unde nu-i cap, ci doar fudulie...
Raspunsuri - Pagina 3
Bic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara bic, daca e sa despicam firul in 4 , ne putem intreba de ce jolie sau madonna au donat in africa sau asia si nu in mexico, doar sunt vecinii lor ce naiba :))) |
he-he, la asta nu ma bag... ca vorba ta ajungem prea departe
Cit despre dovada... hai mai fetelor, nu ma luati fraze de-asta d-ale "si sinistrei sale sotii." Ce dovada sa am??? Era doar o presupunere dedusa din faptele si atitudinea lor. Ca doar nu beau bere cu divele saptaminal.
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
blackpanterro spune:
citat din mesajul lui dayanara bic, daca e sa despicam firul in 4 , ne putem intreba de ce jolie sau madonna au donat in africa sau asia si nu in mexico, doar sunt vecinii lor ce naiba :))) ivan si dayanara |
Sau chiar la ele in tara ca nici in US nu e situatia roz.
Anyway, oricat de mult ai ajuta este prea multa nevoie si prea putin ajutor.Mie ajutorul cu bani mi se pare frectie la picior de lemn, in tari sarace nu se stie unde ajung banii aia si chiar daca ajung unde trebuie banii sunt a quick fix pt o perioada scurta de timp.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
kariguld spune:
citat din mesajul lui soanso [quote][ tu chiar esti convinsa de ceea ce spui????? ai vreo dovada CONCRETA in afirmatiile tale?? subiectul, ca barfa e ....acceptabil... in rest, nu se stie clar si nici motivatia persoanelor in cauza! pana la urma, ce ne arde grija, ce fac "unii" cu banii lor???? se spun foarte multe lucruri despre persoanele publice.....98 la suta dinte cele spuse nici macar nu sunt adevarate..... asa ca...... Kari <hr height="1" noshade id="quote"></font id="quote"></blockquote id="quote"> pai nu ne arde grija ce fac unii cu banii lor ,dar in cazul acesta era vb ca mai bine se uitau un pic in ograda lor si porma aruncau cu banii in alta parte. asa ca cccccceeeee?mai bine sa tacem din gura sau mai bine sa vina Bic cu dovada CONCRETA???cum ai vrea... oare? SOSO (20 dec 2005) POZE SORANA |
stii precis ca nu s-au uitat?
pana la urma nu sunt banii mei, nici ai tai, asa ca.....
nu cred ca ti-ar placea sa ti se spuna:"nu ai facut bine ca ai dat bani acolo...."
ca barfa merge....
Kari
b.nica spune:
Mie mi-a placut de Johnny Raducanu cand comentand la Realitatea Teledonul la care tocmai participase a declarat ceva cam asa:
"...pai si doamna aceea parea schimbata nu ca de obicei.."la insistentele moderatorului s-a dovedit ca la Andreea Marin facea referire;adica parea sincer emotionata, nu ca de obicei.