sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

inseamna ca incurc eu testele...dar stiu sigur ca pe unul am citit fraza asta. Mai sunt 2 ore pana la deadline

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

La testele de ovulatie scrie asa ceva: daca cele doua liniute au aceeasi intensitate sau cea de test este mai intens colorata decat cea de control atunci ovulatia va avea loc in urmatoarele 24 de ore. Daca intensitatea culorii liniutei test este mai scazuta decat cea a liniutei control atunc TESTUL DE OVULATIE este negativ.

Mai e un pic si aflam rezultatul! Sa fie cel mai bun!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Hai ca m-ai facut sa rad ! Scriu de ceva vreme pe acest forum dar nimeni nu mi-a atras atentia ca am selectat sexul masculin la profil. Pur si simplu am gresit.

Sunt femeie in toata regula :))

Ce porcarie ! Poate cine stie e vreun semn ca o sa fac baiat :)

Mergi la inceput

uite ca l-am gasit. si teste de genul asta am facut eu , dar nu vad cum se numeste
http://terapeut.ro/commerce/test-sarcina-pi-1517.html

este no name.

deci nenea jasmine esti pus pe treaba? hihi. Eu imi doresc un baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Jasmi, lasa-l asa ca e mai distractiv sa vedem ca un baiat are ciclu de 28 de zile si ca perioada fertila incepe in z 11.

Felix

Mergi la inceput

am primit raspunsul.....este pozitiv.....ieeee. Cum ma sfatuiti: sa anunt rudele acum sau sa mai astept?
raspundeti soon fetelor ca ma mananca degetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Doamne ajuta sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos si voios!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

fetelor, am citi pe net (ca numai asta fac) cum ca la 4 zile dupa fecundare, ovulul coboara in uter si se prinde de mucoasa. Ar trebui sa-mi mai fac griji de avort la menstruatie? Tare vreau sa-mi anunt parintii dar am fost sfatuita sa astept pana la 4-6 saptamani ca sa fiu sigura ca s-a prins.
Sa incep sa sun si sa trimit sms-uri?

merci boticutz pentru urari...sa te auda Dumnezeu.

Mergi la inceput

gata....mi-am anuntat parintii si prietenii. Urmeaza sa ma incadrez in alt capitol din Teme specializate.
Fetelor e asa frumos si sunt tare fericita. Intzepaturile pe care le mai incearca bazinul meu nu ma mai inspaimanta ci ma fascnieaza. In burtica mea, un ghem de celule o sa faca ochi. Am calculat aici pe forum data nasterii si a iesit 28 martie... un berbec ca si sotul. Imi imaginez ca am 3 saptamani.. ultimul ciclu pe 21.06 dar este neregulat. De vreme ce a iesit la analize, ma gandesc eu ca are vreo 3 saptamani. Abia astept sa ajung acasa sa impartasesc noile sentimente cu domnul meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusce spune:

Felicitari!
Nu am scris pana acum la acest subiect, dar te-am urmarit pe nerasuflate si am avut emotii pentru tine.Ma bucur mult sa aud ca ti s-a implinit visul.Sper sa fie molipsitor.Te felicit din toata inima si iti urez o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos.

Mergi la inceput