sarcina? tinizon? sure check?
Raspunsuri - Pagina 5
jasmine30 spune:
Fetele, eu sunt azi in ziua 25 a cm, la un ciclu de 28 de zile si am facut un test de dimineata si nici urma de a doua linie.
O fi prea devreme? Cu toate astea eu am auzit de cazuri in care testele au iesit pozitive daca fetele erau gravi si faceau testele in ac perioada.
Pls help. Eu am facut un Sure Check
anne`mary spune:
JASMIN eu tot un sure check am facut. Nu ti-a aparut nici o liniutza? Mie mi-a aparut una roz si ma gandeam ca o fi negativ.
fetelor ieri am ajuns acasa la 20.30. De unde chef sa ma mai duc la dr? Asa ca domnul meu iubit mi-a dat o idee foate buna. Dimineata i-am pus in poala proba de urina si a dus-o el la un laborator. Altfel mie mi-ar fi fost imposibil sa ma duc pt ca dimineata plecam devreme la munca. Doamna de acolo i-a zis sa vina maine dimineata dupa rezultat, dar el s-a rugat de ea sa ni-l dea mai devreme. Si intr-un final a zis ca putem sa sunam dupa 15.30. Are rost sa spun ca stau cu ochii pe ceas? Si trece timpul asta asa de incet.:(
Jasmin iti tin pumnii pt un raspuns favorit de la fetele astea dragute de aici
jasmine30 spune:
Anne Mary mi-a aparut doar o linie pe test, si nu doua cum ar trebui sa apara cand e pozitiv.
biro spune:
Buna
Eu acum sunt insarcinata in luna a noua si sa sti ca si la mine tot asa a fost la inceput, doar o linie subtire de roz, si cand m-am dus la doctor a zis ca este prea devreme sa-mi spuna daca sunt insarcinata sau nu. Insa m-a chemat doua saptamani la rand si pana la urma, mi-a dat vestea pe care o asteptam. Intre timp am luat doua tipuri de medicamente ca sa nu pierd sarcina la inceput.(ac.folic si virogestan)
Aceste medicamente ajuta la dezvoltarea mai buna a sarcini.
Sper ca team putut ajuta.
anne`mary spune:
ma avant la un raspuns .... logica mea e urmatoarea: la un ciclu regulat de 28, ovulatia ar fi pe la jumatate, nu? deci acu`11 zile. Mie mi se pare ca e devreme sa apara la test. Dar repet...asta e logica mea si sunt mari sanse sa nu fie conforma cu realitatea.
asteptam raspunsul fetelor cu experienta
felix76 spune:
Anne, test de urina fals pozitiv nu exista deoarece hormonul de sarcina (betaHCG - human chorionic gonadotriphine) se secreta DOAR in perioada de sarcina sau daca ti-ai administrat asa ceva, ca de exemplu pregnyl...
Posibil sa fi fost gravi cand ai facut si testele celelalte si sa fi fost avort menstrual.
Abia astept sa ne spui rezultatul! Sper sa fie bebe si sa fie ok!
Felix
anne`mary spune:
Jasmin sa inteleg ca esti al 2-lea barbat insarcinat?
Cred ca nu ai selectat "sex feminin" cand te-ai inscris si apare semnul de masculin
.
ancadragoman spune:
eu am avut test barza poz la 12 zile DPO.
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
anne`mary spune:
da` mai mami felix, dar eu am facut atatea teste barza in care mi-a aparut de fiecare data o linie rosie si una roz. Pe instructiuni scria clar ca pe acel tip de test roz inseamna negativ. De aceea am retineri in ceea ce priveste roz-ul de la sure check.
Dar stii la ce ma gandeam chiar acum? Ca acolo sus cineva ma iubeste si are grija de mine. Cand m-am dus la farmacie si am cerut mai multe produse printrecare si un test de sarcina, ma gandeam ca dna respectiva mi-a dat sure check pt ca e un produs scump. Am vrut sa-l restitui si sa cer barza, pe care am facut-o de fiecare data, dar am renuntat la idee. Vroiam sa fac un test inainte sa mai iau si celelalte pastile prescrise de dr pt candida, infectie si ovulatie. Dupa ce am facut sure check, am facut imediat si o barza si mi-a iesti acelasi rezultat ca de fiecare data. Iti dai seama ca daca luam barza prima oara, aveam impresia ca e negativ si eu luam un pumn de pastile, toate contraindicate pe timpul sarcinii si puneam eventualul bebe in pericol?
Acuma ma pui pe ganduri cu avrtul spontan. E posibil sa fi fost insarcinata de mai multe ori si sa fi avut avort spontan? Nu stiu cum se manifesta, dar daca presupune scurger de sange mici, mari sau medii atunci sansele sunt mici sa fi avut avort pt ca in cele 8 luni nu am avut scurgeri suspecte, iar ciclul ma tine 2-3 zile fara sa fie abundent. Hai ca este 1.... mai sunt 2.30. Este si ziua soacrei mele...paote ii dau o veste buna.
felix76 spune:
Anne, pe testul barza nu scrie ca daca e o linie roz este negativ, unde ai citit tu asa ceva? Ca scrie si pe net: sunteti insarcinata daca apar doua linii roz si nu sunteti insarcinata daca apare doar o linie roz...
Daca ai avort menstrual si nu iti intarzie deloc ciclul atunic nu cred ca apar modificari foarte mari de flux de sange!
La multi ani soacrei tale, sa ii dai vestea cea mare chiar de ziua ei. Si inca ceva, daca testul la laborator este pozitiv, sustine sarcina cu utrogestan, intravaginal, 2 capsule seara, 2 dimineata!
Felix