Jocurile Olimpice
Raspunsuri - Pagina 13
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Eu zic "bravo Phelps"! Cheng Fei e la distanta de 15.025, fara paralele. Habar n-am ce scor ar putea sa obtina, n-a concurat nici in prima zi. The best thing you can do for your children is to love your wife. |
Cheng Fei nu este calificata la concursul individual .
Pentru China concureaza :
-YANG Yilin 15.200 16.650 15.500 15.000 62.350 (3)
-JIANG Yuyuan 14.775 15.550 15.250 15.050 60.625 (7)
Ordinea notelor este sarituri, paralele, barna, sol.
Dar toata lumea incepe de la 0.
Azi Sandra Izbasa a declarat ca ea va lupta pentru o clasare pe podium. Crede ca are sanse daca isi face integralele corect.
Sa speram ca are gura aurita ( sau macar argintata, "bronzulita" )
PS : si eu spun "Bravo Phelps"! Baiatul meu il admira mult .
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Ar fi o chestie tare sa o substituie pe Dragoi cu Izbasa la barna mai ales ca Sanda este pe lista rezervelor .
Dar am impresia ca daca o declara lovita intra prima rezerva de pe lista si aia nu e a noastra
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
A, Ramona eu ramasesem cu impresia ca ai un copil de 8 ani ca al meu . Deci pustoaica e mititica, numai buna de topait la sol
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Eu ma apucasem sa compar lista de aseara, n-am verificat care chinezoaice sint calificate la individual compus. Ce inseamna sa ai atitea gimnaste bune, oricare din cele trei ar putea lua aur.
Am si copil de 8 ani, e baiat si nu prea are treaba cu sportul. Sau n-avea, ca a descoperit tenisul de curind. Ma rog, ii place si golf dar cu ala e mai greu pentru noi (mai departe de casa si cam costisitor).
Asta mica are un exces de energie si am cautat o activitate potrivita. Liukin are scoala in apropiere, asa ca ne-am hotarit s-o inscriem acolo. Asteptam s-o descopere, minca-o-ar mama de talentata!
The best thing you can do for your children is to love your wife.
Lala_D spune:
Total offtopic :
Ramona ,
e clar ca la mine a murit si ultimul neuron de cand cu nasterea celui mic .
Off course ca ai baiat de 8 ani ca abia acum am "venit si eu de acasa". Noi ne stim de pe lista de clasa a II a dar eu abia acum am realizat
Undeva imi batzaia mie un gand in cap cu copilul tau dar nu stiam de unde sa il iau .
Sorry
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Ramona J spune:
Vezi ca si neuronul meu are aceeasi problema?! Nici eu nu mai stiam!
Vad ca la copiii tai e diferenta si mai mare de virsta. Macar sint baieti!
Donia spune:
Ha, ha, fetelor, ce m-ati amuzat cu gimnastele... si la faza cu gimnasta-dop, si cu Horkina... cam asa si eu
Si mie imi place de Liukin, dar parca inca nu-i prea coapta... nu prea cred ca are sanse de aur.
Totusi... oare sunt partinitoare? Parca nici una nu are clasa pe care o aveau romancele dinainte... nu se compara nici cu Horkina (fie!)
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
caro spune:
Liukin... cand ii vad fatza aia de rusoaica miorlaita, de se crede sange din Petru cel Mare, cu ochii pleostiti de zici ca plange intr-una... imi vine sa o iau la palme. Na, eu n-am tinut nici uc americancele (mai ales dupa comentariile nesimtite ale lui Bella Karoly) nici cu chinezoaicele (recunosc, sunt un pic rasista la faza asta, dar am avut la moment dat de condus o echipa de 5 chinezoi... plus DBA-ul era chinezoi....ioooi, sa-ti iei cimpii nu alta!)
Tocmai vazui repechage-ul de la 8+1 rame, Canada intra in finale, pleaca de pe linia 1, Romania de pe linia 4. Eu acuma cu cine sa tin?
Ramona J spune:
Aoleu, ma ingroziti! Intr-o vreme eram si eu inversunata si suparata pe toate gimnastele ne-romance.
Acum nu stiu ce s-a intimplat... Poate pentru ca ele nu mai au sanse la titlurile supreme, poate pentru ca pur si simplu imi place gimnastica... dar imi place cine-mi place!
Asta e, eu cred ca Liukin e gimnasta foarte buna.
Asta cu gimnastica nu mai e ce-a fost odata, "I'm not buying it". Niciodata n-au fost exercitii mai dificile decit acum, chinezoaicele au niste exercitii de te doare capul. Uite asa trebuie sa mentionez din nou exercitiul la paralele al lui Hexin.
Asa nu-mi place mie Shawn Johnson, ca-i doapa, fara nici o forma si construita pentru lupte libere. E buna ea, dar mie nu-mi place!
ruxij spune:
Citat: |
citat din mesajul lui caro Liukin... cand ii vad fatza aia de rusoaica miorlaita, de se crede sange din Petru cel Mare, cu ochii pleostiti de zici ca plange intr-una... imi vine sa o iau la palme. |
Ce bine ca mai e cineva care simte ca mine