Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 4
mihaelk spune:
Festivitatea de deschidere mi s-a parut ipresionanta. Abia am asteptata-o si nu am fost dezamagita. Imi este greu sa aleg ceva anume, m-a fascinat totul.
Natasa spune:
Marius, vad ca olimpiada e un subiect care n-are voie pe prima pagina, dar am intrebat si eu cu ce e mai prejos un asemenea eveniment de Eurovision sau de cum mai doarme Mutu pe teren (subiecte care au fost chiar fixate pe prima pagina la generale). De ce nu se poate muta subiectul asta inapoi, dar daca scriu despre legatura dintre un castravete si un tren ramine acolo? Sa nu-mi spui ca e chestie de ordine si aici are loc sportul, la fel de bine marele eurovision statea la arte si prestatia Romaniei la campionatul european de fotbal statea aici. Dar ma rog, cred ca incerc degeaba sa pricep dupa ce principii pe pagina cea mai vizionata se gasesc subiecte si despre chiloti, dar Olimpiada nu e considerata de mare interes.
Lala_D spune:
Natasa cred ca ne enervam degeaba ...pacat ca a inchis subiectul
Momentan, e 05.00 in Ro si m-am infiintat cu cafeaua in fata si cu pumnii stransi pentru micile noastre gimnaste .
Bafta multa fetelor , sa aveti o zi de concurs buna , fara accidentari, sa va tineti bine pe aparate si numai note bune
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Bai frate iar sunt chinezoaice stirbe in lotul de gimnastica ...daca astea au 16 ani eu sunt popa
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Nu reusesc sa vad gimnastica live, va trebui sa astept pina diseara. In schimb am stat si am asteptat sa apara notele fetelor. Sint destul de dezamagita, cred ca la finalele pe aparate au sanse sa se califice doar Nistor (paralele) si Izbasa la sol. In rest au fost cam mici notele.
Poate Izbasa o avea sanse la medalie, dar la paralele batalia cred ca se da intre Hexin (daca se califica si nu cade iar) si Liukin. Sau Yilin Yang! Imi amintesc si de frantuzoaica Debauve (parca), acum patru ani a avut un exercitiu superb si am vazut ca e pe lista.
Sa vedem daca/cine se califica la individual compus.
Pe echipe va fi batalie mare, dar intre China si US.
Astept si impresiile celor care urmaresc live.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Lala_D spune:
Ai dreptate Ramona.
Un pic de dezamagire simt si eu .
La individual compus vom avea 2 gimnaste in concurs in mod cert.Cu ce sanse ? N-am idee , depinde cum vor sta pe aparate.
NISTOR Steliana 14.900 15.975 15.075 14.550 60.500 (3)
IZBASA Sandra 15.100 13.575 15.225 15.475 59.375 (5)
In momentul asta sunt locul 3 si locul 5 , nu au cum sa cada sub locul 24.
In finala la barna mai are sanse de calificare si Dragoi Gabriela. Poate prinde un loc intre cele 8 finaliste.
Nu cred ca Sandra Izbasa cu 15.475 prinde finala .
Pentru cine doreste sa vada rezultate actualizate in toate sporturile va recomand aceasta pagina :
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/Schedule/index.shtml
Dati clik pe sportul dorit si apare un tabel in care gasiti link spre rezultate.
Exemplu : calificarile la gimnastica masculin
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GA/C73A/GAM499900.shtml#GAM499C01
La feminin ( intermediare) :
http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/INF/GA/C70B/GAW499A01.shtml#GAW499A01
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Multumesc pentru link. E mai bun decit cel de pe NBC, unde ma uitam eu.
La individual compus eu sint mai increzatoare. Ai mai multe sanse sa repari sau sa profiti de greselile altora. Sint convinsa ca Nistor ar putea lua nota mult mai mare la birna (fata de calificari). Poate si la sol?! Nu stiu cum e de obicei la sarituri, sa-mi dau seama daca asta e nota obisnuita pentru ea.
Izbasa are nota mica la paralele si nu ma mir. Astept s-o vad si la olimpiada, dar cind am mai vazut-o mi s-a parut foarte slaba la aparatul asta. E si cam inalta, desi Boguinskaya era si ea inalta... Nici Liukin nu-i chiar mica si are paralele foarte bune.
Una peste alta cred ca la individual compus Nistor are sanse mai bune (pe hirtie).
In citeva minute incepe cea de-a doua subdivizie (asa i-o zice?), cu Anglia, Japonia, Italia, US.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Lala_D spune:
Mi-a mai venit inima la loc . Aveam o mare teama ca exista posibilitatea de a nu ne califica in finala de 8. Se pare ca au reusit.
Si mai rateaza si altii ...americancele detin recordul momentan ( o ratare la sol, 2 ratari la paralele) dar la barna au evoluat absolut extraordinar. Din punctul meu de vedere cred ca sunt favorite la titlul olimpic. Au o echipa foarte valoroasa.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze