo va invata multe lucruri noi, printre care si disciplina .
Rocsana, bine ai venit acasa. Sotul tau te ajuta cu ceva treaba prin casa? Ca din cate scrii tu greul e in spinarea ta.
Alina, Marc e baietel. Iar baietii mai au apucaturi din astea ( ca sa nu uitam ac e excat la varsta teribila, a tantrumurilor). Imi amintesc ca Luca avea vreun an jumate cand am fost la Santa Fe sa vizitam muzee si el se tavalea pe jos, pe trotuar, ca nu vrea sa plece de acolo. Iar unii oameni imi trimiteau niste privire de ziceai ca sunt sageti. Na poftim. Asa este cu copii. mai inveti si din mers cum sa ii cresti.
Totul este sa il convingi din vorbe. Ia-l cu alternative daca nu te asculta, pune-l la colt pentru doua minute, apeleaza la pedepse ce stii ca il dor. Se va schimba, vei vedea. Nu e usor, necesita multa-multa rabdare si nu vei vedea rezultate imediat.
Saru’mana ca ne-ai mai dezmortit oleaca din starea asta de lene.
Noelino, tinem pumnii sa fie operatia cat mai reusita. Vreau si eu asa ceva, dar nu am curaj. Daca as putea sa ma trezesc dintr-un somn si sa fiu asa cum m-as visa … ar fi ideal. Te admir pentru curaj. Pe cand e evenimentul? Pe unde v-ati mai plimbat? Cum te simti la gandul ca vei pleca din tara?
Amelia, ar fi fain sa ne intalnim. Noi ajungem pe 22 mai in Ro, sau 23. Uite ca nu stiu bine itinerariul. Stiu decat ca zbor cu United. Sotul s-a ocupat de cumpararea biletelor. La ce gradinita il duceti pe Mihaita? Luca va merge la gradinita 23, daca nu ma insel, care este in centru. Nu te stresa cu vorbitul. Eva e mai inceata la vorbit. Luca a fost mult mai rapid. Insa el cand a inceput gradinita avea trei ani. Eva a fost la gradi de la un an, apoi am facut pauza, iar am dus-o. Felicitari lui Onsami pentru baietel.
Catrinutza, deci pe 4 sept. marea intalnire cu grasunelul. Apai daca nu mai intru iti urez de pe acum o nastere fara probleme, un bebelus cat mai mancacios si sanatos.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Am pus poze noi de aici: http://good-times.webshots.com/photo/2479929230082837760orLsOA
si de aici: http://good-times.webshots.com/album/565521692ELNRkA

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

ciuf, m-am uitat la pozicile voastre, ce frumos ca sunt atat de multi copii pe langa voi, asa au cu cine se juca. Si noi stam ff bine din punctul asta de vedere si e tare bine. Mi-e drag de Iulia cand povesteste la te miri cine de "Gia, petena mea" si de alti copilasi din zona. Ce faini sunt toti in poza asta,
toti blonzi
Si zici ca vine Luca-n tara. Cat va sta? Te poti dezlipi de el?

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Ciuf,tare curajoasa esti sa-l lasi pe Luca singurel in avion,eu cred ca ...sunt o mama dintr-aceea care nu va taia cordonul ombilical la prunci inainte de 50 de ani,...Intr-adevar s-a mai schimbat Rudy,freza ......iar piciorusele de bebe tare le mai iubesc.Sa nu mai spun ce ma topesc prin magazine cand vad pui micuti de cateva luni,salivez,...Pe 8 septembrie plecam la NY pentu 5 saptamani,si la sfarsit de oct ar trebui sa stim daca vine sau nu barza in iunie la noi.Oricum chiar daca nu vine,atunci in decembrie incercam din nou,dar sa speram ca nu va fi nevoie.La momentul asta nu mai am musaafiri,ultima a plecat luni,fost mea profa de economie si psihologie din liceu,la care liceu a intrat si nepoata mea cea mare,....care incepe acus clasa a 9-a;a fost o incantare sa o am ca oaspete,nu ne culcam inainte de 3 dimineata caci de la 10 seara,dupa ce-l puneam pe Rudy la nani,ne puneam pe povesti de toate cunostintele noastre comune,care nu sunt putine la numar,....sincer,deja mi-e doar de ea.Am vazut si eu pozele cu 2 domnisoare blonde imbracate la rosu si o petrecere de multi copii blonzi.Felicitari pentru Eva cea cuminte si fara pampers pe timpul zilei,....noi am impresia ca vom fi ultimii cu asemenea performante,...si asta se datoreaza neinteresului meu in directia asta.Chiar nu am vrut sa ma stresez si cu asta,..dar candva o sa fie nevoie sa facem si noi campanie fundicului fara pampers.Revin caci trage Rudy de mine sa mergem la apa.Va asteptam la noi oricand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Alina si eu am facut prostia sa-i mai dau la fund lui Cristian...si am regretat enorm. Nu l-am batut mar, a fost o palma simbolica si intotdeauna peste pampers. Cu timpul sunt convinsa ca o sa ma pot stapani si nici aceasta palma simbolica nu o sa i-o aplic...Problema e ca atunci cand copilul te pune intr-o situatie extrema e greu sa mai gandesti...Eu la sat l-am atins doar cand fugea pe strada fara mine si abia il prindeam...Circulau pe acolo tot felul de nebuni cu niste viteze ametitoare...de altfel inainte sa plecam am aflat ca pe o fetita a calcat-o masina si au dus-o la Bucuresti cu sanse minime...In conditiile astea eu recunosc mi-e greu sa ma stapanesc...Totusi ii iubesc enorm si sunt sigura ca o sa ne intelegem in viitor...faptul ca suntem proaspete mamici cred ca ne da dreptul si sa facem cateva greseli minore...Nu cred ca trebuie sa te simti prost pentru doua palme pe care i le-ai dat lui Marc la fund...Eu cred ca majoritatea parintilor sunt tentati sa procedeze la fel macar o data in viata...E gresit....insa suntem oameni...din greseli invatam...Eu abia acum cand sunt parinte incep sa inteleg de ce biata mama era asa disperata sa nu fac aia sau aia...Nu as putea sa o judec niciodata ca mi-a dat 3 palme la fund!
E minunat sa te intelegi cu copilul si sa nu fie nevoie sa-i aplici corectii...sa inteleaga de cuvant...sau sa constientizeze ca facut ceva rau in cele 2 minute in care e izolat in camera lui...fetelor care reusiti acest lucru va felicit din inima...Eu recunosc ca nu sunt o mama perfecta...si nu cred ca voi fi niciodata...cert este ca o sa incerc sa fiu din ce in ce mai buna...si ca mama si ca prietena pentru copiii mei!

Sper ca nu va supara randurile mele...am avut intentia sa dau delete, insa asta sunt eu si nu imi e rusine sa recunosc...sunt o mama in crestere.

Va pup! Sper sa imi gasesc ceva vreme sa mai poposesc pe aici...de la voi am invatat multe si va multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Mihaser

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Cred ca ati inteles de ce n-am mai intrat pe aici, am inceput munca de o saptamana si mi-a luat mult timp sa ma organizez, deh... mi-am iesit din mana pe perioada vacantei. (Ce bine ne-a fost!) Alicia ma asteapta cu mare dor (intreaba tot mereu de mami) si ma intampina cu bratele larg deschise si gura pana la urechi de bucurie, abia asteapta sa vin sa ma joc cu ea, sa citim, sa mai povestim, sa ne dragalim.
De saptmana viitoare si pt ea se va produce o schimbare importanta, gradueaza, trece la grupa urmatoare la gradinita, la ...iepurasi.
Delia, da, vorbim romaneste acasa, Alicia s-a facut o mare povestitotare, compune fraze lungi, explica f logic, nu pronunta perfect dar noi intelegem.
Ciuf, ma bucur ca ai revenit si sunteti ok, o sa ma uit la poze.
Alina, imi place gradinita. Ai deschis un subiect super vast si interesant. Intreaba educatoarele ce sistem folosesc, ce reguli au si cum procedeaza cand nu respecta copii regulile.
Ameluta, fiecare copil cu ritmul lui, probabil ca tinde perfectiunea, va vorbi corect de la inceput. Felicitari lui Onsami, spune-i sa mai dea pe aici.
Catrinutza, tinem pumnii pe 4 sept., nastere usoara si bb sanatos!
Trebuie sa fug acum, revin zilele astea, oricum incerc sa-mi fac timp la sfarsit de saptamana sa intru pe la ghiocei. Pupam toata trupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

LA MULTI ANI, ALEXANDRE SI ALEXANDRI, MARI SI MICI,GHIOCEI SI BEBICI, MAMICI, TATICI, BUNICI SI STRABUNICI! SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE, FERICIRE SI O VIATA SENINA SI FRUMOASA...PRECUM VA ESTE NUMELE!

Ideea e ca am revenit. Dar...mai vb luni.Pup gasca minunata!

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Oamenii se schimba.De obicei...in rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

multumesc f. mult pt. raspunsuri. na, uite ca asa s-a mai inviorat un pic si subiectul nostru, ca prea era liniste aici si va gaseam mai nou numai la pagina 2.
Ciuf, ma gandeam eu ca ai inceput scoala de n-ai mai scris de ceva vreme. Am vazut pozele voastre, sunt superbe, ce de copilasi pe-acolo! imi plac tare mult alea cu prietena blonda a Evutei. Si noi avem multi prieteni, toata ziua stam pe-afara, taaare-tare greu intram in casa de fiecare data. Vorba ta, ar sta afara cu zilele Si acuma stau si io pe ganduri ca se cam duce vara, sa trecem pe programul de iarna, adica vizite de la unii la altii. Asa faceam si anul trecut, si acum 2 ani, de cand il avem pe Marc. Al meu nu rezista fara copii, se plictiseste singur. tocmai de asta am fi vrut noi sa umplem golul cu o surioara sau un fratior si din pacate inca nu ne-a iesit pasienta. Avem o vecinutza pe scara, are 8 luni, Marc e topit dupa ea. Ce de bezele ii trimite, cu cat drag o priveste si caum ii pazeste caruciorul in parc! ii e tare draga. Asta, pe langa buna lui amica Georgi.
Felicitari Evutei pt. olita!
Zici ca-l trimiti pe Luca in Ro? cat o sa stea?
Ce bine e ca ai ajutor si ca se simt bine copiii cu mama ta!
Da, serbarea s-a tinut afara, pe terasa.
Asta a fost poezia lui Marc: " Mi-e-mi place sa pictez/ Scene din povesti/ Jocul si distractia/ Asta este viata mea" (mi-a spus-o si inainte de serbare)
Aida, si eu il pun la colt pe Marc. M-am inspirat din metodele educatoarelor de la cresa. De fapt Marc s-a dat singur de gol si mi-a povestit ca asa e pedepsit Asa ca aplic si eu tactica asta acum. Vad ca saptamana asta, cat am stat cu el acasa n-a fost nevoie, a fost cumintel. Incerc sa-mi stapanesc nervii si sunt constienta ca am gresit f. mult cu palmele la fundic. In ultimul timp i-am explicat cat se poate de frumos ca nu e voie sa loveasca copiii, ca trebuie sa fie prieteni, ca nu-i frumos sa o loveasca pe mami si tot asa face. Deocamdata nici o imbunatatire. dar sunt ferm convinsa ca o sa-i treaca si faza asta.
In schimb la cresa e mielusel. Imi spun educatoarele cand merg sa-l iau acasa. Ba chiar ma intreaba daca si acasa e la fel de cuminte. E ascultator, rade toata ziua si mereu isi gaseste o ocupatie. Se mai lupta pt. cate o jucarioara, dar fara prea mari incidente. Probabil ca ele reusesc sa tina mai bine copiii la respect, au niste reguli , au un program. Acolo Marc doarme la 13,30 cel tarziu, acasa n-ar dormi la ora asta sub nici o forma, acolo mananca bine, acasa deja are pretentii la mancare. E, multe chestii. Acasa e complet diferit.
Ciuf, aici ai mare dreptate: Marc e baietel, baietii sunt altfel de cat fetitele, mai neastamparati, dezordonati, neascultatori. Desi nu e neaparat o regula. Dar asa e in gen. O vad eu pe Georgi. Si ea e cam rautza, dar nu si neascultatoare. daca il loveste pe Marc, in secunda urmatoare merge sa-i dea un pusi si isi cere iertare spasita. Marc n-ar face asta pt. nimic in lume. Mai ales daca ii zic eu.
Kim, chiar voiam sa-ntreb de tine, ma gandeam unde ai disparut iarasi. Deci ai inceput lucrul, spor la treaba! Sa nu mai dispari cu lunile, te rog eu frumos! Draga de Alisuca, cum te asteapta ea sa vii acasa! si eu incep de luni serviciul, desi numai sapt. asta am fost in concediu, si ma gandesc deja ce greu o sa-i fie lui Marc sa stea iarasi fara mine jumate de zi, acum ca s-a obisnuit sa fim iarasi toata ziua impreuna...dar cred ca ii este dor si de colegii lui de gradi.
Marc e in grupa mare la cresa, asta din primavara, desi el nu are inca 3 anisori. Probabil l-au vazut mai dezghetat, de asta e la aia mai mari. Din sept. vor fi 3 grupe, pt. ca acum s-au inscris si copilasi sub 1 an. Si la grupa mare vor fi copii noi, pt. ca o gramada au plecat mai departe, la gradi. Pozele din link-ul pe care l-am pus (de pe site-ul cresei) sunt mai vechi, de prin iarna.
Miha, Nu cred ca ai suparat pe nimeni. N-ai cum sa fii o mama perfecta, nici eu si nici una dintre noi. Mai ales ca tu ai doi copii mici. Asa face si Marc, cateodata o ia la fuga si abia il prind. O data mi s-a intamplat ca intr-o fractiune de secunda sa nu-l mai vad in parc....am inghetat...l-am gasit 1 minut mai tarziu pe o stradutza din apropiere, de fapt un nene l-a gasit si mi l-a adus de manutza. De pocnit l-am pocnit numai cand a avut pampers si cand m-a plesnit pe mine in repetate randuri, de nu mai stiam ce sa-i fac.
Ati ajuns acasa cu bine? esti singura cu amandoi acum? ce mai face Eli? Nu am ajuns la TM, mor de ciuda! Am si ramas fara masina, ca pe a lui tati a busit-o o tipa in parcare si acum e in servis si o foloseste pe a mea. Dar tot venim noi intr-o zi!
Andreea, ai aparuuut! asteptam cu nerabdare sa ne povestesti ce-ati mai facut!
Elvie, pai numai atat? ce mai face Lara? baga si tu 2-3 randuri acolo.
Catrinel, unde ai disparut?

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Micaalsa, concediu placut la mare si distractie placuta! sa aveti vreme buna si sa va intoarceti bronzati!
Delia, mi-e tare drag Rudy al tau, e asa de delicat, ca o fetita. Eu l-am trimis la tuns iarasi pe Marc. Si culmea e ca-i place la frizer, merge cu tati si se tund amandoi

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput