Azoospermie - cap 21 -
Raspunsuri - Pagina 19
iuca spune:
dulcineea am facut inseminare cu donator
"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown
dulcinea spune:
iuca am inteles,in cazul meu mai am de luptat su sotul meu ,nu prea este incantat cu ideea de a apela la un donator.si sincer si pe mine ma cam sperie putin .
dorinta de a avea un copil a inceput sa fie din ce in ce mai mare ,cu siguranta ne vom indrepta si noi la aceasta solutie.
iuca spune:
dulcinea poate reusiti totusi impreuna
Amzulica e asa de frumos ce povestesti tu, sper din suflet sa trecem toate prin asa momente fericite.
Iti multumesc din suflet ptr gandurile bune.
ptr toate fetele
Les Brown
ella28 spune:
Aici e petrecere???
Miki la multi ani! Sa fii fericita, sanatoasa si sa ai noroc! M-as bucura daca ti s-ar implini visele oricare ar fi ele.
iuca
mami, sa fie intr-un ceas bun! Sa va bucurati de moment si sa jucam la botez!
anes spune:
Miki LA MULTI ANI!!!
Sa fii sanatoasa, implinita, fericita alaturi de sotiorul tau! Si, bineinteles, sa ti se indeplineasca cea mai arzatoare drinta! TU babuta? Nici gand... Fetelor, Miki arata ca de 28 de ani si este frumoasa!! Si ce este mai important, este foarte sufletista!

iuca,
in sfarsit o veste buna la subiectul acesta!!! Bravo!! Felicitari!! Greu a fost pana acum, dar nici de acum incolo nu va fi usor. Nu spun asta ca sa te sperii, mai ales ca stiu sigur ca nu te vei lasa doborata de problemele sarcinii. Eu imi spuneam cand eram aspiranta, ca abia astept sa imi fie rau din cauza sarcinii ![]()
. Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara si la termen! Bafta! 
29+ 
dulcinea spune:
ma gandeam sa apelam la clinica medsana pt biopsia testiculara ,sau la cea din giulesti "panait sarbu" ,imi puteti recomanda una dintre cele doua ?
va multumesc,
ioana_p76 spune:
IUCA FELICITARI!!! 

Sarcina usoara si un bebe sanatos! 
MIKI LA MULTI ANI!!
Iti doresc numai bine, sa ai parte de multe bucurii si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca! 

Azi e sarbatoare la subiectul nostru, sa fie cat mai des asa! 

toate fetele!
Ioana 

animalutele mele iubite
CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
miki-miki spune:
Anes
. Multumesc pt urari!
Eu de azi raman la 33
. Dc ma intreaba cineva si ii spun ca am 33 imi spune ca nu arat
dc ii spun 38 ce-o zice?
Ioana_p76
multumesc. Multa sanatate si tie si sa-mi faci un cadou frumos de Sf Mihai![]()
De fapt, toate fetele vreau sa-mi dea un cadou asa frumos de Sf Mihai cum mi-a dat astazi Iuca
si cealalta fata
careia nu pot sa-i spun nick-ul.
Dulcineea pe Damian il gasesti la Panait Sarbu. Imp e sa cauti un dr bun nu o clinica buna iar ac e dr Damian.
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Miki
pisix spune:
Pfii, ce-mi place atmosfera asta de sarbatoare !!!
iuca serbeaza o noua viata care s-a nascut in ea, miki o varsta frumoasa pt o fata si mai frumoasa ...
Hm, imi place
Iyoana mai lipseste pe aici ![]()
dulcinea - Painait Sarbu e Giulesi. Acolo e Damian, care e cel mai tare urolog din Rom. Insa Giulesti inseamna si conditii horror.
Varianta 2 e civilizata dar conteaza si medicul....
Asa ca iti propun varianta 3: Gynera. Conditii civilizate si Damian maestru de ceremonii ...
miki
cand e Sf Mihai ca poate iti fac eu cado ![]()
PisiX,
Viitoare Mami (O data si-o data)
iuca spune:
ella, anes, ioana_p76 va multumesc mult
. Sa dea Domnul sa fie totul bine.
Les Brown