Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 43

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDRUSHKA

Din ciclul "Where are they now?"

Unde ne sunt campionii?

Ecaterina Szabo:

http://www.gymnpics.com/gymnasticgreats/wag/szabo.htm

Simona Pauca (fara poza actuala #61516;):

http://www.gymnpics.com/gymnasticgreats/wag/pauca.htm

Daniela Silivas

http://www.gymnpics.com/gymnasticgreats/wag/silivas.htm

daca mai aveti update-uri...bagati!:))

I have two X chromosomes and I'm not afraid to use them!

http://www.sportm.ro/Sporturi/Gimnastica/simona-amanar-interviu-traiesc-a-doua-viata.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

28.-21 ptr.Ungaria?Inseamna ca suntem varza,varza,varza....Nici nu mai conteaza ce am facut in grupe...Ungaria agresit in grupa pentru ca grupa ei a fost mai dura...

Mergi la inceput

S-au trezit pe final de meci?Mai sunt 3 goluri diferenta?Ungaria face din cand in cand niste chestii din astea,dar cred ca ne-am trezit muuuult prea tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Mda...s-au distrat cu noi unguroaicele cum s-au distrat coreencele cu eleFinal:33-30

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Si ce mai speram de la ele!!!! Pacat!

Mergi la inceput

Ungaria-Romania 33-30 si noi de faceam probleme legate de adversara din semifinale.Rusia-Ungaria probabil,a sosit ziua revansei pentru Ungaria.
Noi ,ca de obicei(cu exceptia argintului de la mondialele din Rusia) undeva prin zona locului 5,daca il vom obtine si pe asta la cum au acum moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Salutare!

Eu tot pe fuga,n-am si eu odata timp sa scriu ceva inteligent la subiect,pina oi avea eu timp,se termina Olimpiada!

Dar:

-nu m-am uitat la clipurile voastre,ca ma apuca nostalgia aia blegoasa rau si in 2 0re tre ` sa plec la munca!Cu sigurantza am s-o fac,ca mi-a trezit ANDRUSHKA amintiri cu costumul ei de gimnastica!

-despre numarul mare de medalii de aur cistigate de China...pai normal ca dupa ce se termina olimpiada,ii cheama PComunist la raport si-i bate "cu creionul peste degete"de ce nu au avut rezultate !

Mey ieri m-am uitat asa un pic-ca tare am mai fost nervoasa,si l-am vazut pe antrenorul atletului chinez...imi scapa momentan numele,mare sperantza la 100 m garduri,din pacate accidentat!Asa accidentat a incercat totusi sa participe,nu s-a putut,normal ca avea nu-s ce infectzie la incheietura,iar...nu vreau sa- spun cum mi-a venit acum la gura,de antrenor,incepuse sa plinga ca "marea sperantza a atletismului"si deci la o noua medalie a ratat participarea datorita accidentarii!

Cind ii vad pe ei imi dau seama ca la fel de indobitocitzi am fost si noi,atita amar de ani!

Hai gata cu mesajul mu,ca pina apare tre`sa plec la munca!

Dana

Mergi la inceput

De fapt,Ungaria -Romania 34-30.Asa ,ca sa nu ne plangem ca am mancat bataie doar la 3 goluri
Pentru mine,care in adolescenta am cochetat cu handbalul,este o mare dezamagire.Dupa grupe si chiar dupa meciul superb cu Norvegia visam cu ochii deschisi la finala.
Si ca sa va enervez din nou:Norvegia-Suedia 31-24.Au dat tot ce-au putut in meciul de duminica cu noi,au tras tare de tot si acum se relaxeaza un picut pana joi.Sunt curioasa cum joaca Rusia si Coreea de Sud in sferturi desi probabil nu este edificator deoarece ,teoretic,au meciuri usoare.Sau te pomenesti ca invie Franta?

Mergi la inceput

Ieri am vazuto caricatura in EVZ:o scena de familie;doi obezi,tata si fiu,rontaie prostii in fata televizorului unde se transmit JO.Intra mama,la fel de grasa,cu un platou cu "prajiturele""Hai repede ca au mai luat o medalie".
Adeavrul este ca eu m-am ingrozit de cati copii grasi am vazut la Mamaia in vara asta,.Parca in Buc nu sunt asa de multi.Eu am ramas socata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Si ca sa ramin in domeniul handbalului-Lory si eu am jucat handbal dupa ce am incheiat cu gimnastica ieri echipa de handbal masculin a Germaniei,care este si campioana mondiala,a fost eliminata de catre echipa Danemarcei,campioana Europei!

Dana

Mergi la inceput