Medic nefrolog bun in Timisoara

Medic nefrolog bun in Timisoara | Autor: Alina

Link direct la acest mesaj

Stie cineva un medic nefrolog bun in Timisoara?
Am nevoie pt mama,saptamina viitoare.
De la catedra de nefrologie a Fac.de Medicina stiu mai multi dar nu am cunostinta cit sunt de "priceputi"cu pacientii de aceea intreb aici daca cineva s-a tratat la un nefrolog priceput,a fost multumit,etc.

Multumesc!

Rog moderatorii sa-l lase aici 1-2 zile,e mai citit .

Alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Alina, cred ca un raspuns bun ai putea primi de la fetele din grupul Impreuna, Timisoara.
Ii doresc sanatate si numai bine mamei tale !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

uite aici ce spune un coleg patit:

1. Boiborean Petru - la Judetean, sau la Clinica proprie undeva linga Terra, pe str Carol Davila. Din pacate poti sa te programezi la o consultatie abia peste citeva luni....

2. Miclea Florin, il gasesti la Clinica particulara pe Aradului, pe linga Casitherm. Consultatia initiala costa cam 120 RON (iti face Eco in banii astia si iti da poza)

3. Botoca Mircea - il gasesti la clinica din Piatza Crucii, poti sa mergi cu trimitere de la medicul de familie, consultatia e gratuita, dar platesti ECO 30 RON

4. Agapie Dorin - Policlinica din Dacia, nu lucra cu casa de asigurari, deci trebuie sa platesti consultatiile.
Consultatia initiala costa cam 60 RON, daca iti face si examen de urina.
Dar consultatiile urmatoare, daca mergi cu o copie dupa rezultatul examenului initial, te costa doar 20 RON, deci iesi mai ieftin ca si la unul care lucreaza cu casa de asigurari.

La ultimii 3 am fost in ultimile luni, pina la urma am ramas cu Agapie.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Poze_1
Poze_2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene spune:

Alina, din cate stiu eu medicii mentionati de strunfita sunt urologi (sau cel putin Miclea si Botoca sigur). Eu la nefrolog am fost la Dr. Schiller (este destul de cunoscut, mie mi s-a parut ok, acuma din cate stiu e sef la sectia de dializa), mai e Gluhovschi, seful de la clinica de nefrologie, cica iarasi e bun si mi s-a parut si constiincios (eu am fost internata la nefro). Mai este acolo dr. Petric de care am auzit referinte bune.

Sper ca te-am ajutat cat de cat...

Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

quote:
citat din mesajul lui Selene

Alina, din cate stiu eu medicii mentionati de strunfita sunt urologi (sau cel putin Miclea si Botoca sigur). Eu la nefrolog am fost la Dr. Schiller (este destul de cunoscut, mie mi s-a parut ok, acuma din cate stiu e sef la sectia de dializa), mai e Gluhovschi, seful de la clinica de nefrologie, cica iarasi e bun si mi s-a parut si constiincios (eu am fost internata la nefro). Mai este acolo dr. Petric de care am auzit referinte bune.Sper ca te-am ajutat cat de cat...Anca, de www.TickerFactory.com/][/url]" target="_blank">MARIA ALEXANDRA - 28 februarie 2007
Subscriu ...prof Gluhovschi si d-na dr Ligia Petrica de la Spitalul Judetean sunt foarte buni profesionisti
Soacrei mele i-au diagnosticat o boala autoimuna cu determinare renala si pulmonara in timp ce alti medici dadeau din umeri,au reusit sa o trateze in timp util si astfel nu a ajuns la dializaIi recomand cu toata caldura http://tt.lilypie.com/fUH0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Multumesc foarte mult pt raspunsuri .

Mama e internata de ieri la nefrologie,la dr.Ligia Petrica.
Ieri a consultat-o un doctor rezident si i-a facut un eco,azi i-au facut o gramada de analize si consultatii sa excluda alte probleme,toate i-au iesit bine.
Problema mamei este ca are Vsh-ul foarte marit(il are de 10 ani asa marit dar valorile nu-s chiar ca acum...)si hematii in urina,nimeni nu stie de ce,mai are si dureri de spate in zona lombara,uneori usturimi la urinare...ea s-a tratat de infectii urinare,de mai multe ori,valorile analizelor ramin la fel.In fine,istoricul bolilor renale e lung,mama a avut cind a fost studenta(acum 40 si ceva de ani...)pielonefrita,a fost la un pas sa moara.
Miine o sa-i faca proba Addis,prin martie ii iesisera si valorile la proba asta nu chiar ok.

Ma gindesc ca daca dr.Petrica nu-i pune un diagnostic,va merge la prof. Gluhovschi.Nici nu stiu ce sa zic,ma gindesc ca vreau sa ramin optimista ca de data asta va primi un diagnostic...
Acum mi-am dat seama ca pe dr.Schiller il cunosc si stiu ca e bun (e sotul dr.stomatolog Schiller de la Ortodontie,o doctorita pe care eu am admirat-o mult).

Strunfita ,da,cel putin de dr.Miclea si Agapie Dorin stiu ca sunt urologi,nu nefrologi.Dr Agapie era acum mai bine de 10 ani la Policlinica 3(vizavi de Posta Mare)si e bun,s-a tratat o prietena de-a mea la el si a fost mereu multumita.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

acum am vazut subiectul.
Alina, daca ai nevoie de ajutor pentru mama ta, la spital, sa ne anunti te rog. Nu stiu, poate are nevoie de ceva pe acolo..
Miclea auzisem ca e grav bolnav, nu stiu daca mai profeseaza, oricum nu mai e ce-a fost...anul trecut era pe langa consultatii la cabinet, ca sa zic asa...

Sanatate multa mamei tale!

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Alina ,ii doresc multa sanatate mamei tale !

Daca este internata la d-na dr Petrica ,stai linistita ca aceasta se consulta in permanenta cu prof Gluhovschi(el este seful sectiei si in fiecare dimineata viziteaza toate saloanele si stie tot despre pacientii de pe sectie)In cazul nostru d-na doctor s-a documentat foarte mult,a cerut chiar si parerea unor colegi de la Bucuresti ptr o stabilire cat mai eficienta a tratamentului...parerea mea ca este o adevarata profesionista si nu face lucrurile de mantuiala.http://tt.lilypie.com/fUH0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Miclea(care mai profeseaza, Botoca , Agapie , Boiborean,Minciu,Bucuras , samd , sunt toti urologi , dar opereaza tot ce tine de rinichi si cai urinare. Am facut stagii cu toti , mai putin Boiborean care a operat-o pe bunica-mea si sunt ok, nu foarte vorbareti cu pacientii dar ok)
Nefrologi.....toata lumea stie de Gluhovschi. In rest n-am idee, ca n-am facut nefro inca

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput