* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (56)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

Noe, nu pot spune ca-l bat, ci doar il ating la fundulet, nu sunt adepta bataii, dar cateodata chiar nu mai rezist, desi imi pare enorm de rau ca am ajuns sa fac gesturi de astea la nervi. Nu l-am lovit niciodata pe funduletul gol, numai daca a avut pampers. Ai dreptate, sa-mi fie rusine! nu, nu m-ai suparat cu parerea ta si daca poti sa ma ajuti cu ceva material despre cum as putea gestiona asemenea situatii "de criza" pls. ti-as fi recunoscatoare! Ar mai fi o problema: Marc ma loveste de cate ori intervin in conflictele dintre el si copii (se bate numai cu copii mai mari, culmea) si il loveste si pe tati. Nu stiu de unde apucaturile astea, pt. ca la noi nu exista violenta in familie si nici nu se uita la TV, nici macar la desene. Ooofff....in rest e atata de cumintel si-si vede de treaba lui, e f. vesel, vorbaret, sociabil, exceptand iesirile astea. Nah, pana nu demult imi parea rau ca e bleg si-l bateau toate fetitele...
Am ramas socata intr-o zi, eram in parc, o fetita i-a luat masina din mana lui Marc, el a lovit-o, s-au luat imediat la bataie, eu am intervenit, si Marc a inceput sa ma loveasca pe mine. Doua mamici erau mirate ca nu-i dau o corectie la fund si mi-au zis ca ele-si bat copiii (mai mici ca Marc) si ei stiu ce-i voie si ce nu-i voie, iar mai tarziu o sa am probleme daca nu-s in stare sa-l pun la pct. si las sa ma loveasca. Ce sa-i mai fac? io sper ca o sa treaca si faza asta...
La gradi zic educatoarele ca e supercuminte si n-are treaba cu nimeni...
Ameluta, bine ai revenit! lasa ca se va acomoda si Mihaita al tau si va incepe sa vorbeasca, stai linistita, fiecare copil are ritmul lui. A meu vorbeste f. bine de cand e in colectivitate. Va fi destul de greu la inceput cu acomodarea , de fapt depinde de fiecare copil, dar trece si asta! Bafta!
...si transmite felicitari din partea noastra mamicii Onsami, chiar daca cu intarziere. Pacat ca nu mai intra pe la noi, e inca pe lista.

Alina si Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre

Mergi la inceput

Noe, acuma mi-am adus aminte, cum stati cu plecarea in NZ? ati vandut casuta? nu-ti pare rau?
si ziceai de o operatie estetica? asa, de drum bun???hmmm, unde, unde, ca m-ai facut curioasa???
Catrinel, tati a facut pozele la serbare, de aia-s asa putine , io stateam langa Marc.

Azi am fost la B. Felix la strand, va dati seama ca Marc a stat numai in apa, iar eu la soare, n-a fost nici aglomeratie (fiind in timpul saptamanii), curatenie - am fost la piscina unui hotel, aveau si piscina pt. copii, cu tobogane cu apa- intr-un cuvant, a fost super! si negresit o sa mai mergem! Marc a adormit in masina, pe drumul inspre casa, frant de oboseala si doarme si acum, iar eu ma veselesc facand mancare pana cand se trezeste printul

pozele noastre

Mergi la inceput

ah, am uitat sa va spun ca intr-un final apoteotic am scapat si noi de pempy, nu chiar de tot, mai folosim unul noaptea, dar e si asta un mare progres. Olita e acum la mare cautare, WC-ul la fel , cu mare entuziasm si aplauze dupa fiecare realizare Se mai intampla si mici accidente pe-afara, dar din ce in ce mai rare, cativa stropi acolo, si asta daca nu ajungem in timp util la boscheti

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare,

E liniste, se vede ca ghioceii nostri de bucura de vacanta!
Noi, venim, plecam suntem intr-o contiunua miscare!
Bia, e bine, slava cerului, cu caria este mai prost ca i-a cazut plombita pusa, tre sa mergem sa repetam operatiunea si nu stiu daca mai sta, saptamana viitoare plecam iarasi la mare, (sper sa ne cumparam o casuta acolo ca tare ne place), nu prea papa desi ne se vede si vorbeste din ce in ce mai bine. Are o memorie fantastica, recunoaste locurile pe unde umblam, si am mai fost, de ne lasa cu gurile cascate.
Este din ce in ce mai frumoasa (de cioara), uneori imi dau lacrimile de fericire doar uitandu-ma la ea.
Sunt sigura ca stiti cum este!
k, sper sa mai intru pana plecam, am auzit de operatia de Noe, si tare-s curioasa, de, ma bucur ca alinaalex se bucura de bai si balaceala, ameluta, nu-ti fa griji, intr-o zi o sa te trezesti ca nu faci fata rapunsurilor care tre date la secunda, am vazut nshiro care se vazu cu catrinel , si mihaser, da era cam trista, sper sunteti acasa linistiti.
Va pupez,..... am pus o suta de poze!

Bianca Alexandra Iris 15.04.2006

http://community.webshots.com/user/red_tania

http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=1882c89b2180ca682996d7&utm_source=otm&utm_medium=text_url

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutari de la cei care stau cu burtile in sus....

intru cu mici vesti depre noi si cu scuze ca nu apuc sa si raspund la fiecare in parte...

La controlul de marti am desoperit ca posedam un viitor grasunel ...deja arata eco ca are peste 3,300 de kile...doctora mi-a spus ca nu putem astepta sa intru in travaliu ca e posibil sa avem surprize neplacute cu uterul cicatricial...desi initial a fost de acord sa fac operatia pe 8 sept, din cauza analizelor in care mi-a iesit nenorocitul de streptococ iar, si in plus rezistent la antibioticele pe care ar putea sa mi le dea, nu mai putem risc sa se rupa membranele si sa se duca mama lui de stafilococ si la bebe...asa ca joia viitoare ma infiintez cu bagajelul la poarta maternitatii si rezolvam treaba voiniceste...mai are rost vreun comentariu referitor la morcovi, iepuri si vanatori???!!!

Mariuciu merge in continuare la gradi, e cam nervosica in ultima vreme si deja am epuizat toate explicatiile logice si ilogice...e drept ca trebuie sa mai iasa si ultima maseluta, care probabil ii da si ea de furca, o fi simtiind si "amenintarea" tronului regal, nici eu nu stiu...sau pur si simplu a devenit o razgaiata si juma', bazaie din orice iar rabdarea mea e pusa la mare incercare din pacate....
In rest e fff receptiva la poezii, cantecele, povesti, inventeaza jocuri de ma mir si io, vorbeste cate in luna si in stele fara oprire, e fff curioasa si tot timpul intreaba ce e aia sau celalata, e extrem de mamaoasa cu copilasii de la gradi (are o grija de ei sa le dea sa bea apa, stie care e suzeta fiecaruia sau cana de apa, am avut ocazia sa vad cum o stergea pe o colega mai micuta dupa ce a facut pisu, le imparte mancare la fiecare, le ia apararea celor mami micuti si ii linisteste cand plang, are grija sa le aduca la fiecare incaltarile cand sunt afara, e in mare dragoste cu unul dintre baietei - varinata masculina a Mariuciului, dar dintr-aia cu alergat unul in bratele celuilalt,cu pupaturi, cu impartit scaunul, etc...)...tot ce sper eu in sufletelul meu e ca sa aiba aceeasi stitudine si fata de bebeshnely...

Ma duc sa mai stau un pic intinsa ca insomniile pe care le tot am m-au transformat intr-un zoombie disperat dupa un pui de somn sanatos...

Pupez gaska si sper sa mai apuc sa scriu cate ceva zilele astea, desi o sa fim in pregatiri, curatenii (ca e casa cu el in sus de cand cu montatul de centrala)...daca nu ne auzim dupa 4 sept...

------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de Mariuci si cu samburelu' - baietelu'
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze
_

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

catrinutza,wow....deci mai e atat de putin!!!!iti doresc sa fie totul bine pana la capat,sa te-ntorci acasa cu bebe sanatos in brate!!la nume v-ati hotarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Catrinutza,...oau,...tinem pumnii de pe acum!Deci vine bebe pe 4 septembrie,de azi intr-o saptamana.Refacere rapida si bebe sanatos si bun iti urez de pe acum!Ce nume aveti pe lista pentru baietel?

Noelino,ce operatie faci matalutza?Cam pe cand plecati,sau nu aveti o data limita?

Mergi la inceput

wow, Catrinutza, ce putin mai ai pana vine bebeshnely!
chiar ieri ma gandeam la tine, oare ca mai faci...deci 4 sept. e ziua mare!
Tania, iarasi plecati la mare??? oau, ce bine va merge! noi suntem prea departe, ca daca-s sta si eu in Buc. cred ca in fiecare w-e as fi la mare, plus in concediu . Bia e f. frumoasa, asta poti sa-ti spun si eu

Marc ma asalteaza si el cu intrebarile, nu numai cu de ce-uri, nu se limiteaza numai la atat, ci si unde, cum, cand, care, etc. Si vb. f. mult, incontinuu, daca nu vb., canta, vorbeste si daca n-are cu cine vorbi, adica singur sau cu el insusi in oglinda

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ualei, catrinutza, mai e un pic! am emotii de zici ca eu nasc :)))

alinaalex, apropos de "Marc ma loveste de cate ori intervin in conflictele dintre el si copii", trebuie sa ai grija pt ca Marc poate sa imite ce vede acasa, si anume crede ca daca tu ii dai o palmuta la fundulet, e ok daca si el face acelasi lucru cu alti copii. va considera ca asa se pot rezolva situatiile de criza. nu uita ca ei copiaza enorm de mult, la virsta asta. eu, cind Alex ma scoate din sarite, ii spun sa se opreasca si o pun "la colt" (care e , de fapt, locul unde are ea un scaunel cu Elmo - o pun sa stea pe scaunel 2 minute - cite un minut pt fiecare an din virsta copilului, se spune), ori nu-i mai dau nush' ce jucarie sau nu o mai las sa se uite la programul preferat de la tv. de regula, Alexandra se linisteste singura si imi spune "sorry, mami", cind vede ca m-a suparat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

alinaalex, si Iulia se crizeaza mai nou din orice, ma uit cateodata la ea si ma tot mir cum de a luat-o pe calea asta. Exemple: ii dau sosetutele in picioare, se trezeste ea ca si le-ar fi dat ea - rezultatul: urlete si crize; Inchid eu usa si nu ea: urlete si crize; vrea tati sa o culce: urlete si crize ... si lista poate continua. Cateodata imi vine sa ma duc cat vad cu doi ochi, are zile cand o tine intr-una intr-un show. Ma gandesc serios la gradi ca am impresia ca ma depasesc toate. Sper sa fie doar o faza si sa treaca.
Noe, noi mergem sambata si in 6 ne intoarcem. Ar fi fost frumos sa ne intalnim pe-acolo. Si deci v-ati hotarat si plecati. Curaj mare aveti, eu nu cred ca as putea sa o iau de la capat intr-un alt loc. Felicitari
catrinutza, abia astept vestea cu ochisori Curaj, va fi totul bine. Ce de a trecut vremea ...

JUCARII PENTRU COPII CUMINTI ... SI NU NUMAI

Bubulina mishelina

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput