Fetele din jud. Hunedoara *5*
Raspunsuri - Pagina 3
danuta36 spune:
quote:
citat din mesajul lui rasfatzata
[quote]citat din mesajul lui rasfatzata
Scuze... am crezut k stiti ,daca dai klik pe casuta se vad fotografiile.
va pup si sa ne auzim k bine(eu doar citesc)
sau http://community.webshots.com/user/rasfatzata
crisanda
<hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote">
crisanda
Ti-am vizionat pozele,sunt super,iar fiica-ta e o draguta..dar de ce nu mai vii sa si scrii,doar citesti??

ramyteo spune:
Buna fetelor...
Daca dati cate un vot la pipu meu....va dau cate o
![]()
Si acum va dau cate o
la fiecare
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
lulu_boches spune:
quote:Astept cafea, ca votu, l-am dat...
citat din mesajul lui ramyteo
Buna fetelor...
Daca dati cate un vot la pipu meu....va dau cate o![]()
Si acum va dau cate ola fiecare
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
www.tamagochi.ro/pet-rasfatatul-pipu" target="_blank">Pipu meu vrea sa creasca mare, asa ca votati va rugam
Il bagasi ppe Pipu, in spital...stapan denaturat
Impreuna pentru Emma
rasfatzata spune:
Mersi Dana pt invitatie ,dar cateodata citesc si chiar nu pot sa zik nimik pt k acum in viata mea nu e nimik nou,stau acasa k fetita negasindu-mi inca un serviciu stabil si asta ma omoara... simt k ma plafonez aici intre straini ,uneori nici nu-mi gasesc cuvintele pt a ma exprima , nu pt k nu as avea k cine ,dar m-am saturat!; nu stiu ,nu mai ma incata nimik ,nici plaja... imi place la mine in tara e mai bine ...as povesti si eu k voi dar ce? nu merg niciunde decat la plaja si aici multi romani sunt schimbati care de care sa se imbrace bine k haine de marca ;nu stiu ce mai e ala respect sau sa se ajute !sunt rai si cred k se intampla in orice tara din lume unde sunt romani,chiar nu am ce sa discut k ei ,ma simt bine cand stau acasa si ascult cum se lauda unii!norok k am net si citesc,citesc si nu ma plictisesc ...
Va pup si sper sa profitati k sunteti langa rude si prieteni adevarati!!!
crisanda
ramyteo spune:
Mei il bagai pe Pipu in spital sa imi cumpar piesele ca altfel nu le pot strange
Asa ca vrem voturi
Rasfatata si eu stau cu Teo acasa ca nu am cu cine o lasa dar...no...nici nu mergem pe asa multe locuri ca voi
ca nu ne permitem dar...eu mai povestesc ce mai face Teo....ce prostioare face si ce perle scoate din gurita
VA 
Teo
Perlute
rasfatzata spune:
l-am votat pe pipu!
Avem si noi un motanel este asa de dulce si jucaus,doar k Andreea il enerveaza si o zgarie;asta ma enerveaza¨¨ la cumea¨¨;dar cu el rade toata ziua si alearga prin casa deoarece el il urmareste il cheama Lupi Sergiu Alex ultimile doua nume sunt al nepotului meu care ANDREEA prefera sa-i zica ca e fratiorul lui.Chestia asta induce lumea in eroare pt k ma intreaba de ce nu-l am adus aici si pe fratiorul ei...
Va doresc o zi buna...si multa bucurie!
crisanda
ramyteo spune:
Rasfatata
pai chiar asa.....fratesu? Undei?
Mno vezi ca ai ce povesti? Numai sa vrei 
Eu am dormit vreo doua ore ca un prunc
si acum ficamea inca doarme da eu butonez pe acia![]()
Pipu nu e catelul meu cu adevarat e un concurs...ma zbat sa castig un web sub forma de caine si de asta imi trebuie voturi zi de zi...acum saracu e la reanimale
ca mil ingrijesc ei bine acolo numai ca nu il pot vedea
dar cand fac 200 de puncte iar il vad...
Hai ca mai revin pe la voi...sa vad ce faceti....sa vad cum o mai duceti...
Teo
Perlute
ramyteo spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=69e1a373a4dcfb7d040280
Io ce va dau sa nu va plictisiti, pe ficamea de acum un an bun....
Teo
Perlute
danuta36 spune:
Buna seara!
Ramo,ti l-am votat pe Pipu,mey...poate iese de la reanimare ![]()
Rasfaztata,cam greu de gasit prieteni adevarati in ziua de azi,cat despre rude...no comment..
Azi a luat al meu bonuri si ne-am dus pana la Real,in Deva,sa luam huse pt masina.Cand sa iesim,la un sens giratoriu,era sa ne 'pupam' cu unul,care ne-a taiat calea...noroc ca n-aveam viteza,normal era sa astepte in spatele nostru,ca el mergea spre Deva...
Va pup si va doresc o seara faina!
ramyteo spune:
DAnuta MERSI MULT...MAI IMI TREBUIE 100 DE VOTURI ![]()
la Mirunica
Teo
Perlute