sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

pentru testul de sange nu-ti trebuie trimitere, dar vezi ca e destul de scump (sau asa imi pare mie, ca am facut prea multe)

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

ar fi bine daca nu ar fi necesara o trimitede la medic. Ce inseamna scump? La ce fericiti suntem acum, platim orice pt confirmare.
Dar a intrebat-o domnul meu pe farmacista si i-a zis ca trebuie test de urina nu de sange. Ar fi si mai bine daca pot face test de urina pt ca aici in buzau ma laud cu o dman biolog care face niste analize de urina cu cel mai mare simt de raspundere....si as avea inredere in analizele dansei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

cam 35-40 ron. test de urina in afara de testele din farmacii n-am facut, nu stiu sa-ti spun. oricum si in sange si in urina se testeaza acelasi hormon, deci e posibil sa existe si test de laborator care foloseste urina.

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu zic ca esti insarcinata. Iar in ce priveste pastila sigur dr. iti zice mai multe avand in vedere ca stie medicamentul. Iti tin pumnii sa fie bine.

Mergi la inceput

Buna
Dimineata am faut un alt test sure check si mi-a iesit o alta liniuta roz da mai pala ca cea ce ieri. Bineinteleca aseara am dormit pe unde scurte si ma gandeam eu asa: undeva i astea 38 de zile sa zicem ca am reusit sa raman pregnant. Acu` 10 zile au inceput simpptomele specifice ciclului: sani mariti si durerori si scurgerile acelea care am inteles ca sunt normale. Simptomele erau dar ciclu intarzie sa apara. Acum am in continuare sanii mariti dar nu durerori si am aceleasi scurgeri. E normal ca la ... stiu eu 2-3 saptamani de la eventuala "imperechere" sa am aceleasi simptome?
Acum ma duc la munca si stau cu ochii pe voii de acolo.
multumesc frumos pt raspunsuri. Stiam eu de ce iubesc site-ul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Anne Mary, testul Sure Check se pozitiveaza cel mai greu. La mine s-a pozitivat abia dupa ce mi-a intarziat cateva zile, in conditiile in care barza avea a doua liniuta pala la 9 zile DPO.

Cat despre simptome, acestea apar la cateva zile DPO insa se pot confunda usor cu cele de CM.

Cand ai luat tinizolul, inainte sau dupa DPO?

Bee13+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Annemary, la testele barza, daca te uiti pe test mai tarziu de 10 min apare o usoara liniuta, trebuie sa te uiti in lumina puternica sa o vezi.... Liniuta aceea nu e de sarcina, este zona unde ar trebui sa apara cea de-a doua liniuta, probabil este silicagelul imbibat in substanta care deceleaza betaHCG...

Deci, te uiti pe test in primele 10 min si daca apare cea de-a doua liniuta ROZ si nu transparenta, indiferent de intensitatea culorii sale, esti gravi... (liniuta roz apare de intensitate mai mica deoarece la inceputul sarcinii cantitatea hormonului este ffff mica.

Tinizon-ul asta, am incercat sa il caut pe net dar nu gasesc nimic despre el, poate n-ai scris corect numele medicamentului. Posteaza substanta activa ca sa ne facem si noi o idee...

Eu cred ca esti gravi si in prima luna de sarcina functioneaza "totul sau nimic" adica daca se intampla sa aibe malformatii organismul da embrionul afara sau daca e totul in regula, sarcina merge mai departe si vei avea un bebe sanatos tun!

Succes!

Felix

Mergi la inceput

flowerbee nu stiu ce inseamna DPO.
felix eu am facut mai multe teste "Barza" si de fiecare data imi iesea a2-a liniuta pala roz si nu eram insarcinata. Acum am facut un test "Sure check" si mi-a aparut o liniutza roz mai intensa sau nu asa aprinsa ca linia de control.
Am scris gresit trinison....este trinizol. Nu stiu substanta activa unde sa o citesc....oare tinidazol? Si nu am luat 500 mg....am luat 4 pastile a 500 mg. Doza unica prescrisa de dr. De ce nu am asteptat? Azi daca ajung mai devreme acasa o sa ma duc la Spital la maternitate unde am inteles ca e un dr foarte bun. Dar daca ar fi sa fie, nu e prea mic ca sa-l vada? Cum isi da seama daca sunt insarcinata sau nu? Mi-e frica sa nu-mi fac vise degeaba si sa-mi spuna ca nu avem inca bebe. Sau mai rau...ca a patit ceva din cauza ca m-am grabit eu. Undeva pe net am citit ca sunt asa pacatoase pastilele astea incat bebelul poate sa nu aibe probleme in cele 9 luni dar poate sa aibe la 1-2 ani de la nastere. Sunt paranoica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Iubita, eu zic sa nu iti faci probleme, daca dai cautare pe google pe substanta activa tinidazol, vei vedea ca exista ceva contraindicatii in ultimele doua trimestre de sarcina! Eu iti spun felicitari si relax, nu este problema!

Daaaar, nu pricep o mare chestiune, de ce ti-a dat pentru candidoza acest medicament???? Ca se da pentru: Giardioza, trichomoniaza genito-urinara (la ambele sexe), amoebiaza intestinala si hepatica, gingivita ulcerativa necrozata (Vincent), vaginita nespecifica, infectii cu germeni anaerobi (si pentru prevenirea preoperatorie a acestora).

NU SE DA IN CANDIDOZA CA N-ARE NICI UN EFECT!

Sa ai o sarcina usoara si sa va bucurati de bebel!

Felix

Mergi la inceput

nu ma intreba pe mine Felix ...intreaba-l de domnul dr. Mi-a mai dat si ovule (nu stiu cum se numes) Duphaston, ceva cu ch.... si unele cu z.... V-am lamurit nu? Un pumn de pastile mi-a dat. Duphaston si cel cu Ch... sunt pt ovulatie.

fetelor, daca sunt pregnant va declar pe toate nasele bebelului

Mergi la inceput