sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

am uitat sa zic, majoritatea firmelor pun pe prospectul medicamenelor ca nu trebuie administrate in timpul sarcinii si pentru protectia lor, sa nu care cumva sa fie dati in judecata in cazul in care apare vreo problema!

Sper ca nu ai de gand sa te urmareasca acel doftor pe parcursul sarcinii ca te mananc! Gaseste-ti unul COMPETENT!!!

Io una vreau sa fiu nasica!

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

nu ma mai prinde dr ala in cabinet. O sa imi caut la bucuresti un dr bun.
Am sunat la maternitate in buzau ca sa intreb de un dr recomandat de sefa mea. Daca tot vorbeam cu asistenta respectiva (sau ce calitate o fi avand) am intrebat-o cum poate un dr sa imi confirme ca sunt insarcinata fara test de sange sau urina. Si mi-a zis ca asa mic cum presupun eu ca este (2-3 saptamani) se vede la eco. Asa este? Dar ce fel de eco? intravaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu am facut eco vaginala la 4 sapt de sarcina si nu s-a vazut nimic,abia la 6 am vazut sacul

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Cate zile ai de cand ti-a venit ciclul ultima data? In principiu, un echografist bun cu un echipament la fel de bun, cu ajutorul sondelor endovaginale sacul gestational poate fi depistat de la 2-3 mm dimensiune (adica aproximativ 4 saptamani de amenoree). Cu ajutorul sondelor transabdominale detectarea sacului gestational se face de la 5 mm dimensiune (adica 5 saptamani de amenoree).

Daca ai, parca imi amintesc 38 de zile de la ultima menstruatie, poti sa te duci sa incerci un echograf cu conditia sa nu te sperii daca doctorul nu vede nimic la tine in uter, s-ar putea sa fie prea mica sarcina...

Astept sa imi spui ca l-ai vazut la echo!

Felix

Mergi la inceput

Am vazut ca ti-a dat duphaston, ala se da pentru mentinerea sarcinii nu pentru ovulatie pentru ca este progesteron SINTETIC iar ch-ul ala crez ca este un tratament homeopat... Off doctorii astia! Imi vine sa-mi cumpar pusca...

Cauta-ti un ginecolog competent dar inainte de toate citeste, citeste, citeste! Nu mai lua pilule fara sa te informezi pe net ca gasesti o gramada de info!

Felix

Mergi la inceput

pai dr asta nu stia ca sunt insarcinata cand mi-a dat duphaston. I-am spus ca vreau sa raman insarcinata. Medicamentele nu le iau inainte sa le citesc prospectul. Nu as fi luat nici tinitolul daca as fi avut vreo banuiala ca s fi ramas.
Ultima mentruatie a fost pe 21 iunie deci acu` 40 de zile. Am zis ca ma duc la maternitatea din buzau ca sa vorbesc cu un dr ceva dar sincer nu m-as lasa pe mana lor sa-mi faca un eco vaginal.

Mergi la inceput

Sincer nici eu nu m-as lasa pe mana lor,dar un cabinet particular nu gasesti?

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

am incercat vreo 2 cabinete aici in buzau si nu mai imi trebuie. Ma gandesc ca pana la urma o sa ma duc intr-o dimineata (sa vad cand as putea sa ma invoiesc) si sa fac analize la sange. Nu e mai bine asa?

Mergi la inceput

Fuga repede la echo, sa ne dai vestea buna! Imposibil sa nu se vada bebi acum!

Hai, fuga, ca eu ma duc sa-mi arunc ochii dupa trusoul de botez!

Felix

Mergi la inceput

e bine si analiza de sange dar si eco ca sa vezi daca e bi
ne fixat in uter.iti tin pumnii
Felix eu zic ca e baiat,asa ca ai grija ce iei

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput