sarcina? tinizon? sure check?
Raspunsuri - Pagina 15
iubita_tiana spune:
draga mea, nu stiu daca ai citit povestea mea, dar...haide sa iti zic ce am patit eu acuma 2 luni.....
credeam ca sunt gravida, testele de sarcina aratau a doua liniutza, insa rozalie, si mult mai deschisa decat cea de control, asa ca mi-am zis: sunt gravida....ce bucurie pe mine, mai ales dupa ce pierdusem sarcina in februarie la 24 sapt....
dar bucuria mea nu a durat decat o sapt, duminica am inceput sa am dureri ca la ciclul, si mai spre seara sangerare...sincer am stiut...s-a dus m-am gandit eu....nu m-am speriat, doar era deja a 3 oara cad treceam prin asta, asa ca am asteptat cuminte dimineata, stiam ca degeaba fug la medic, nu se mai poate face nika....
dimineatza, la medic, a zis ca vede ceva in uter, avea 6 mm diametru, dar nu stie daca e o sarcina....sau era una mica...sa revin peste cateva zile....m-a si speriat ca poate e extrauterina, ca aveam dureri in partea drepata.....m-am dus si la alt spital la tg mures, acolo un dr super, m-a consulatat si a pus diagnostic: sarcina incipienta, sa revin peste 10-12 la eco...desi eu aveam sangerari, sar nu cu cheaguri si erau cand roz cand maro.....insa...acele sangerari m-au tinut 3 zile, apoi cateva zile a curs maro, in final, de luni dimineata si pana vineri...ce am fost din nou la eco..nu mai era nika in uter, uterul curat, nu a fost nevoie de chiuretaj...ce sa zic, a fost sau nu sarcina? nici azi nu stiu....cert e ca cand a inceput sangerarea testele mele au aratat negative total.....ceea ce pana atunci nu era asa....oricum, eu numesc ceea ce am trait avort menstrual si ma agit, caci aproape toate traim in viata asa ceva...macar o data...
inca o speranta sfaramata...
iubita_tiana spune:
si nu ma agit, scuze...graba asta.....
draga mea, apuca te si fa ti toate analizele, torch, clamidia, infectii, fungi, urocultura...tiroida...si daca ies ok, poti incerca dupa primul ciclu zic eu.....
inca o speranta sfaramata...
MonicaTob spune:
si daca ai timp si bani du-te la bucuresti, eu am zis ca nu mai fac nici o analiza si control in bz decat in bucuresti.
Acum trei luni l-a pus pe sot sa faca o spermograma si vine acasa cu o hartie pe care scrie 1000 spermatozoizi/cmcub.
Ca apoi dupa 3 luni de ateptare si nervi mancati si informare pe forum sa fac la bucuresti la dr matei si sa iasa aproape sanatos adica 14,5 milioaneinmultit cu 5 ml 80 milioane si cu o infectie care in bz ziceau ca nu mai are nimic de trei ori limita admisa de leucocite.
Multa sanatate si sper sa gasesti un medic bun si care sa te puna sa faci toate analize necesare pt a rezolva problema testelor pozitive si sa ai unul sau mai multi copii sanatosi.
Monica
felix76 spune:
Monica, pe al meu l-au gasit cu 40mil/ml. Cand a refacut-o la Matei i-au iesit numa 17 mil/ml si aia lenesi... Sa nu mai zic ca ma indopau cu pregnyl si utrogestan INAINTE de ovulatie...
Felix
anne`mary spune:
tiana imi pare tare rau pt ce ti s-a intamplat. Spre sa nu mai treci prin asa ceva. eu va salut din spital. Am facut chiurataj pt ca m-a curata de resturi si a zis ca am avut endometrita. Sa ma sperii? Cum alu daca a facut dr ceva bine sau nu?
unboticutz spune:
anne, imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin povestea asta urata. nu sunt de specialitate dar probabil endometrita este infectia mucoasei uterine provocata de ce a ramas in uter. asta se va vindeca foarte usor. 
Emma are nevoie de noi!
Georox spune:
Fetelor va intreb si eu, nu ca as fi insarcinata, desi de pe 7 iulie nu mi-a mai venit, pastilele conceptionale pot provoca amenoree, avand n vedere ca pe ultima am uitat sa o iau seara si am luat-o a doua zi ? Nu am simptome de gravida. Nu pofte, nu greturi, nu sani durerosi sau tari... Sa iau un test ?
ely1982 spune:
Buna fetelor,
este prima data cand scriu pe acest forum si iata si motivul:
vreau sa fac un bebe si incerc de cateva luni, dar fara succes. ieri am facut un test BARZA GOLD si a iesit si a doua liniuta dar foarte pala... si mai tarziu decat cealalta dar in termenul de pe prospect... adica in 5 min. am tot citit pe toate forum-urile azi si am fost cand fericita
... cand dezamagita
... oricum cred ca singura modalitate sa aflu, e sa mai astept 3 zile
si sa mai fac un test... imi este foarte teama sa nu fie negativ si mai teama imi este de CM.
Cam atat... simteam nevoie sa spun si sa povestesc cuiva...