Tulcence? 8
Raspunsuri - Pagina 20
Mirell@ spune:
hey buna fetelor,
teo doarme si eu citesc de zor ca am ramas in urma...
Gabi, mesajele tele m-au facut sa imi dea lacrimile.... stiu exact prin ce treci cu Albert si pe deasupra ai racit si tu. Pe mine ma doare rau coloana, cred ca de la vremea asta rece, nu stiu ce sa spun, dar nu pot sa stau aplecata asupra caditei cand ii fac baie lui Teo mai mult de 2 minute. Mi-e f greu ca nu am pe cineva sa ma ajute. Asa ca fetelor, pretuiti pe mama care este langa voi.
Sotul e la munca de dimineata pana seara la 7 si toate cumparaturile, inclusiv piata tre sa o fac cu Teo in brate. Nu vrea sa mearga pe jos. Inca din casa cand il imbrac imi zice "bate" adik brate. Are 14 kg. Asa raceste copilul meu, intra cu el prin magazine........ iesi afara in aerul rece. Acum e mai binisor cu raceala, tura asta n-am mai facut injectii si sper sa nici nu mai facem, insa ieri a facut o indigestie si am fost cu el la urgente ca a vomat ieri intr-una ca intr-un final nici nu mai avea ce sa vomite. Se strangea covrig si urla cat il tinea gurita. Mi-a dat un sirop pt stomacel si picaturi de metoclopramid. Acum este bine. Gabi nu va doresc decat SANATATE SI SA AVETI O ZI BUNA!
Ma bucur pentru burtici ca sunt bine. le trimit
si cate un
.
Arissa si Gabi spor la munca si o acomodare grabnica.
Danybv v-ati mutat?
_
Mirell@ mammy lui
Teo 1 an si 6 luni 02.03.2007
silvi8 spune:
moruna, buna ideea asta cu patratele, eu voiam sa maresc sabloanele la xerox la mine la serv ca avem un xerox mai mare...vad eu cum iese mai bine.
sa stii ca si eu mai am pana la pictat, deabia sunt mesterii la glet...
gabi, bine ca te-ai instalat! spor la munca si sa te faci bine.
bb albert.
mirela, imi pare rau ca si tu ai probleme cu teo.
si pe bb teo sa se faca repede bine. nici eu nu am sa am pe nimeni sa ma ajute. singurele rude in oras sunt fratele meu si o verisoara. dar sper sa ma descurc.
fetelor, imi facusem programare la o coafeza ptr sambata si s-a imbolnavit cica. am trecut sa ii aduc aminte si mi-au zis colegele ca nu vine toata saptamana. nici macar nu m-a anuntat...la astia de-alde rina, carmet etc e prea tarziu ca sa ma duc. aveti idee un coafor mai de cartier asa unde nu trebuie programari cu mult inainte. sau aveti vreo coafeza care lucreaza la domiciliu, ei sau al clientei? trebuie neaparat sa ma coafez
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
gabiu spune:
mirell@ imi pare rau sa aud ca si voi trageti cu raceala si injectii. De vomat mai voma si Albert dar numai pt ca se inneca cu secretiile. Mititelul Teo, sper ca e mai bine azi.
silvi eu ma tund/coafez numai la Rina la Elena dc o stii ( mi-a fost colega de liceu). Nu cred ca e tarziu dc te duci si sa te programezi acolo. Incearca sa suni mai intai. Elena este o draguta si dc are timp sigur o sa fi multumita. In blocul meu s-a deschis un coafor ( al unei colege de generala
) dar nu stiu cum tund/coafeaza ca n-am avut curajul sa schimb mana care intra-n parul meu.
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine si la Albert si va urez sanatate tuturor
Maine intru cu vesti ( sper eu sa fie bune) despre starea lui Albert.
pupici
p.s. cred ca trebuie si capitol nou in curand![]()
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
gabiu spune:
mirell@ imi pare rau sa aud ca si voi trageti cu raceala si injectii. De vomat mai voma si Albert dar numai pt ca se inneca cu secretiile. Mititelul Teo, sper ca e mai bine azi.
silvi eu ma tund/coafez numai la Rina la Elena dc o stii ( mi-a fost colega de liceu). Nu cred ca e tarziu dc te duci si sa te programezi acolo. Incearca sa suni mai intai. Elena este o draguta si dc are timp sigur o sa fi multumita. In blocul meu s-a deschis un coafor ( al unei colege de generala
) dar nu stiu cum tund/coafeaza ca n-am avut curajul sa schimb mana care intra-n parul meu.
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la mine si la Albert si va urez sanatate tuturor
Maine intru cu vesti ( sper eu sa fie bune) despre starea lui Albert.
pupici
p.s. cred ca trebuie si capitol nou in curand![]()
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
gabi, o cunosc bine pe elena. m-am tuns si eu la ea mult timp si la mimi. mi-a facut si minunata coafura de la nunta. dar e mult prea tarziu. cumnata mea (mireasa)cu nasa se coafeaza acolo si e full de programari.
eu acum nu mai gasesc nici la astea mai mici. mai am sa o intreb si pe tipa de la coaforul de langa marinaru si apoi chiar ca nu mai cunosc pe nimeni...
si da, trebuie capitol nou dar...arissa si dani nu prea au mai intrat! cred ca tot tu ai sa il faci
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
gabiu spune:
neata![]()
vin cu vesti bune, Albert e in sfarsit bine ( sper sa nu zic hop degeaba!)
vineri plecam la Lepsa pentru 3 zile, sa ne mai relaxam si noi si sper sa fie si Albert bine, sa nu raceasca iar!
silvi nu stiu ce sa zic de coafor. Ti-am zis ca in blocul meu ( pe str Victoriei) s-a deschis un salon dar nu am habar dc sunt bune sau nu fetele.
capitol nou o sa incerc sa fac azi dar nu stiu dc am timp. La 12 am o sedinta la Consiliu. Totusi hai ca incerc acum, va pup
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
silvi8 spune:
neata!!!
gabi, sper sa fie insanatosirea definitiva si sa va simtiti bine la lepsa.
n-am gasit inca coafeza, nici unde am fost ieri nu am gasit loc. am sa trec astazi pe victoriei si sper sa ma primeasca, acum nici nu ma mai intereseaza daca sunt bune...ceva trebuie sa imi faca numai sa fiu coafata.
deci azi vii la consiliul la mine la serv? daca ai timp treci si pe la mine, camera 15![]()
restul fetelor ce faceti? toate bune?
o zi minunata tuturor
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
danybv spune:
Buna dimineata fetele 
Gabi imi pare nespus de rau de situatia cu bebe Albert , sa=i dea Dumnezeu multa sanatate si sa fie bine .Acum citind unltimul tau mesaj ma bucur ca se simte mai bine , va doresc sa aveti parte numai de bucuri si sa nu mai fie altceva , servici usor
Silvia imi pare rau de problema cu coafeza , eu nu stiu decat in E 3 un coafor , unde m-am facut eu frumoasa cand am fost mireasa , si am mai facut acum suvitele mele care le am , lucreaza bine tipele de acolo , coaforul asta este exact la trecerea de pietoni cand cobori din autobuz , ma refer la statia care este mai sus de spital , sper ca am explicat bine ![]()
Moruna spor la treaba ci pictatul si renovatul
Mirella sanatate multa si lui bebe Teo si tie sa te refaci cat mai repede sa nu mai ai dureri de spate
Arissa servici usor iti doresc si poate reusim sa ne mai vedem in parc
Despre noi ce putem sa va spunem ca suntem bine , am sa va dau si o veste : de pe data de 1 Nov ne mutam iar in alta parte , unde credti ca vom sta ? exact pe str. Garii la bl 9 in scara cu soacra , exact unde a copilarit sotul meu , deci vom sta pe acelasi palier cu soacra , ea sta la ap 22 , noi vom sta la ap 20
Maria s-a facut o domnisorica mare , am invatat-o sa-si caute bebelusul ei ( are ea o papusa de care are grija ) o puteti vedea aici a invatat sa-l strige pe tata , toata ziua numai tata
mama doar cand plange , sa vedeti in parc cum ii canta lui tata
Maria in parc si am mai invatat-o sa faca tai tai dar inca nu am filmat-o .
Am mai pus si cateva poze , le puteti vedea incepand de aici
In rest suntem bine cu totii , va doresc o zi buna si mai revin 
danybv
Mamy de
Maria (11 Ianuarie 2008 ) si
Andrei (21 Martie 2006)
Album poze
silvi8 spune:
dany, am vazut si filmuletele si pozele. f frumoase.multumesc ca m-ai atentionat sa imi incep frumos ziua de lucru.
imi pare rau ca iar va mutati. deabia v-ati instalat aici si iar va deranjati. sper ca aici sa fie bine si sa stati mai mult timp.
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE
silvi8 spune:
fetelor, am intrat sa va anunt ca am sa lipsesc o saptamana...sa nu ma dati disparuta.
maine plec la tara la mama mea sa o ajut cu pregatirile de nunta. vor veni si multe rude pe care nu le-am vazut de mult. deabia astept. nu mai spun cat astept nunta in sine. voi veni la tl doar sambata dimineata sa ma coafez (nu stiu inca unde, da in seara asta gasesc eu ceva sper). luni raman iar sa o ajut pe mama sa stranga toate si cred ca marti vin la tulcea si ne reauzim.
sa fiti cumintele in lipsa mea!
va pup pe toate fara exceptie!!!
silvi
16 +
VINE BEBE
POZE