LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Sa va mai pun si cateva din... "de-ale lui Robert" ...

1. Hmmmhhh, Robert cel smecher ...

Ieri, am avut de intins rufe in uscatorul scarii... siii... cum Robert stie a deschide singur usa de la intrare, ca s-o zbugheasca ... i-am zis lui bunica-su sa inchida usa cu yala de sus, dupa mine, ca bat eu la usa, bla-bla-bla... Hmmhhh, si vede Robert cum stau treburile ... si se apuca sa bata el in usa: "cioc-cioc"... ca sa vina bubu s-o deschida, pacalindu-l ca sunt eu: "Uite, ii mama la usa. 'ai deschide..." ... Dar, nu era nimeni , evident ... Si-l pacaleste Robert pe bunica-su de vreo doua ori cu faza asta... pana se prinde bubu ca de fapt il pacaleste nepotelul .

2. Cum stie Robert a pasa vina ...

Azi-dimineata, l-am cam certat pentru ca e prea rau si prea obraznic ... siii... exclama el, la modul cel mai serios: "Bica-i 'ea (rea adica), eu nu sunt 'au (rau adica)! Bica-i ob'aznica, eu sunt cuminte!" . 'Ete na! Cum indraznesc eu sa zic ca-i obraznic si rau, cand de fapt bunica-i asa si nu el ! Ntzzz, ntzzz... mai sa fie...

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Si da, Nicoll, este seriooos cand le zice ... ... -am vitezomana Stefi... si pe voi bineinteles .
Valy, iti uram concediu placut alaturi de David, la mare !
Marami, imi pare rau pentru pataniile din weekend . Poate o sa aveti mai mult noroc data viitoare ... sa prindeti o vreme mai buna .

... la toate fetele... pa.

"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Salutare fetele!Azi am intarziat putin,am fost sa platesc telefonia asa ca scriu repede si fug la treaba.
Cryna sa treaca repede buba la baiat si speram ca nu vor fi alte urmari.Eu inclin spre aceasta varianta,ni s-a intamplat si noua si am depasit intamplarea fara urme.Cat despre intamplarile haioase ale lui Robert sa sti ca si la noi exista tendinta de a pasa vina.Codruta de cate ori o "cert" putin imediat se apuca sa-mi spuna ce a facut "rau" Stefi peste zi.Iar daca am intrebat-o "Coco cand nu o sa ma mai superi mami?" mi-a raspuns cu toata gratia " intr-o zi mami"."cand intr-o zi?"Cade ea pe ganduri si-mi zice "pai...intr-o zi,nu stiu cand".
Marami sa speram ca data viitoare ne vom intalni.Si iti doresc cat de repede sa poti inlocui masina.Pupam si fetele!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Fetele va anunt ca pe 4 august a venit pe lume baietelul lui Cami (Truli-Luli), a avut 3700gr la nastere. Acum sunt acasa, sunt bine, si au venit si colicii. Mai multe nu stiu, dar e important ca ei sunt bine

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Am reusit sa fac, sa fie vazut si de d-na doctor... si nu-i nimic grav, care sa nu treaca! M-am speriat degeaba ... off, off, off... Dar, macar m-am linistit .
Hi, hi, hi Nicoll. Ii smechera Codruta... "intr-o zi" ... la toate fetele.

Albinutzza, multumim frumos pentru veste . Speram sa apara si Truli-luli pe aici, ca s-o putem felicita si noi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Imi cer scuze ca v-am parasit asa de tot dar n-am avut deloc timp.
V-am citit, seara inainte de culcare, dar de scris f greu.

Am avut probleme cu Luca, au iesit niste analize prost, era suspect de hepatita A. Am fost luni la Mtei Bals, si se pare ca acea analiza proasta indica un virus, exclus cel hepatic. Asa ca i-a luat iar sange (cu urletele de rigoare) si maine luam analizele, sper eu sa fie bine.

eu la fel, analize fff proaste de tiroida, sapt viit sper sa ajung si eu la Parhon

Maria bine, ea a scapat doar cu niste mucisori, de la piscina de la mare, dar asta s-a intamplat acasa.

A fost o vara plina, cu un concediu frumos, in familie. La munte cu bunicii dupa noi, a fost ok, numai ca ne-am plimbat intr-una, asa ca programul lor a fost dat peste cap.

Apoi la mare, unde a fost super bine, a meritat toti banii, au demonstrat ca si pe litoralul romanesc se poate face turism.

Am pus si poze daca vreti sa ne vedeti va invitam aici

http://community.webshots.com/user/albimik?vhost=community

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Felicitari Cami!!!Sa va traiasca si sa va bucurati de amandoi!!!Sa treaca repede colicii si asteptam primele impresii cu foto de rigoare.
Albinutzza multumim de veste si tinem pumnii sa iasa bine analizele.Ma bucur ca v-a priit concediul,chiar daca programul copiilor a fost putin dat peste cap!
Cryna yupiii,pupam baiatul ca nu e nimic grav si mai pupam o data sa treaca si mai repede!

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Eiii, vazui niste poze superbe . Multumim frumos Albinutzza pentru delectare . Ce bine-i sta lui Luca cu echipamentul de role . Si ce frumos s-au recreat ei la mare .
Multa bafta la analize .

Si ca tot mi-am amintit ca, candva, fusese o intrebare despre masuratorile copiilor nostri... acum, pot spune cat are Robert: 95 cm/ 14.300 kg. Destul de bine, zic eu .

Mergi la inceput

Tot eu... va deranjez... cu o intrebare...
Ex-ul, mi-a cerut certificatul de nastere al baiatului... sa i-l dau cand va veni... dar, nu a vrut deloc sa-mi zica pentru ce ii trebuie. Sa i-l dau sau nu? Ma poate obliga, daca el nu-mi zice pentru ce anume ii trebuie? Eu, i-am zis ca-i dau o copie...
Voi ce ziceti... sunt obligata sa i-l dau, fara ca el sa-mi spuna la ce scop ii foloseste?!? . Eu, consider ca am dreptul sa stiu la ce anume ii foloseste.

Mergi la inceput

Hmhhh... tocmai am vorbit cu el (ex-ul) pe messenger... i-a dat fiica-sa id-ul meu ... si nu mai pot intra, fara sa ma apeleze el ! S-a enervat ca, i-am zis, ca nu pot sa-i dau copilul, pentru ca nu sta cu persoane pe care nu le cunoaste... mi l-a cerut din nou, o saptamana, cu el... El imi zice ca, cica, cu el s-ar putea sa stea ... si nu i-a convenit, cand i-am zis ca, eu nu risc binele psihic al copilului meu!!!
Totusi, eu zic ca-mi cunosc baietelul... macar asaaa... cat de cat ... ca sa stiu cam cum ar reactiona, in anumite situatii... Dar, mde, el nu cred ca m-a crezut ... Pentru el, este ca nu vreau sa i-l dau ... si gata... Hmmmhhh, hmmmhhh...

Mergi la inceput