unde nu-i cap, ci doar fudulie...

unde nu-i cap, ci doar fudulie... | Autor: Bic

Link direct la acest mesaj

Mare ti-e gradina, Doamne. De ceva vreme ma distrez urmarind site-urile unor reviste de scandal din Romania. Si in loc sa ma distrez uite cum am ajuns sa ma enervez...

Cele doua dive in conflict etern se pare ca se intrec la prostie acum. Citesc cu stupoare ca amindoua au hotarit sa-si arunce parte din averi pentru sustine financiar niste copii din Africa. Gest admirabil, dar lipsti de logica pentru cineva provenit dintr-o tara cu grave probleme legate de copii.
Astea doua ori sint de-a dreptul lipsite de creier, ori de bun simt si luate cu valul pr-ului.
Sau poate sint luate doar de valul bogatiei si de la inaltmia jee-urilor nu prea au mai privit in jurul lor in ultimul timp. Pacat. Ar fi aflat citi copii romani au nevoie de ajutorul lor financiar. Dar ce-i drept e drept: nu auzea lumea-ntreaga.

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

Nu conteaza (din pct meu de vedere) de unde sunt copiii. Daca banii lor ajuta macar un copil nu e degeaba publicitatea asta a lor. Din partea mea sa scrie 1000 de ziare si reviste doritoare de senzational, dar sa se si faca ceva pt acei copii.

-----------------------------------------------------------------------
„timpul nu-i menajeaza pe cei care se cred in afara lui” (Francois Fayolle)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Acu' ce sa zic? Nu-mi plac tanticile astea da' daca nu ajutau pe nimeni s-ar fi gasit careva sa intrebe : De ce nu ajuta?, acu' ca ajuta: Da' de ce ajuta pe aia?

Mai are importanta de ce o fac? Important e ca o fac! Chiar daca e un copilas din Africa si nu din Romania!

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Fiecare face ce vrea cu banii lui,ajuta pe cine vrea cum vrea cand vrea.
reclama sau nu, e un gest admirabil atata timp cat un suflet sau mai multe beneficiaza de ajutor.Nu conteaza ca e african,european,asiatic,american.Conteaza ca e un OM care are nevoie de ajutor.

Asa ca, fudilia e si ea buna,vezi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Si eu consider ca este un gest frumos sa ajuti pe cineva mai batut de soarta.
De toata jena mi se pare gestul celei care tine sa precizeze ca ea ajuta 8 copii din Africa, nu doar 2(sic)

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nepotzica spune:

eu zic sa le facem galerie, poate se incranceneaza si mai tare in aceasta concurenta de tipul " ba pe-a ma-tii" si ajuta 100 de copii in loc de 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelk spune:

quote:
citat din mesajul lui nepotzica

eu zic sa le facem galerie, poate se incranceneaza si mai tare in aceasta concurenta de tipul " ba pe-a ma-tii" si ajuta 100 de copii in loc de 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

quote:
citat din mesajul lui Bic
Gest admirabil, dar lipsti de logica pentru cineva provenit dintr-o tara cu grave probleme legate de copii.
Astea doua ori sint de-a dreptul lipsite de creier, ori de bun simt si luate cu valul pr-ului.

Eu iti dau dreptate. Este clar ca o fac doar pentru reclama si pentru concurenta intre ele. Nu cred ca-i tot una unde directionezi ajutorul, chiar daca un copil e tot una, indiferent de locatie. In mod logic, ii ajuti pe cei care-ti sunt aproape. Pe principiul "fiecare face ce vrea cu banii lui", nu ar trebui sa faca public ce fac cu ei. Nu ma intereseaza. Pe principiul "ajut niste copii din tara mea", au tot dreptul sa se faca stiute (desi nu-i musai), doar-doar s-o mai molipsi vreun bogatan.
Oricum, fetele astea au dovedit repetat ca au capul mic si mintea lejera...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

si eu am o prietena care ajuta niste copi in ghana cu mancare, carti etc si-mi spune ca pt ei 2 euro e imens.isi pot cumpara multa mancare cu banii astia. cu 20 deja sunt bogati. si nu glumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Eu am o prietena care sponsorizeaza doi copii din Kenya. Ceva in jurul a 50 de euro pe luna. Suma care pentru copii aceia inseamna haine, mancare si posibilitatea de a merge la scoala.
Asa ca nu ma impresioneaza deloc faptul ca 2 dive dau probabil in jur de 200-300 de euro pentru o acoperire media de cateva mii.
Este laudabil faptul ca au ales sa ajute acei copii, insa reprobabil ca fac din asta PR.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Oare acum,dupa inundatii,se mai intrec?Ar fi bine pt. oameniiaceia napastuiri.

Mergi la inceput