sarcina? tinizon? sure check?

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ely, fa ti un beta hcg, e sigur...dar daca ti a iesit totusi a doua liniuta , parerea mea e ca esti gravi...mult succes , tine ne la curent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely1982 spune:

Adriana merci mult pentru raspuns. Cred ca am sa mai astept pana sambata sa vad ce se intampla...(atunci ar trebui sa vina CM) eu as face analiza dar din pacate nu prea pot sa plec de la servici.
am avut dureri de burta ca de ciclu in ultimele zile... sper sa nu fie semn rau!
mi se par foarte foarte lungi zilele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

ely atunci mai fa ti un test de sarcina ..poate se vede mai accentuata liniuta a doua si o sa te asiguri, pana ai timp sa ti faci beta hcg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ely1982 spune:

buna,
se pare ca vestile sunt bune pana acum... am mai facut doua teste si amandoua au iesit cu a adoua liniuta, dar nu la fel de intensa ca cealalta... CM inca nu a venit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanascheau spune:

Vreau sa va cer si eu parerea daca sunt sau nu insarcinata. CM trebuie sa-mi vina duminica sau luni (azi fiind doar joi deci mai am un pic de asteptat sa vad daca intarzie sau nu) Noi am planuit sa incepem sa incercam sa avem copii si am “comis-“ in perioada ovulatiei. De luni (azi ii deja a 4-a zi) am inceput sa am dureri de burta si de ovare, asa ca nishte crampe; luni si marti mai puternice ieri si azi mai usoare. Ieri am simtit si nishte junghiuri in sani si seara cand m-am pus in pat I-am simtit greoi. Tot ieri dimineatza mi-a fost rau si am vomitat.Bineinteles ca nu am mai avut rabdare si de dimineatza cu prima urina mi-am facut un test barza- a doua liniutza a iesit un roz pal, pal abia se vedea, dar era acolo. Stiu ca e prea devreme si trebuie sa mai astept, dar vroiam sa ve cer parerea voastra, a mamicilor, care poate a-ti patit la fel.Oare durerile de burta si de ovare ii de rau? Sa-mi fac grji? Sau sa-mi povestiti experienta voastra. Imi doresc tare mult un copil si nu as vrea sa-mi fac iluzii desarte. (peste 2 luni implinesc 32 de ani si nu am fost gravida niciodata si nici avort sau pierdere nu am avut) Poate puteti sa ma mai linistiti pana pot sa stiu sigur daca sunt sau nu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui nanascheau

Vreau sa va cer si eu parerea daca sunt sau nu insarcinata. CM trebuie sa-mi vina duminica sau luni (azi fiind doar joi deci mai am un pic de asteptat sa vad daca intarzie sau nu) Noi am planuit sa incepem sa incercam sa avem copii si am “comis-“ in perioada ovulatiei. De luni (azi ii deja a 4-a zi) am inceput sa am dureri de burta si de ovare, asa ca nishte crampe; luni si marti mai puternice ieri si azi mai usoare. Ieri am simtit si nishte junghiuri in sani si seara cand m-am pus in pat I-am simtit greoi. Tot ieri dimineatza mi-a fost rau si am vomitat.Bineinteles ca nu am mai avut rabdare si de dimineatza cu prima urina mi-am facut un test barza- a doua liniutza a iesit un roz pal, pal abia se vedea, dar era acolo. Stiu ca e prea devreme si trebuie sa mai astept, dar vroiam sa ve cer parerea voastra, a mamicilor, care poate a-ti patit la fel.Oare durerile de burta si de ovare ii de rau? Sa-mi fac grji? Sau sa-mi povestiti experienta voastra. Imi doresc tare mult un copil si nu as vrea sa-mi fac iluzii desarte. (peste 2 luni implinesc 32 de ani si nu am fost gravida niciodata si nici avort sau pierdere nu am avut) Poate puteti sa ma mai linistiti pana pot sa stiu sigur daca sunt sau nu.

Eu zic ca s-ar putea sa fi . Ai simptome si asta e ok. Eu zic sa faci un test " Sure checK' am auzit ca sunt mai sigure. In barza nu prea au multe persoane incredere. Te asteptam cu vesti.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
***Poze***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

testul barza e varza..e cel mai prost test posibil..incearca luni un surecheck..acum e cam devreme

si eu am test de sarcina barza pozitiv si sunt aproape de ovulatie..asa ca..

sper sa fie cu ochisori

my somebody....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanascheau spune:

am mai incercat si sure check si minute si inca un test nu mai stiu cum se numea si toate au iesit la fel, a doua liniuta a iesit de un rol pal. Ieri trebuia sa imi vina cm dar nu a venit. nu stiu ce sa mai cred. M-am hotarat sa incerc sa nu ma stresez sapt asta si sa incerc sa nu ma mai gandesc si sa mai am un pic de rabdare pana in weekend cand imi voi face un nou test.

Va multumesc mult pt raspunsurile voastre si sper sa revin cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

eu zic ca esti insarcinata
barza am mai avut si eu teste fals pozitive dar sure check never
fa un beta hcg - mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Nana daca la SureCheck a iesit a doua liniuta chiar si pal...esti insarcinata.Te felicit.Mie SureCheck mi-a iesit pozitiv la 10 zile dupa embriotransfer.

21+George-Theodor

Eu si bebe il iubim pe tati !

http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

Mergi la inceput