Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 36
cl spune:
Andacos, nu, finala la barna este maine. Acum urmeaza finala la sarituri, baieti. Avem 2 reprezentanti. Sper ca macar unul dintre ei sa ia o medalie.
andacos spune:
Multzumesc!
Pina mi se incarca mie pagina si trimit mesajul si iar astept sa se incarce,apar intre timp alte citeva mesaje!
Deci tzinem pumnii baietzilor!
Dana
cl spune:
Lory, mie mi se pare ca mai mult de 12 ani nu are. Dar ce poti face daca vin chinezii cu acte "doveditoare"???? Stiu ca au mai fost scandaluri pe teme varstei gimnastelor lor si la alte competitii.
Stie cineva ceva despre Nicoleta Grasu?
loryi1974 spune:
Cica abia la al treilea criteriu de departajare s-a putut face diferenta.Mai aveau putin si treceau la varsta,care e mai tanara sau care e mai scunda etc.etc.De fapt,nu prea au existat diferente,da s-a inceput cu o nota foarte mare tocmai pentru a tine ocupat locul intai.
andacos spune:
Andreia da ai dreptate in program scrie gimnastica dar in realitate ZDF ul transmite fotbal feminin!
Chinezii au recidive in privintza virstei participantelor la gimnastica asa ca n-ar fi prima oara cind "faulteaza"!
Dana
loryi1974 spune:
Eu ii dau cam 14 ani si un picut.Dar sigur ca nu se poate dovedi nimic...De altfel,in China ,daca nu stiati,exista sute de mii de chinezi neinregistrati din cauza celebrei politici "o familie,un copil".
cl spune:
Puteti spune ca sunt rea, dar eu sunt sigura ca daca olimpiada nu ar fi avut loc la ei, nu ar mai fi avut atatea medalii de aur. Si nu, nu sunt rea, ci realista !
andacos spune:
Eurosportul transmite acum imagini cu Nicoleta Grasu,am intzeles ca s-a descalificat!!
Dana