FIV 187
Raspunsuri - Pagina 21
Tabitha spune:
Petricia: numai maine nu-i poimaine si poimaine te asteptam cu vesti super.

Moniland: sper sa iei cat mai multi bani pe masina ca sa rezolvi definitiv problema gigeilor. 

Tabitha spune:
lalapink:
imi pare rau ca te confrunti cu astfel de probleme, insa trebuie sa stii ca ai gasit locul potrivit, unde sa-ti descarci sufletul, sa afli informatii si sa te incarci cu energie pozitiva. Nu esti singura, suntem cu tine.
Este foarte important psihicul in astfel de proceduri, asa ca trebuie sa faci tot posibilul sa fii optimista si sa crezi in sansele voastre. Nu te gandi la esec, vei avea destul timp sa o faci daca Doamne fereste nu veti reusi din prima. Dat fiind ca nu s-a descoperit nicio problema la voi, aveti sanse mari sa reusiti cu FIV din prima. Sunt fete care au trecut prin 3-4 FIV-uri nereusite si nu se dau batute, asa ca trebuie sa le urmam exemplul si sa credem in Dumnezeu, ca ne va ajuta si in incercarea asta. In cele doua saptamani de dupa FIV si pana la testul de sange trebuie sa fii POZITIVA, sa fii optimista, astfel ca embrionii sa se lipeasca bine in burtica ta. Nu ai voie sa fii supusa la stres, sa plangi, sa te consumi. Fa ceea ce iti place, plimba-te, nu lasa pe nimeni si nimic sa iti umbreasca fericirea. Daca faci asa, parerea mea e ca lupta e castigata pe jumatate. Te pup si iti tin pumnii. Bafta multa.

lalapink spune:
sunt noua pe forum
am 32 ani sunt din timisoara sunt casatorita de 5 ani si de 4 ani incercam sa facem BB
la analize e totul ok si la mine si la sotul, am facut si o laparo la trompe si tot ok e
am facut 4 AI si rezultatul a fost negativ
acum ne-am hotarit sa facem FIV azi merg la medic pentru schema de tratament
Am putin emotii pentru perioada dintre ET si primele analize nu stiu cum o sa rezist
lalapink spune:
multumesc pentru incurajari
am sa revin cu noutati si am sa va urmaresc in continuare discutiile
imi face bine sa discut cu cineva care a trecut sau trece prin asata
incep deja sa ma deranjeze discutiile de genul nu te mai gindi sau las ca se rezolva.. venite de la persone care nu stiu prin ce calvar trecem noi
PETRICIA spune:
PLUTESC........NU-MI VINE SA CRED, SOTUL MEU INCA NU SI-A REVENIT. O FI REAL? O ARATA BINE ? VOI CE STITI, ATI MAI FACUT TESTE DE SARCINAA?
NU-MI VINE SA CRED

Tabitha spune:
Petricia: mai intai te trag de urechi ca nu ai mai asteptat un pic
si apoi te pup dulce dulce pt. rezultat 

. Abia asteptam confirmarea la testul de sange.

Hai, ca se poate. Brava tie. Sarcina usoara si trage piciorul dupa tine adanc, sa te urmam. 
Tabitha spune:
Petricia: fa o poza la test si arata-ne-o, asa vom sti sa iti raspundem. Insa eu zic ca e de bine.
Felicitari inca o data si bucurati-va, ca meritati pe deplin. Nu uita insa de testul din sange, pe care sa-l repeti la 2 zile, ca sa vezi daca se dubleaza valoarea. 

Asadar incepem urmatorul capitol cu o veste buna. La mai mare si la mai multe reusite, dragelor.

Blanche25 spune:
Fetelor am deschis cap. nou.
Va invit! http://forum.desprecopii.com/forum/forum.asp?FORUM_ID=16