rai/iad....sau nimica....sau???
Raspunsuri - Pagina 39
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui ham
Ce va face sa credeti ca Dumnezeii nu sunt astfel de masinarii?
"Lui Dumnezeu trebuie sa-i fi placut oamenii prosti. Altfel nu ar fi facut asa multi..."
mai degraba cred ca sunt aliens dotati cu o inteligenta superioara iar noi suntem rezultatul experimentului lor
(teorie sustinuta de cumnatul meu)
Vreti sa va povestesc,asa pe scurt?
El(cumnatul meu) spune asa: ´´mai,noi nu suntem singuri in univers,ce draqu´.Dar mi se pare ca suntem cei mai prosti din tot universul asta.( )
Am fost creati din materie si energie.
De ce, din vremurile vechi incepand, oamenii se uitau la cer cand vorbeau de Dumnezeu? De ce la cer? Pentru ca de acolo veneau extraterestrii,care au fost prezenti pe pamant la un moment dat.Cum ramane cu desenele care infatisau astronautii din amazonia? De unde stiau aia cam cum arata un astronaut?Cum ramane cu piramidele? Chiar crezi ca mintea umana la cele vremuri era capabila sa faca asa ceva,fara ajutor inteligent?
Suntem creatia si experimentul unei forte din Univers, care ne-a pus aici pe Pamant ingradind posibilitatea de a iesi.
Suntem niste mini- computere inbunatatite periodic,dotate cu o anume posibilitate de gandire si aia controlata.
Evident ca experiment fiind,se fac greseli inca.De exemplu unele computere(adica oameni) se strica(adica mor) din cauze necunoscute inca in faza de evolutie(crestere).Iar durata de ´´viata´´ este clar stabilita la ceilalti.
Suntem in Univers precum furnicutele pe pamant.
Cad vom ajunge la un nivel superior dpdv al inteligentei,vom fi distrusi probabil sau ne vom distruge singuri.Sau poate vom fi integrati in alta galaxie,sa facem munca de jos a altor forte inteligente
Asta e parerea lui cu care ma ameteste de cate ori are ocazia.Nu intru in amanunte
De ´´suflet´´ a spus ca nu exista,iar sentimentele,instinctele,senzatiile sunt programe care functioneaza dupa acelasi tipar cu mici exceptii(ca orice computer,spune el)
Macar sper atunci ca si extraterestrii astia or avea semtimente...
nelia spune:
Interesanta teorie!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui mariutaquote:
citat din mesajul lui ladyJ
Doar ca inca nu-mi explic fenomenul.Cum se poate ca psihicul sa aiba influenta asupra mediului inconjurator fara a insista asupra ei prin miscare mecanica?Este vorba atat de dorinte constiente cat si inconstiente(telepatia e si una si alta)
Nu ma pricep deloc la psihic, dar in natura exista si alte forte (actiuni) decat cele mecanice, si anume: gravitationale, electromagnetice, nucleare, etc.
Da,se spune ca universul nostru interior este unul energetic,corpul omenesc are meridiane precum pamantul,canale prin care circula energia cosmica(chi de la chinezi)
Probabil cineva care se pricepe la ezoterism ne poate spune daca legatura telepatica sau puterea de a face anumite lucruri din jur sa se miste,transforme, are legatura cu schimbul permanent de energie dintre corp si universul exterior.
(chakre parca se numesc centri energetici)
Desi nu corpul in sine produce aceste ´´fenomene´´ ci psihicul care nu este in totalitate energetic.
Legatura dintre psihic si creier este si la ora actuala neclara,existand mai multe variante.
nikole spune:
[quote]citat din mesajul lui ladyJ
Observ o tendinta de a crede in reincarnare.Aceasta ipoteza anuleaza si ea varinata vocului vesnic,a iadului biblic.
Daca vorbim de raincarnare, exista oare doar in aceasta lume sau exista lumi paralele?
Se poate ajunge la reincarnare si prin,prin absurd spun, calatoria in timp?
Cred ca sunt off tipic....daca e cineva interesat de acest subiect deschid eu un topic separat.
[/quote
Eu sunt interesata de acest subiect.
Spiritismul mi-a rspuns cel mai logic la propriile-mi intrebari existentiale.
Cred in posibilitatea existentei unor lumi paralele, cred ca o data cu aceasta existenta nu e termina totul, cred ca spiritul nostru este intr-o continuua evolutie,si NU cred in iadul biblic, cu foc, ai rai si mici dansand hora in jurul cazanului, etc.
Dar nu e locul aici ptr astfel de discutii, poate intr-un topic separat.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
capcaunul spune:
quote:
citat din mesajul lui mariuta
Nu ma pricep deloc la psihic, dar in natura exista si alte forte (actiuni) decat cele mecanice, si anume: gravitationale, electromagnetice, nucleare, etc.
Precizare:
Nu exista forte mecanice.
Nu exista decat cele patru tipuri de forte enumerate de tine: gravitationale, electromagnetice si nucleare (de doua tipuri, tari si slabe).
Interactiunile numite mecanice sunt de fapt rezultatul macroscopic al interactiunilor electromagnetice si gravitationale la nivel atomic si molecular.
mariuta spune:
quote:
citat din mesajul lui capcaunulquote:
citat din mesajul lui mariuta
Precizare:
Nu exista forte mecanice.
Nu exista decat cele patru tipuri de forte enumerate de tine: gravitationale, electromagnetice si nucleare (de doua tipuri, tari si slabe).
Interactiunile numite mecanice sunt de fapt rezultatul macroscopic al interactiunilor electromagnetice si gravitationale la nivel atomic si molecular.
Daca imping o usa sau arunc o piatra in apa consider ca am actionat mecanic - nu electric sau altfel. Cu psihicul as reusi mai greu asta, recunosc. :)
nelia spune:
Si totusi sint oameni care arunca piatra cu psihicul... si la propriu si la figurat.
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui nikole
[quote]citat din mesajul lui ladyJ
Observ o tendinta de a crede in reincarnare.Aceasta ipoteza anuleaza si ea varinata vocului vesnic,a iadului biblic.
Daca vorbim de raincarnare, exista oare doar in aceasta lume sau exista lumi paralele?
Se poate ajunge la reincarnare si prin,prin absurd spun, calatoria in timp?
Cred ca sunt off tipic....daca e cineva interesat de acest subiect deschid eu un topic separat.
[/quote
Eu sunt interesata de acest subiect.
Spiritismul mi-a rspuns cel mai logic la propriile-mi intrebari existentiale.
Cred in posibilitatea existentei unor lumi paralele, cred ca o data cu aceasta existenta nu e termina totul, cred ca spiritul nostru este intr-o continuua evolutie,si NU cred in iadul biblic, cu foc, ai rai si mici dansand hora in jurul cazanului, etc.
Dar nu e locul aici ptr astfel de discutii, poate intr-un topic separat.
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=2cfbb99e9546e611e2a484&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Albastrel
Nicole, ce experiente ai cu spiritismul?
Nu cred ca suntem off topic,pana la urma e vorba despre ipoteza reincarnarii care sustine ca nu exista iad...cat de poate de on topic.
Mi-ar placea sa aud experienta ta.
DARAEL spune:
Ratacind prin Lume, m-am intors....
Ah, parca nici nu asi fi plecat niciodata; aceleasi lupte, aceleasi subiecte, aceeasi incrancenare.....
Daca in timpul consumat aici sa clicariti, ati fi admirat Cerul Infinit, Perfect si Desavarsit, eu cred ca ati fi fost cu un Pas mai aproape Fericire - atunci nu v-ar fi interesat daca exista iad sau nu, ati fi fost ocupati sa va Bucurati ca Sunteti.
Pace tuturor !
Cu stima,
Darael,
Spiridusul Smecherel
maru spune:
quote:
citat din mesajul lui nelia
LadyJ, eu am citit cite ceva, nu prea mult, si nu sub aspect religios... dar nu ating sufletul! Nu stiu daca ii neaga existenta, dar nu vorbesc despre el. Si e si normal, in afara de filme, unde ai vazut tu roboti cu suflete!?!
Off-topic: am vazut odata un film... de duzina sau nu stiu, nu mai stiu care ii era cotarea. Nu mai tin minte titlul, nu mai tin minte mare lucru din el. Dar era vorba despre o mama a carui copil a fost rapit de niste extraterestri care testau fiinta umana. Nu eram gravida pe atunci, am avut primul copil peste citiva ani buni...
Acesti extraterestri erau la un nivel net superior de inteligenta (dovada ca au ajuns la noi), erau net superiori din orice punct de vedere fata de acest individ pe pe Pamint. Si cu toate acestea nu intelegeau iubirea! Si au rapit mai multi copii, printre care si pe baietelul acestei mame, facind ca din viata parintilor sa dispara treptat orice urma a existentei lor: la inceput fotografii, filme, jucarii... tot scenariu era in asa fel incit ei ar fi putut innebuni pentru ca isi aduceau aminte de existenta unor copii pe care nu-i avusesera niciodata. Unii parinti se convigeau si acceptau acest lucru, mai putin o mama (si parca si un tata), dar actiunea era axata pe povestea mamei. Si cu cit inlaturau orice urma fizica a existentei baiatului din viata mamei, cu atit sentimentele ei profunde pentru el o faceau sa descopere noi si noi amintiri, ca sa le demonstreze ca l-a avut (nu mai tin minte exact, tirgul dintre ei era ca daca ea reuseste sa-i convinga ca isi aduce aminte de el indiferent de cite dovezi exista ca nu l-a avut niciodata, il da inapoi sau ceva de genul acesta). Pina la urma, ei, cu tehnologia lor, o inving pe mama, care era aproape convinsa ca nu a avut niciodata un fiu si ii invinuieste degeaba. Dar... in finalul filmului, cind statea trista pe o banca, ii apare un zimbet victorios pe buze si... arata imagini ale fatului in burtica, al 2-3 saptamini, mama isi aduce aminte de sentimentul unic care incepea sa se infiripe pentru acea bataie de inimioara din interiorul ei... si filmul se termina cu o imaginea de la inceput, din parcul de copii, cind mamei i-a disparut copilul si pe cei superiori ei, ca inteligenta si ca orice, calculind si rascalculind cum se poate sa fie posibil asa ceva!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRUIn viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.
nelia, am vazut filmul de curand, a fost pe unul din canalele americane sau canadiene, nu mai stiu cine l-a redat
Doamne'ajuta!
POZE
POZE2
http://maru-incotro.blogspot.com/