LMA! Inimioare de iulie - august 2005 ! (20)
Raspunsuri - Pagina 13
Tethys spune:
"LA MULTI ANI!"
ANDREI TUDOR - lulu75 .
- cu anticipatie, pentru maine, 17.08:
STEFAN DANIEL - Giana ;
ANA MARIA - truli-luli ;
ANDREEA - adaaina .
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
nicoll_mada spune:
'Neata!Cam absenta miscarea pe aici pe la noi...
Cryna ete m-am intors si nu te voi mai lasa singurica...Am citit tot ce a facut Robert...Si
Marami mii de scuze,dar soacra mea ne facuse un alt program + ca am ramas fara baterie la tel.

Asta ca sa ne iertati!!!
URAM SI NOI LA MULTI ANI,SANATATE SI IMPLINIRI PT CEI CE SI-AU ANIVERSAT ZIUA NASTERII IN LIPSA NOASTRA!!!
Despre noi nu pot sa va zic ca ne-am relaxat putin,Codruta a fost foarte incantata ca a mai gasit unde se balacii si ca i-a cumparat bunica "pantofioi de domnisa'a".
Acum fug la traba,revin....
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
lulu75 spune:
Buna mamici!
Iata ca de sambata am intrat si noi in randul copiilor care au implinit 3 ani. Andrei a fost foarte fericit ca a suflat in lumanari, motiv pt care am repetat figura de vreo 3 ori. Aseara i-am spus ca e bebelusul meu drag. Mi-a spus ca nu e bebelus ci " copil mic si baiat mare". Asa ca mami a fost pusa la punct si si-a dat seama ca bebelusul ei e chiar un baietel in toata regula. Mi-e drag de el de nu mai pot. Vorbesc cu el de parca ar fi un om mare. Si vorbeste...non stop. Si in somn vorbeste uneori.
El nu face prostii ci vine un alta baietel pe care il cheama tot Andrei si le face
.
Nu e pasionat de jucarii, in schimb ii place sa mestereasca. Cred ca pe la 4-5 ani, dau anunt in ziar ca monteaza mobila, lustre, etc, la cat de pasionat e de mestereala. A, si ma ajuta la curatenie. Eu dau cu matura si el cu mopul. Va imaginati ca dupa ce da el cu mopul imi imaginez ca locuiesc la Venetia, dar gestul conteaza.
Va urez o saptamana buna!
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
Tethys spune:

-am "balacareata" Nicoll... si-i uram sa poarte sanatoasa noii pantofiori de domnisoara
. 
Mda, Lulu75. Cresc bebelusii, cresc
... si ne pun la punct
mereu.
-am vorbaretul, mestesugarul si ajutorul lui mama-n casa
. 
"Singura lectie de morala care este potrivita pentru un copil, cea mai importanta lectie pentru fiecare moment al vietii lui, este aceasta: ''Nu rani niciodata pe nimeni.'' " - autor: Denis Breeze . - eu completez: ... pentru ca, nu vei putea sti niciodata cat de mult rau si cat de multa suferinta poti cauza!!!
Tethys spune:
De-ale lui Robert...
1. Cum ne prinde Robert cu minciuna
...
Hmmmhhh... il cam suparase Robert pe bunica-su... siii... cand ii cere Robert, dupa-amiaza, lui bunica-su sa-l duca afara, ii zice bubu: "Te duc in padure, ca sa te pape ursul... te las acolo, ca m-ai suparat si esti pedepsit." Iar, Robert de colo, ii raspunde, mustacind deja
: "Ma paca'eshti (pacalesti adica)!!! Tu ma duci 'colo la topogan! Ma joc cu mingea! Ma paca'eshti!!!"
. Stie smecherul ce stie
...
2. "Lectie invatata"
...
Strica Robert telecomanda de la televizorul bunicii... si, incercand s-o repare, zice: "Eiii, eu sunt f'acau' (flacaul adica) mamei! Mama ma cea'ta (cearta adica), mama ma pupa, mama ma 'mb'aca (imbraca adica), mama imi da manca'e... mama ma cea'ta!"
. Ce mai... stie baiatul lectia
... adica, ce urmeaza
...
3. Concesie pentru mami
...
Sambata dimineata, l-am trezit un pic mai devreme, ca sa mergem cu autobuzul la cumparaturi (in Siraj)... zicandu-i ca merge si unchiul cu noi... Siii... cum, isi beia el laptele cam incet, i-am zis sa se grabeasca... ca sa nu pierdem "'buzu'" (autobuz). Iar, el imi zice: "Pai da, ca me'gem noi doi: eu cu u'cu'. Si p'eaca u'cu (unchiul adica) fa'a mine la 'buz (autobuz adica), daca n-am te'minat." Eu ii zic: "Pai sigur, ma duc numai eu cu unchiul sa ma plimb cu 'buzu'. Fara tine."
. El de colo: " Da' me'gi si tu cu noi?!? Bine, hai ca te 'uam (luam adica) si pe tine."
. Mai, dar ce concesie mi-a facut el, ca m-a luat cu ei
... sa ma plimb si eu cu 'buzul
.
P.S.- cand va plictisiti de chestia asta, cu "de-ale lui Robert"... sa-mi spuneti
... ca sa nu mai scriu
...
lulu75 spune:
Ce mai faceti mamici? Ceva puiuti noi prin burtici?
Luminita si
Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)
Album Andrei
www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii ingerasului meu
valcampan spune:
Da' de ce intrebi Lulu75 ? ceva, ceva ... pe la tine ? zi ca de abea astept....
Cryna nu ne plictisim, scrie in continuare. Eu nu am timp ca as scrie si eu din pildele lui David. Nici in jurnalul lui nu am mai apucat sa completez de ceva vreme, rusine sa-mi fie.
Hai ma intorc la hirtoagele, sunt inca la servici.
Va pupic ! A si era sa uit saptamina viitoare sunt cu David in Eforie, mi-am luat concediu o saptamina . Yupi-Yupi !
nicoll_mada spune:
Buna fetele!Iata ca am reusit azi sa avem net...ieri...lipsa...
Cryna
e tare smecher baiatul tau.Si cred ca are o fata tat de serioasa cand vb.Sau cel putin asa se intampla cu Codruta.In mom in care ne spune ceva,zici ca nu e nimic pe lume mai important...
Luminita vorba lui Vali,de unde-ti veni intrebarea?Scoatem ceva majorete?
Vali distractie placuta la mare si te asteptam cu poze muuulte!
Noi nu avem nimic spectaculos de povestit,poate doar faptul ca Stefi e acum cu o viteza in plus:merge de-a busilea si radeee...VA pup,fug la treaba si mai trag cate un ochi!
nicoll_mada
Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si
Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN
marami spune:
Salutare!
Doar in trecere sunt, sa dau cu raportul.... vineri am fost la baraj la Hateg, a fost un cosmar, a batut vantul in continuu, pe la 2 m-am mutat cu Oana in masina, pana si masina mea o zgaltaia.... in final am petrcut noaptea in fata cortului, am sa pun un filmulet ca am facut din cort vedeta
, sambata dimineata ne-am adunat catrafusele si ne-am mutat la Geoagiu, am transformat cosmarul in vis.![]()
Cryna, unde ai disparut maica?
Nicoll, poate ne vedem data viitoare intre timp sper sa-mi schimb tancul ca am cam inceput sa ma satur, doua zile sta la mine alte doua la mecanic
.
Vali, vreme buna si mare linistita!.... ce-as mai merge si eu
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
Tethys spune:
Buna la toate fetele!
Am cam disparut un pic... pentru ca, Robert si-a facut ditamai cucuiul-julitura in frunte
! Are o gaurica acolo
, in pielicica... M-am supersperiat cand l-am vazut plin de sange, cu capul spart
... eu fiind si panicoasa din fire
... Am fost la doctorita de familie sa-l vada... dar, era-n concediu
! Era doar asistenta, care mi-a zis sa vin maine la doctorita care o inlocuieste... Vroiam sa-l vada doctorita, ca sa stau si eu linistita, ca nu vor fi urmari neplacute de la cazatura... a luat o ditamai busitura cu capul de beton
! El, se manifesta bine, de parca n-ar avea nimic... e foarte vioi, ca de obicei... a mancat bine la pranz, si-a facut amiaza... dar, vreau totusi, sa-l vada si un doctor, sa fiu eu sigura ca nu-i nevoie de vreo radiografie, ceva... L-am doftoricit cum ma pricep eu mai bine... l-am urmarit sa-i vad reactiile... dar, tot is cu inima stransa
... Voi vedea maine ce-mi va zice d-na doctor... Sper sa fie ceva de bine... sa ma fi speriat eu degeaba...