Timisoara, Impreuna! (115)
Raspunsuri - Pagina 20
claudia74 spune:
Dana sayonara ptr mic dejun,data viitoare baga si vreo caigana pe acolo
,vai de mine dar ce prognoza m-ati terminat si am de umblat azi en gross prin oras cu Andi dupe mine ca nu vrea sa stea acasa,
Mariaa si la noi a fost vant puternic aseara dar nu a plouat numai vreo 10 min,ne-am bucurat ca s-a racorit putin.
Am plecat.
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
Mariaa spune:
...si io care mai aveam o speranta ca esti cea mai normala dintre noi!!
zaluda, zici, a?!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
katik spune:
da, io mi-s acasa in princip, s-ar putea sa lipsesc vreo doua zile, dar nu stiu daca mi-s destul de zaluda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Doris-Alina spune:
Dana, zalude suntem toate, in localitate la fel, acuma depinde...![]()
Am prins fetelor, un cer superb la Sanandrei aseara, am facut niste poze dementiale, imediat le pun...acolo nu a plouat deloc...
BLOG DC-Impreuna Timisoara
Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
danitin spune:
Normala, cine, eu ???? Maria, vino-ti in fire ... pai nu ma vezi ca-s ba in butoiu cu melancolie, ba zdranganesc cu veselie din neuroni, ba port discutii absurdo comice ... si asa mai departe.
Deci, s-a anuntat ca doritoare sa ma ajute Katik, mai e cineva (pt zilele in care e ea plecata)? Ca sa nu va sperii prea tare, tin sa precizez ca e ceva gan Piscotzelu Aidei, dar un piculetz mai complicat ... Hai, pe bune, ma ajutati?
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Doris-Alina spune:
poze de vis
de la sedinta 3-langa izabel, mai departe...
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories 
danitin spune:
Doris, am postat deodata ! Astept pozele superbe ... Da, mey, e un joc in care am intrat in orele lugi si plicticoase de la serviciu si daca nu umblu la el 10 zile la rand ma dau aia afara. Asa ca am nevoie de cineva care sa intre periodic si sa mai appese cate o comanda.
Mamica de spiridus
"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel
NOI 
Spiridusul meu drag
Mariaa spune:
dana, cum am zis mai sus...io zic piua, fara suparare 
sunt varza creata si nu ma pot angaja ca ma tine neuronu...
io-s in faza in care pun ceasu zi de zi si nu-mi lipseste mult sa pun GPS-ul sa ajung la lucru...
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Mihi spune:
Nush ce am ...ora sexuala cu lenea ...vorba lui Silva...cred ca Binladen ala cu Alqaiada lui... or injectat ceva in atmosfera...ma simt ca o leguma tampa...![]()
mihi
Doris-Alina spune:
quote:
citat din mesajul lui Mihi
cred ca Binladen ala cu Alqaiada lui... or injectat ceva in atmosfera...ma simt ca o leguma tampa...
mihi
Memorabila, Mihi draga...

POZE CU NOI