Cluj rulz !! - cap. 82

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Romana, instaleaza-te sus la calculator. Treci de toate nivelele - la joc - unde s-au impotmolit copiii. Cand eram graviduta si nu aveam voie sa fac miscare m-am jucat harry potter. Acum ma intreb cum am avut rabdare? . Te pup si ai grija de tine. Musai sa ma semnez pe piciorul tau.

Maine am laptop ca m-o mancat sa-mi iau. Da imi trebe si net uairles si oare cu cine sa-mi bag? cu vodafonu? acasa am modem la upc, da tre sa car scula si la Bistra si acolo prind fosnetu vulturului. Ba nu ca si acolo e net.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
Dany boy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Romana vin eu sa-ti semnez pe ghips daca tot suntem clujence. Unde stai?
April eu ti-as recomanda Clinica Optilens, la dr Nicula Cristina, la Dr Nicula Dorin de obicei agenta ii super super plina, sau dr Tomi Teodor. Ei sunt cei mai buni.
Tel: 448822 sau 448821

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Romana vin eu sa-ti semnez pe ghips daca tot suntem clujence. Unde stai?
April eu ti-as recomanda Clinica Optilens, la dr Nicula Cristina, la Dr Nicula Dorin de obicei agenta ii super super plina, sau dr Tomi Teodor. Ei sunt cei mai buni.
Tel: 448822 sau 448821

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

multumesc frumos kitzy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata iubitelor!!!!!!!

haideti repejor la , avem o gramada sa ne povestim

in primul rand, multumesc din inima pt. gandurile voastre ff frumoase, vorbele pline de drag, iar m-ati inlacrimat

noi am petrecut 5 zile la tzara la socrii, a fost neasteptat de bine: liniste, soare, tihna in toata regula; Luca a dormit in patutz sub nuc, Stefania a alergat toata ziua, era lumea ei; soacra a facut mancare, eu m-am delectat la soare... super!! (parca m-as mai duce)

Mariana, ma ocup cu drag de "sarcina"

Criss, veniti maine pe la noi?? Abia asteptam

Romana, sanatate multa si nervi de otel!! lasa ca iti vei ocupa timpul cu folos, dar cred ca e tare neplacutE tentanta ideea de semnat

revin, dar trebuie sa ma apuc si de treaba, spalat, papa... stiti voi...

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata!

Raluca, f matinala ai fost azi; la fix vine cafeluta; multumim . Nu-i rau deloc ca poti sa te rasfeti si relaxezi la socri! Bravo lor; de unde sunt??

kitzy, optilensu` e clinica din Marasti din sensul giratoriu? daca da, pe asta vroiam s-o recomand si eu.
Am 2 nepotei gemeni care s-au operat de un strabism f puternic aici la Cj, la clinica din sens giratoriu marasti si ffff bine si-au revenit; si au fost tratati ff frumos.

Ce frumos ca azi e vineri!!! deseara merg la dans cu colegii de servici; abia astept.

Sa aveti o zi minunata. tuturor!

Mariana, Stefan (20.04.04), Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vin si eu la cafea ca tare bine imi prinde.Maine iar fac bagaje sa merg spre mare.De data asta o sa stau si eu 2 zile.Poate vin cu vesti bune de acolo.

Svety sa stapanesti sanatoasa lectopu'.

Mariana distractie faina la dans.Ce fain ca mergi la dans!

Raluca bine ai venit inapoi si multumim de cafea.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Mariana da, de clinica aia ziceam. Si personalul e super dragut, am lucrat acolo pana am ramas cu bb acasa, asa ca se poate apela cu incredere.

Povestea nasterii

de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Hallo gashka,
Mariana, multzu ca te gandesti la mine, azi nu ma mai doare capul dar ma simt ciudat, fara vlaga si chef de nimic. In concediu am stat 3 saptamani dar plecata am fost doar 5 zile in vama veche. Restul acasa, cu terorista ca mama a fost la tratament la bai si nu am avut cu cine sa o las pe Ile. In fine, nu vreau sa imi amintesc de concediul asta.
Ralu zi-ne cum ai petrecut de ziua ta.
Va pup pe toate. Mai viu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

olaa fetelor

in primul rand un pupic special ptr Ioana si Rolo ca-s bolnavioare si amarate!
o parte din voi stiu deja ca si eu sunt, am luat de la Sofi si is bocna.dar cel mai rau e ca nu am scapat nici la ea cum as fi vrut, am ajuns de la muci la otita seroasa si teroarea mea antibioticele.m-am framantat asa de mult dar a zis Ene ca e musai desi nu a facut febra.acuma stau stressata sa nu faca iar candidoza si sa nu ia si Thea.sincer nu stiu cand se termina la noi problemele astea, probabil dupa ce mai creste...in orice caz ma framant mult si astept sfaturi si sugestii+medici naturisti nu neaparat homeopati.
altfel e o dulceata povetsitoare.

azi am fost cu Thea la Fistiq la coafat, ne-a facut pe amandoua, ne-a uscat de bani dar ma simt si arat bineStanca multumesc frumos de ajutor.

Ralu, maine e ziua Nokia, nebunie mare, petrecere, concert Impact jocuri mancare ptr 3000 de oameni...incercam duminica daca nu mergem la Recea, si sa fim si bine ca nu vrem sa va imbolnavim

Mariana unde ati dansat?

Stanca da io n-am inteles de ce ati mers la mare, ati venit si acu mereti iara?ca e f obositor asa

Roxaaa

no va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

buna dimineata!!! e gata, familionu meu e treaz, deci deja incepe vikendu la noi Stefania e ingrozitor de matinala, la 7 fara ceva e in picioare, tocmai cand as savura eu ultimele clipe de vis (visare)... Luca maraie.. deci e de bine

deci:

La multi ani, Petra!! Codruta, sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
Felicitari si Mihaelei pt. fetita ei, sa fie sanatoasa si fericita mereu!!

apoi:

Criss, vb. azi la telefon, ok?? si distractie maxima azi!!!

Mariana, tot am vrut sa te intreb cum iti sunt copiii, dar precis se bucura intens de vacanta la bunici

Simona, un buchet imens de ca sa te scoata din starea de amorteala si sa-ti faca ziua minunata

Stanca, drum bun inapoi spre mare!! subscriu la ce zicea Criss.

se pare ca e gata timpul meu liber, urla Luca pt. tzitzi

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput