Jocurile Olimpice

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Unde pot gasi si eu info despre delegatia romana la JO?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

quote:
citat din mesajul lui BeLucci

in perioada 8-24 august se vor desfasura J.O?

Da

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui caro

Unde pot gasi si eu info despre delegatia romana la JO?

Uite aici cateva informatii:
http://www.ziua.ro/news.php?data=2008-07-26&id=9947

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Si eu astept cu nerabdare spectacolul de deschidere a Jocurilor olimpice, dar si intrecerile sportive. Sportivii nostri au sanse mari la medalii: gimnastele, caiacistii, luptatorii, handbalistele, poate si atletii. Sperante avem...acum om vedea cate se vor indeplini. Oricum, tin pumnii stransi pentru ai nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

6 ore china inaintea romaniei si cu 7 ore romania inaintea Canadei in total 13 ore, waw deci nopti albe...
hehehi, am stiut eu de ce mi-am luat plasma cu ecran de 42 de inchi...(nu ma lauda, doar zic)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michela09 spune:

Si eu astept cu nerabdare J.O..
De-abia astept sa le vad pe fetele noastre la gimnastica; de asemenea printre preferate se numara si atletismul, inotul sincron, natatia.
Sper doar sa vad macar momentele importante (sau reluarile), nu de alta dar la servici, chiar daca avem tv, e multa treaba.

Succes echipei Romaniei la J.O.!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

As vrea din toata inima sa cistige fetele noastre aurul olimpic la gimnastica...insa nu cred ca se va intimpla.Nu va suparati...lotul este tinar, fara experienta marilor competitii, antrenorii, dasemenea...asta e parerea mea.Astept din tot sufletul sa fiu contrazisa de realitate.

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Theiuta, s-au mai vazut si surprize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaene spune:

si eu astept cu nerabdare sa inceapa JO. cel mai mult imi place gimnastica din toate sporturile prezente. sper ca sportivii nostri sa castige cat mai multe medalii. mult succes

Mergi la inceput