Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 39

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Doamne,ce cosmar...Exact ca la Atena.Prima saritura perfecta,nota cea mai mare din concurs si pe a doua o rateaza....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

la noi e pb cu presiunea concursului, suntem prea emotivi, cred

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Nu stiu april, are media 16.225.
Pardon, 16.8000, am mancat un 1 si nu mi-e foame!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Of, la naiba, a cazut Dragulescu la a doua saritura! ce ghinion!! s-a transmis live pe site-ul pe care vi l-am dat mai devreme de pe RAI Sport.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Se pare ca azi nu prea suntem in forma
Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Of, ce pacat! Felicitari pentru performante baietilor si regretele mele ca nu au obtinut nici o medalie!

S-ar parea ca nu n-am avut o zi prea grozava . Mai avem reprezentanti astazi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

INCREDIBIL !!!!!!!Cat ghinion pt Dragulescu:((si la sol si acum...Ce m-a intristat!

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elvie spune:

Chiar ca ghinion,ce pacat ca a aterizat aproape pe burta dupa prima saritura atat de buna.Eu nu cred sa mai fie sanse de medalii la gimnastica pt. noi din pacate.

O zi buna.

Elvie & printesa mea mica Lara (16.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Na multumesc, cu ajutorul vostru "am vazut" si gimnastica de azi, ca la noi se mai dormea inca...

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

Donia, nu stiu pe ce canal te-ai uitat tu. Eu n-am vazut sa spuna cineva ca n-a meritat Izbasa aurul. Sigur ca americanii au sperat pina-n ultima clipa la aur, nu vad ce altceva ar fi putut sa spuna. Mie chiar mi-a placut c-au fost fair play.

Pai si dupa ce s-a incheiat concursul, unul dintre comentatori a spus ca Liukin ar fi meritat aurul, nu Izbasa. Iar inainte de evolutia Sandrei, comentau de parca se si incheiase concursul, adica nici macar teoretic nu luau in considerare ca poate si evolutia ei ar fi avut ceva de spus in privinta clasamentului.
Nu zic ca nu sunt fair play in general, dar la finala la sol m-am cam enervat, ii cam luase valul... noroc ca stiam rezultatul

elvie, eu asa intelesesem, 1,2,3 pt Jamaica... insa ideea e ca primele 3 au fost de acolo.
Dar parca stiam ca medalia de bronz nu se mai acorda daca sunt doi sportivi pe locul 2?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Donia, mie mi-a spus altceva. Ba l-au intrebat si pe Bela, a spus si el ca a fost asa cum trebuie sa fie. In rest e normal ca fiecare sa tina cu sportivele din tara lor, imi imaginez ca sint comentarii similare in toate tarile.

Eu n-am vazut finala, doar ce am citit pe aici. Sint foarte trista pentru Dragulescu, aurul asta trebuia sa fie al lui. Ce rau imi pare!

La paralele Kexin a fost favorita mea. Imi place mult exercitiul lui Liukin, dar e ceva cu Kexin asta, cum zboara la paralele. Imi placea si Semenova, sa vad ce s-a intimplat de n-a luat medalie. Sincer, as fi fost foarte surprinsa s-o vad pe podium pe Steliana la aparatul asta.

Sint curioasa cum o fi la birna, nu stiu la ce sa ma astept de la fatuta noastra. Oricum, e concurenta acerba si acolo.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput