Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina,

vezi ca maine pe la prinz transmite ARD-ul finalele pe aparate (si apoi, duminica si luni parca).

Off topic: Vacanta placuta! Si la noi azi s-a incheiat a 2-a sapt. de scoala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

Romania -Angola 28-23 in penultimul meci handbal feminin.Da ia cititi aici cateva rezultate(unele poate sunt strategice,dar nu gasesc clasamentele ambelor grupe ca sa imi dau seama ce se urmareste:evitarea Romaniei oare):

Germania-Suedia 26-27(teoretic noua ne-ar conveni Suedia)
Brazilia-Coreea de Sud 33-32(da Doamne Sa cadem in sferturi cu Brazilia)

Urmeaza Franta-Norvegia si Rusia-Ungaria.
In functie de rezultatele de astazi,ultimele meciuri se vor juca probabil si strategic.Mie mi-ar place asa:Romania locul 1 in grupa si Brazilia locul 4 in cealalta).Oricum,sunt de evitat Coreea de Sud ,Ungaria si Rusia.

Mergi la inceput

Asta cu JO la coada imi aminteste de soarta orelor de sport din scolile romanesti.Si m-a socat la mare numarul foarte mare de copii grasi.
In ceea ce priveste sopingareala,imi doresc sa ajunga rapid la coada acel subiect.
Sper ca fetele noastre sa obtina medalii la aparate,de ce nu si aurul la sol.Le tin pumnii stransi si m-ar bucura enorm.

Mergi la inceput

http://sport.hotnews.ro/stiri-jocurile_olimpice_beijing_2008-3970419-dat-gol-chinezii-inainte-olimpiada-kexin-banuita-are-doar-13-ani.htm
Care ar putea sa fie consecintele?Mai am putin si cred ca nici Jocurile Olimpice nu sunt reale.
Lala,pentru tine,fetita cica este nascuta fix pe 1 ianuarie 1992.Data asta ,in caz ca este masluita,ar trebui sa ne spuna ceva ,ma refer la conditiile de participare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

HE Kexin pagina oficiala

http://results.beijing2008.cn/WRM/ENG/BIO/Athlete/2/235312.shtml

Daca ei au facut "dovada " ca este nascuta pe 1 ianuarie 1992 atunci are dreptul legal, oficial de a participa la JO.
Au dreptul sa intre in concurs sportivii care implinesc ( cu dispensa de la Comitetul Olimpic ) sau au implinit 16 ani in anul organizarii JO.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Box : Georgian Popescu s-a calificat in sferturi
Hambal : Romania a invins Angola cu 28-23

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Nicoleta Grasu s-a calificat in finala de la disc

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Nu cunosc programul sportivilor nostri. Astept cu nerabdare finala la 8+1 fete. Cand va fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

Am vazut ca Norvegia a batut Franta,la handbal fete, nu mai tin minte scorul, oricum, foarte detasat. Doamne ajuta sa le invingem pe norgegiene!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaelk

Am vazut ca Norvegia a batut Franta,la handbal fete, nu mai tin minte scorul, oricum, foarte detasat. Doamne ajuta sa le invingem pe norgegiene!

**blonda rau**

Nu conteaza daca le batem sau nu . Fetele noastre oricum sunt calificate. Victoria conteaza doar in a cadea cu o echipa mai "slaba" vorba vine in sferturi.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput